СКА проти ЦСКА. Як складеться армійське дербі на пітерському льоду?

Третя зустріч двох армійців у нинішньому чемпіонаті відбудеться 21 грудня в Санкт-Петербурзі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА проти ЦСКА

СКА

Пітерський клуб все ближче наближається до групи лідерів і якщо збереже динаміку останнього місяця, то найближчим часом цілком може втрутитися в боротьбу за чемпіонство на Заході. На рубежі листопада-грудня СКА провів чудову серію з 11 переможних матчів поспіль, яка була перервана в Єкатеринбурзі, де армійці в серії буллітів поступилися місцевому «Автомобілісту». Після цього команда Романа Ротенберга успішно завершила виїзну серію матчем у Челябінську, обігравши «Трактор» з рахунком 3:1. Хоча петербуржці все ще займають п’яте місце в турнірній таблиці Західної конференції, відставання від лідируючого «Спартака» скоротилося до п’яти очок, тож шанси СКА на чемпіонство досить високі.

Перед початком другої частини регулярного чемпіонату в лазареті клубу знаходяться троє хокеїстів - захисник Андрій Педан, а також нападники Брендан Лейпсік і Захар Бардаков. При цьому повноцінним гравцем основного складу є лише Бардаков, а Педан і Лейпсік зіграли лише кілька матчів у цьому сезоні. Варто відзначити, що, незважаючи на паузу в чемпіонаті, гравці СКА перебувають у відмінній ігровій формі. 15 хокеїстів СКА виступали за збірні Росія 25 і Зірки і ВХЛ, ще троє (Сапєго, Фальковський, Алістров) — за збірну Білорусі на традиційному Кубку Першого каналу.

ЦСКА

Столичні армійці ЦСКА проходять регулярний сезон КХЛ так само, як і пітерці, з тією лише різницею, що в чемпіонаті у ЦСКА поки немає переможної серії більше трьох переможних матчів поспіль. Тож до паузи в чемпіонаті команда Сергія Федорова провела виїзну серію у звичному режимі. Невиразна гра в Челябінську завершилася закономірною поразкою від «Трактора» з рахунком 1:3, але в наступному матчі ЦСКА впевнено обіграв лідера чемпіонату, розгромивши в Магнітогорську місцевий «Металург» із сухим рахунком 3:0. Варто відзначити ще одну впевнену гру голкіпера Івана Федорова, який відбив 28 ударів по власних воротах і в підсумку вчетверте не забив ворота в нинішньому чемпіонаті.

У наступному матчі на виїзді армійці так само впевнено обіграли підмосковний «Витязь», зумівши на єдиний пропущений м’яч відповісти чотирма м’ячами. Зараз ЦСКА з 46 набраними очками поступається в турнірній таблиці одноклубникам з Санкт-Петербурга, відстаючи від СКА на 5 очок. Серед кадрових втрат столичної команди варто відзначити травму ключового захисника Даррена Дітца, який вибув з ладу мінімум на місяць.

СКА проти ЦСКА

Статистика

Столичний клуб має серйозні проблеми з реалізацією в гостях проти СКА. В останніх 10 іграх у Санкт-Петербурзі ЦСКА лише двічі вдавалося забити господарям більше двох голів, зазвичай обмежуючись мінімальною кількістю забитих м'ячів. індивідуальний тотал 2 під (2,5) 1,67. У цьому сезоні СКА і ЦСКА двічі зустрічалися один з одним, і в обох випадках пітерський клуб був сильнішим. У жовтні СКА виграв у Москві з рахунком 3:2, а через півтора місяці виграв вдома, цього разу з рахунком 2:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора на боці господарів поля, виставляючи на перемогу СКА в основний час коефіцієнт 2,21. Шанси на успіх столичних армійців 1xbet оцінює в 2,75, а варіант нічиї в основний час пропонується в 4,1. Досить несподіваними для армійського дербі є котирування очікуваних результатів команд: тотал більше (4,5) – 1,68, тотал менше (4,5) – 2,1. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Першу частину чемпіонату обидві команди завершили перемогами, причому на виїзді перемогли і СКА, і ЦСКА. З огляду на відносно рівну гру команд, перевагу слід віддати пітерському клубу. ЦСКА майже два тижні не проводив жодної офіційної гри, тренувався в скороченому складі, а більшість хокеїстів СКА були задіяні в Кубку Першого каналу з різними збірними. Ігровий тонус хокеїстів СКА має стати визначальним для цього матчу, в якому господарі поля мають здобути чергову перемогу. Наш прогноз - перемога СКА в основний час з коефіцієнтом 2,21.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0