Авангард – Ак Барс. Що покажуть команди після відновлення чемпіонату?

19 грудня матчем в Омську стартує друга частина регулярного чемпіонату КХЛ. Саме там, на льоду місцевої G-Drive Arena, зустрінуться представники Східної конференції – омський «Авангард» і казанський «Ак Барс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Авангард» проти «Ак Барса».

«Авангард»

Перед паузою в чемпіонаті омська команда набрала відмінний темп, зумівши здобути чотири перемоги поспіль. Водночас варто відзначити, що на користь «Авангарду» зіграли як календар, так і рівень суперників. Усі ці перемоги – у домашніх матчах проти команд другої половини турнірної таблиці. Вони по черзі обіграли «Витязь» 4:1, «Нафтохімік» 4:3, «Амур» 2:1 і «Барис» 5:1. Домашня серія омського клубу продовжиться після перерви в чемпіонаті; Наступні три матчі «Авангард» також проведе вдома, але тут рівень суперників буде значно вищим. Крім майбутнього поєдинку з «Ак Барсом», омяки також зіграють проти лідера Східної конференції магнітогорського «Металурга».

Здобувши чотири перемоги поспіль, «Авангард» серйозно покращив своє турнірне становище, зумівши наблизитися до лідера конференції. Зараз «Авангард» і «Металург» мають рівну кількість очок по 55, але за додатковими показниками вище в турнірній таблиці «Магнітогорськ». Щодо кадрових проблем «Авангарду», то під питанням участь у наступному матчі двох форвардів – Ріда Баучера та Ігоря Мартинова. Третій бомбардир чемпіонату американець Баучер захворів перед паузою в чемпіонаті і наразі занесений клубом до списку травмованих. Мартинов брав участь у Кубку Першого каналу у складі збірної Білорусі і, мабуть, отримає кілька днів відпочинку.

Авангард

Якщо у випадку з «Авангардом» пауза в чемпіонаті скоріше пішла в мінус, збивши омичів з переможного шляху, то «Ак Барсу» перерва знадобилася як ковток свіжого повітря. Не секрет, що казанська команда досить стара, тому в одному режимі команда явно не зможе пройти весь довгий шлях регулярного сезону. Серйозний спад спіткав Барсова в листопаді-грудні, коли підопічні Білялетдінова відкотилися з лідируючих позицій в середину турнірної таблиці. І якщо на домашньому льоду «Барса» досить стабільно набирає очки, то статистика останніх виїзних матчів відверто не вражає. З останніх 10 виїзних матчів «Ак Барсу» вдалося виграти лише тричі, сім разів програвши. Зараз «Ак Барс» посідає лише п’яте місце на Сході з 48 набраними очками, відстаючи від лідерів на 7 очок.

Новачки, які прийшли в команду в кінці листопада, покликані розгойдувати колектив. Це американський захисник Міллер, його співвітчизник, форвард Райлі Барбер, а також ще один нападник Олексій Марченко з ярославського «Локомотива». Барбер вже був результативним, забив двічі та віддав чотири результативні передачі в п’яти матчах за «Ак Барс».

Авангард – Ак Барс

Статистика

В останніх п'яти матчах між «Авангардом» і «Ак Барсом» суперники чотири рази не змогли визначити найсильнішого гравця в основний час, що призвело до овертайму. Овертайм – Так за 3,75. Обидва матчі нинішнього чемпіонату, які відбулися в Казані, також завершилися нічиєю. Хокеїсти «Ак Барса» зуміли перетворити результати 4-4 та 1-1 у перемогу, в обох випадках потіснивши суперника в овертаймі. Що стосується конкретно матчів в Омську, то статистика «Авангарду» невтішна; останні чотири матчі виграв «Ак Барс».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на статистику, букмекер більше вірить в успіх господарів льоду, встановивши на перемогу «Авангарду» в основний час коефіцієнт 2,08. Для порівняння, перемогу «Ак Барса» можна прийняти за 3,0, коефіцієнт на чергову нічию – 4,1. У плані продуктивності все цілком очікувано; 1xbet пропонує такі котирування загальної кількості забитих голів: тотал більше (4,5) – 1,78, тотал менше (4,5) – 1,97. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на наявність розсипу зірок в атакуючій лінії в обох клубах, останнім часом матчі між «Авангардом» і «Ак Барсом» в Омську вкрай рідко бувають результативними. Таким чином, в останніх 10 очних матчах цих суперників в Омську команди разом не забивали більше чотирьох голів. Середня результативність за цей період становить 2,8 голи за матч, що є аномально низьким показником для КХЛ. Навряд чи команди щось кардинально змінять до цієї зустрічі, тому гра знову не буде багатою на забиті голи. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0