Ак Барс проти Автомобіліста. Хто виявиться сильнішим у боротьбі сусідів по турнірній таблиці?

30 листопада в Казані проведуть очний поєдинок представники Східної конференції «Ак Барс» і «Автомобіліст». Гра пройде на льоду казанської «Татнефть Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз «Ак Барс» проти «Автомобіліста».

«Ак Барс»

Казанський клуб традиційно входить до числа головних претендентів на чемпіонство перед кожним сезоном, але нинішній чемпіонат для «Ак Барса» залишається суперечливим. За назвою «Ак Барс» виглядає найефектнішою з усіх команд КХЛ, однак, як уже не раз бувало, зіркова команда не завжди стає зірковою. Насторожує ще один момент – вік керівників команд. Воїнов, Кагарлицький, Лукоянов, Петров, Радулов, Шипачов – усім далеко за тридцять і в такому віці фізично неможливо пройти восьмимісячний марафон чемпіонату в одному режимі.

Зараз «Ак Барс» відчуває помітний спад у грі, який в першу чергу помітний у відверто слабкій грі в атаці. За 180 хвилин ігрового часу в трьох матчах проти московського «Динамо», «Салавата Юлаєва» і «Куньлуня» казанська команда змогла забити лише один гол, покинувши лід без забитих голів у матчах проти уфимців і китайського клубу. Надію на вихід із затяжної ігрової кризи у вболівальників «Барсова» вселив виїзний матч проти «Витязя», в якому казанці нарешті змогли перемогти, обігравши команду Московської області з рахунком 3:2. Зараз «Ак Барс» посідає лише п'яте місце на Сході з 42 набраними очками, відстаючи від лідируючого магнітогорського «Металурга» вже на 10 очок.

Автомобіліст

За останні кілька сезонів «Автомобіліст» все частіше розчаровує своїх уболівальників, але при досить непоганому фінансуванні продовжує залишатися типовим середняком Ліги. Нинішній сезон не став винятком. Завдяки індивідуальній майстерності, а склад «Автомобіліста» досить серйозний за мірками КХЛ, «Урал» набирає очки, але команда поки не може вийти на лідируючу позицію, задовольняючись боротьбою за вихід у плей-офф.

У середині листопада «Автомобіліст» провів вражаючу виїзну серію на Далекому Сході, взявши 6 очок із 8 можливих. Продовжити переможну серію не вдалося; після повернення з Владивостока «Автомобіліст» поступився в Челябінську «Трактору» з рахунком 2:4, а потім несподівано поступився вдома мінському «Динамо» з рахунком 1:4. Їм вдалося частково відкупитися перед своїми вболівальниками за рахунок перемоги над тольяттинською «Ладою» в овертаймі з рахунком 3:2, але в наступному домашньому матчі «Автомобіліст» знову програв, цього разу поступившись з рахунком 1:4 московському «Спартаку». Ця поразка відкинула «Урал» на сьоме місце в Східній конференції з ризиком найближчим часом опинитися за межами першої вісімки.

Ак Барс проти Автомобіліста

Статистика

Останні три матчі між цими командами завершилися нічиєю, а в підсумку переможцем став «Автомобіліст», який двічі зіграв суперника в овертаймі та ще раз переграв у серії буллітів. Перемога «Автомобіліста» з урахуванням овертайму та булліту за 2,5. Цікаво, що в минулому сезоні «Автомобіліст» зумів виграти в кожному з чотирьох матчів проти «Ак Барса», крім трьох перерахованих вище, де перемога була здобута поза основним часом, «Урал» також переконливо розібрався вдома з казанцями, перемігши «Барс». з рахунком 5-2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на результати минулого сезону, букмекерська контора продовжує вірити в «Ак Барс», встановлюючи на перемогу господарів поля в основний час коефіцієнт 1,83. Для порівняння, можлива перемога «Автомобіліста» цього разу пропонується з коефіцієнтом 3,6. Варіант із четвертою нічиєю поспіль пропонує букмекерська контора з коефіцієнтом 4,2. Щодо очікуваних результатів, то фахівці 1xbet виставили такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,61, тотал менше (4,5) – 2,23. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди зараз далекі від свого оптимального стану, і це в першу чергу помітно по їх суттєвому зниженню продуктивності. Як у «Ак Барса», так і у «Автомобіліста» середня результативність в останніх п'яти матчах регулярного чемпіонату не досягає позначки в два голи за матч, що є вкрай низьким показником для команд такого рівня. Навряд чи за ці кілька днів щось кардинально зміниться, тому гольового бенкету в цьому матчі чекати не варто. Наш прогноз: Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0