Металург – ЦСКА. Лідер чемпіонату проти чинного володаря Кубка Гагаріна

Домашню серію "Металург" продовжить 5 грудня матчем проти столичного ЦСКА. Головний матч дня відбудеться в Магнітогорську, на льоду місцевої «Металург Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Металург» – ЦСКА

«Металург»

Магнітогорська команда продовжує доводити, що запрошення влітку на посаду головного тренера Андрія Разіна цілком виправдано. Якщо в минулому сезоні під керівництвом Іллі Воробйова «Металург» грав більше в оборонний хокей, то зараз «Урал» займає друге місце в Лізі за кількістю забитих м'ячів, поступаючись за цим показником лише столичному «Спартаку». Цікаво, що найкращим бомбардиром "Металурга" на даний момент є 19-річний Данила Юров, який набрав 26 очок за результативність (11+15). За попередні три сезони форвард мав лише 15 очок, але тепер за три місяці чемпіонату майже подвоїв власний результат.

Що стосується дальніх виступів «Металурга», то варто відзначити листопадовий виступ команди, коли підопічні Андрія Разіна змогли здобути 10 перемог поспіль. Враження від успішної гри трохи стерла гра 30 листопада, коли «Металург» грав у Казахстані проти «Бариса». Гра проти одного з аутсайдерів чемпіонату спочатку не склалася для «Уралу», завершившись підсумковою поразкою з рахунком 2:5. Незважаючи на цю несподівану осічку, «Металург» продовжує впевнено лідирувати на Сході, набравши 54 очки, обійшовши найближчого переслідувача — омський «Авангард» на три очки.

ЦСКА

Найкраща команда двох останніх сезонів у КХЛ, столичні армійці все ще залишають неоднозначні враження від виступу в першій частині регулярного сезону. Армійцям було дуже важко ввійти в сезон, хоча минулорічний чемпіонський склад майже повністю зберігся. Певна безнастрій відчувалася серед хокеїстів, які після драматичних весняних кубкових баталій змушені були поринути в рутину регулярного сезону. При цьому немає особливих сумнівів, що армійці цілком можуть додати в потрібний момент, оскільки потенціал хокеїстів ЦСКА все ще залишається високим.

Тим часом армійці продовжують виступати нерівно, після пари виграних матчів завжди примудряються програвати. В останніх п'яти матчах чемпіонату ЦСКА має три перемоги (над "Северсталлю" 3:2 і двічі над мінським "Динамо" 4:0 і 5:3) при двох поразках (від СКА 1:2 і ярославського "Локомотива" 2:3). На результат впливають і певні кадрові проблеми армійців. Дітц, Окулов, Григоренко, лідери ЦСКА, які багато в чому визначають схему гри клубу, були змушені пропустити останні матчі команди через травми. Зараз ЦСКА займає лише шосте місце в турнірній таблиці Західної конференції з 42 набраними очками, перебуваючи ближче до аутсайдерів, ніж до групи лідерів.

Металург – ЦСКА

Статистика

Останні три матчі між цими командами завершилися нічиєю, а в підсумку переможцем став «Автомобіліст», який двічі зіграв суперника в овертаймі та ще раз переграв у серії буллітів. Перемога «Автомобіліста» з урахуванням овертайму та булліту за 2,5. Цікаво, що в минулому сезоні «Автомобіліст» зумів виграти в кожному з чотирьох матчів проти «Ак Барса», крім трьох перерахованих вище, де перемога була здобута поза основним часом, «Урал» також переконливо розібрався вдома з казанцями, перемігши «Барс». з рахунком 5-2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекерської контори, у найближчому матчі «Металург» матиме невелику перевагу домашнього льоду. Коефіцієнт на перемогу господарів в основний час становить 2,26, на перемогу ЦСКА — 2,65. Судячи зі статистики, кожна сьома зустріч цих команд закінчується поза основним часом, на нічию в цій грі можна поставити з коефіцієнтом 4,1. Що стосується очікуваної ефективності, експерти 1xbet схиляються до варіанту з великою кількістю забитих шайб: тотал більше (4,5) - 1,71, тотал менше (4,5) - 2,06. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це гарна нагода для «Металурга» вдруге поспіль обіграти головного суперника в цьому сезоні. Армійців продовжує лихоманити, і є кілька ключових хокеїстів, яким доведеться пропустити майбутній матч через травми. Все це дає додаткові шанси «Металургу», якому цілком під силу взяти ще два домашні очки. Наш прогноз - перемога "Металурга" в основний час з коефіцієнтом 2,26.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0