Металург - Амур. Чим обернеться візит хабаровчан до лідера конференції?

"Металург" виходить із двотижневої відпустки домашньою грою проти хабаровського "Амура". Гра відбудеться на льоду магнітогорської "Металург Арени" 22 грудня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Металург" - "Амур".

«Металург»

Двотижнева перерва в чемпіонаті припала для команди Андрія Разіна якнайкраще. Після чудового старту в чемпіонаті, коли «Металург» відразу вийшов вперед на Сході, уральці до грудня помітно ослабли фізично, що, як і очікувалося, вилилося в серію абсолютно непотрібних поразок. Енергозатратний стиль гри, який задає своїм гравцям Андрій Разін, при всіх його перевагах має один суттєвий недолік - на великій турнірній дистанції криза гри неминуча. Подібне сталося і з «Металургом», який до перерви в чемпіонаті програв чотири матчі поспіль, з них три на домашньому льоду.

І якщо поразки від двох армійців (2-3 від СКА та 0-3 від ЦСКА) певною мірою можна віднести до високого рівня суперника, то фіаско у грі з найгіршою командою Сходу «Барисом» та домашня невдача в матчі з виснаженим травмами «Торпедо» з «Нижнім Новгородом» прямо говорить про ігрову кризу «Металурга». Запасу очок, накопиченого за перші три місяці чемпіонату, ще достатньо, щоб зберегти лідерство в Східній конференції, але конкуренти вже близькі. Лідируюча п'ятірка Сходу вписується в п'ять очок, і якщо "Металург" продовжить програвати, то найближчим часом йому доведеться попрощатися з лідируючою позицією.

«Амур»

Серйозні фінансові вкладення, гучна трансферна кампанія, амбітні плани на поточний сезон - так виглядав хабаровський клуб перед початком нинішнього чемпіонату. По суті, «Амур» продовжує залишатися типовим середняком, який при всіх своїх високих амбіціях знову ризикує залишитися без плей-офф. Два найгучніших придбання "Амура" - форварди Бродхерст і Хохлачов - ще навіть частково не відпрацювали свої досягнення. Але якщо американському форварду завадила травма, отримана на початку вересня, то регрес Хохлачова став неприємним сюрпризом. Провідний форвард «Спартака» за останні кілька сезонів повністю розгубився в Хабаровську, забивши лише п'ять голів у сорока зіграних матчах.

«Амур» вже встиг зіграти один матч після паузи в чемпіонаті, взявши у запеклій боротьбі два очки в матчі з «Адміралом». Героєм матчу став Єгор Коршков, який спочатку своєю шайбою перевів гру в овертайм, де знову відзначився, принісши перемогу «Амуру» з рахунком 2:1. Незважаючи на два набрані очки, «Амур» продовжує залишатися поза кубковою вісімкою. Хабаровська команда має 41 очко і відстає від восьмої новосибірської "Сибірі" на чотири очки.

Металург - Амур

Статистика

В останніх десяти матчах суперників у Магнітогорську «Металург» переміг сім разів з різницею в два і більше голів. Перемога "Металурга" з гандикапом (-1,5) 1,95. Ця тенденція збереглася і в минулому сезоні, коли «Металург» вдома переміг «Амур» з рахунком 3:1. Загальна статистика особистих зустрічей цих команд у КХЛ така: зіграно 32 матчі, 25 перемог у «Металурга», 7 у «Амура». Різниця м'ячів - 114:50 на користь магнітогорців. Дивує мала кількість нічийних матчів; лише тричі дійшло до овертайму, і в кожному з цих матчів «Амур» незмінно перемагав.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Несподіванок у букмекерських котируваннях на результат матчу не було; «Металург» є явним фаворитом, коефіцієнт на перемогу в основний час становить 1,68. Перемога «Амура» стане сенсацією, про що красномовно свідчать котирування на перемогу хабаровчан – 4,4. Ви можете зробити ставку на нічию, що так рідко зустрічається в цьому суперництві, з коефіцієнтом 4,2. Що стосується загального результату команд, то тут спеціалісти 1xbet пропонують такі коефіцієнти: тотал більше (4,5) – 1,65, тотал менше (4,5) – 2,2. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хокеїсти «Металурга» отримали таку необхідну перерву, яка дозволила їм просто відновитися, тож тепер знову можна очікувати агресивного хокею від підопічних Андрія Разіна. Всі фактори грають на руку Металургу - цілком прохідний суперник з нижньої частини турнірної таблиці, підтримка домашніх трибун, з такими вступними факторами Магнітка просто зобов'язана перемагати. Наш прогноз – перемога «Металурга» в основний час з коефіцієнтом 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0