ЦСКА проти СКА. Хто переможе в «армійському дербі» цього разу?

Четверта зустріч двох армійців у нинішньому чемпіонаті відбудеться в Москві, 27 грудня, на льоду столичної Арени ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – СКА

ЦСКА

Більшу частину чемпіонату з армійським клубом продовжує відбуватися щось незрозуміле. Якщо до слабкого старту ЦСКА після виграшу Кубка Гагаріна всі вже звикли, то цього сезону стартова криза затягнулася. У минулому сезоні команда Сергія Федорова значно просунулася в другій частині регулярного чемпіонату, вийшовши в плей-офф з другого місця. Зараз про трійку лідерів можна тільки мріяти, армійці набагато ближче до восьмої позиції на Заході (7 очок переваги), ніж до третьої (десять очок відставання від ярославського «Локомотива»).

Водночас немає жодних сумнівів, що армійці вийдуть у плей-офф навіть за аналогічних результатів; трійка невдах на Заході вже практично визначена. Інша справа – гра команди. Після перерви в чемпіонаті армійці зіграли три матчі з прямими конкурентами по Західній конференції, тобто з потенційними суперниками в плей-офф, і тричі поступилися. Почалося все з поразки від земляків «Динамо» з рахунком 1:4, потім послідувала невдала поїздка до Петербурга, де армійці розгромили пітерських одноклубників з рахунком 6:2. Виїзна гра в Ярославлі проти місцевого «Локомотива» вийшла відносно рівною, але й там армійці в підсумку поступилися, пропустивши вирішальний гол в овертаймі. Зараз ЦСКА має 47 очок і займає лише шосте місце в турнірній таблиці Західної конференції.

СКА

Пітерська команда СКА лише на сходинку вище, але рівень гри петербуржців щодо столичних одноклубників тепер значно вищий. При цьому першу частину регулярного чемпіонату хокеїсти СКА також провалили, але до листопада зуміли позбутися ігрових проблем. Результати петербурзького клубу за цей період вражають – підопічні Романа Ротенберга набирали очки в 15 матчах поспіль, здобувши перемоги в 14 матчах, а єдина поразка в гостях від «Автомобіліста» припала на післяматчеву серію буллітів. .

Очкова серія була перервана минулої суботи, коли пітерські армійці провели виїзний матч у Нижньому Новгороді. Більше того, після двох таймів СКА вів з рахунком 1:0, але програв у завершальному відрізку матчу, пропустивши три м’ячі без відповіді. Незважаючи на поточне п'яте місце, команда з берегів Неви має всі шанси найближчим часом втрутитися в спорт лідерів Західної конференції. Всього два очки відокремлюють армійців від ярославського «Локомотива», який йде третім, тож тепер усе в руках армійців.

ЦСКА проти СКА

Статистика

Усі три стикові матчі цього сезону завершилися на користь петербурзького СКА, причому ні в одній із них ЦСКА не забив більше двох голів. індивідуальний тотал 1 під (2,5) 1,71. Водночас варто звернути увагу на гру хокеїстів СКА у виїзних іграх, за останні п’ять виїзних ігор пітерський клуб лише раз зумів забити три шайби, задовольняючись однією-двома забитими шайбами в інших ігри. Загальна статистика очних зустрічей двох армійських клубів у КХЛ тепер становить 112 ігор. ЦСКА має 54 перемоги, а СКА – 58.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на відчутні ігрові проблеми ЦСКА, букмекерська контора в майбутньому матчі віддає невелику перевагу господарям, встановлюючи на перемогу столичної команди коефіцієнт 2,4, тоді як варіант на перемогу СКА в основний час пропонується з коефіцієнтом 2,7 . Останні вісім очних матчів між цими суперниками все закінчувалося в основний час; Ви можете зробити ставку на таку рідкісну нічию з коефіцієнтом 3,7. Досить несподівано виглядають котирування сумарних результатів команд: тотал більше (4,5) – 1,75, тотал менше (4,5) – 2,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важко сказати, скільки триватиме криза ЦСКА, але на даний момент столичний клуб виглядає помітно слабше пітерського суперника. Прямим підтвердженням цього є ярмо між цими командами тижневої давності, в якому хокеїсти СКА буквально декласували суперника, розгромивши його з рахунком 6-2. Минуло занадто мало часу для кардинальних змін, тому пітерський клуб знову має всі шанси на остаточну перемогу. Наш прогноз – перемога СКА в основний час з коефіцієнтом 2,7.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0