Торпедо НН – Спартак. Що покаже лідер чемпіонату в Нижньому Новгороді?

26 грудня ніжинський КРК Нагорний прийме черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. Місцеве «Торпедо» спробує дати бій лідеру чемпіонату – московському «Спартаку».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо НН – Спартак

Торпедо НН

Вдруге за останній тиждень автозаводці приймають червоно-білих. Перша гра відбулася відразу після паузи в чемпіонаті і не особливо порадувала ніжинських уболівальників. Домашня поразка 2-5 виглядала природно; гості впевнено контролювали матч, маючи відчутну перевагу протягом усіх 60 хвилин гри. І тут варто віддати належне Ігорю Ларіонову та його підопічним. Своєрідним потрясінням стала велика домашня поразка, і наступні два матчі хокеїсти «Торпедо» виграли.

І якщо виїзна перемога над «Северсталлю» з рахунком 3:1 була певною мірою очікуваною, то домашній матч проти СКА спочатку не обіцяв дивідендів. Пітерці набрали шаленого темпу, регулярно перемагаючи як вдома, так і на виїзді. Після двох таймів армійці вели з рахунком 1:0, але автозаводці чудово провели заключний період матчу, забивши у ворота гостей три м’ячі без відповіді. Перемога над СКА дозволила торпедівцям повернутися до квартету найсильніших на Заході; зараз ніжинський клуб має 55 очок і займає на даний момент четверте місце.

Спартак

Червоно-білі підірвали інформаційний простір КХЛ, зумівши у грудні підписати Іллю Ковальчука. Сорокарічний форвард, який свого часу починав кар'єру в "Спартаку", останній раз виходив на лід два роки тому у формі омського "Авангарда". До речі, в тому сезоні «Авангард» став володарем Кубка Гагаріна, і Ковальчук зробив серйозний внесок у цей успіх, забивши п'ять м'ячів у плей-офф. Ковальчук повернувся на лід у домашньому матчі проти «Куньлуня», який червоно-білі впевнено виграли з рахунком 5:2. Переможну крапку в цьому матчі поставив Ковальчук, забивши п'ятий гол у порожні ворота.

Перемога над китайським клубом стала третьою для «Спартака» після перерви в чемпіонаті, що свідчить про відмінну ігрову форму хокеїстів столичного клубу. У Нижньому Новгороді спартаківці візуально легко розібралися з місцевим «Торпедо», впевнено обігравши одного зі своїх конкурентів з рахунком 5:2. Потім послідувала не менш впевнена домашня перемога над мінським «Динамо», коли на два пропущені м’ячі «Спартак» відповів чотирма м’ячами. Спартак продовжує утримувати лідерство на Заході, маючи однакові очки з земляками з Динамо, але випереджаючи синьо-білих за додатковими показниками.

Торпедо НН – Спартак

Статистика

У нинішньому чемпіонаті суперники вже тричі грали між собою і в кожній з них «Спартак» виграв (4-2, 4-3 і 5-2). Результативність «червоно-білих» вражає, «Спартак» забиває не менше чотирьох голів у кожній грі. Індивідуальний тотал 2 понад (3,5) 2,85. Хоча рік тому було навпаки, Торпедо минулого сезону виграло п’ять ігор, а Спартак – лише одну. Загалом за час існування КХЛ «Торпедо» і «Спартак» зустрічалися між собою 35 разів, у ніжинців – 16 перемог, а червоно-білі були сильнішими у 19 матчах.
2,85. Хоча рік тому було навпаки, минулого сезону «Торпедо» виграло п’ять ігор, а «Спартак» — лише одну. Загалом за час існування КХЛ «Торпедо» і «Спартак» зустрічалися між собою 35 разів, у ніжинців – 16 перемог, а червоно-білі були сильнішими у 19 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на не найкращу статистику в очних зустрічах, букмекерська контора віддає перевагу хокеїстам «Торпедо», ставлячи на перемогу господарів поля в основний час коефіцієнт 2,25. Перемога «Спартака» оцінюється в 2,65, нічию можна прийняти за 4,3. Від цих команд традиційно всі чекають багато голів: тотал більше (4,5) -1,41, тотал менше (4,5) - 2,8. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Найрезультативнішою командою чемпіонату продовжує залишатися «Спартак», який на сьогодні забив вже 163 голи. Для порівняння, другий за результативністю клуб Ліги, столичне "Динамо", забив на 29 голів менше. Тепер червоно-білі підсилилися двома зірковими форвардами – молодим Михайлом Мальцевим та досвідченим Іллею Ковальчуком. З такою лінією атаки «Спартаку» не важко буде забити кілька голів у ворота «Торпедо». Наш прогноз: індивідуальний тотал «Спартака» більше 2,5 з коефіцієнтом 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0