Торпедо НН – Локомотив. Чим завершиться зустріч сусідів по турнірній таблиці?

Нижньогородське «Торпедо» завершить календарний рік грою проти ярославського «Локомотива». Зустріч відбудеться 28 грудня в Нижньому Новгороді, на льоду бази відпочинку "Нагорний".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо НН – Локомотив

Торпедо НН

Наймолодша команда Ліги, якою вже другий сезон поспіль є ніжинський Торпедо, продовжує приємно дивувати своєю грою. Філософія гри Ігоря Ларіонова, який прищеплює своїм гравцям відкритий хокей з чітким акцентом на атаку, всупереч прогнозам скептиків, продовжує приносити плоди. Ще одна перевага наставника автозаводу – це можливість працювати з молоддю. Так, у нинішньому сезоні яскраво проявив себе Василь Атанасов, який завдяки успішній грі за «Торпедо» отримав виклик до національної збірної та став володарем Кубка Першого каналу.

Певною мірою відсутність Атанасова вплинула на результат першої гри «Торпедо» після перерви в чемпіонаті. Домашня гра зі «Спартаком» виявилася провальною в плані гри в обороні; автовиробники змогли відповісти на п'ять пропущених голів лише двома своїми. Робота над помилками проводилася оперативно, в наступних двох матчах ніжинці майже ідеально трималися в обороні, пропускаючи по одному голу за матч. У підсумку перемоги з однаковим рахунком 3:1 над «Северсталлю» на виїзді та пітерським СКА вдома. Таким чином, «Торпедо» з 55 набраними очками посідає п’яте місце на Заході, відстаючи від лідируючого дуету на сім очок.

«Локомотив»

«Локомотив», як і «Торпедо», ярославський «Локомотив» є однією з найбільш впізнаваних команд Ліги, яка має свій фірмовий стиль гри. Але якщо у автовиробників на перший план виходить атака, то залізничники, з їхньою особливістю, орієнтовані на захисну манеру гри, яка може бути не такою привабливою для стороннього глядача, але регулярно приносить очки. . Як і рік тому, "Локомотив" є найкращим клубом КХЛ за кількістю пропущених м'ячів, в середньому пропускаючи менше двох голів за матч.

Невелика пауза в чемпіонаті не вплинула на захисну майстерність хокеїстів «Локомотива». У трьох зіграних матчах залізничники пропустили лише чотири голи, взявши чотири очки з шести можливих. Ярославці перемогли «Витязь» з рахунком 5:2, потіснили ЦСКА в овертаймі — 2:1, але несподівано поступилися з сухим рахунком 0:1 у домашньому матчі череповецькій «Северсталі». Зараз "Локомотив" ділить третє-четверте місце на Заході з пітерським СКА, випереджаючи на щабель нижче ніжинне "Торпедо" на два очки.

Торпедо НН – Локомотив

Статистика

Останні два матчі цих суперників у Нижньому Новгороді не виявили переможця наприкінці основного часу, в обох випадках була нічия 2:2, і обидва рази в підсумку перемогли господарі – одного разу в серії буллітів і одного разу в овертаймі. . Повертайм – Так за 3,85. Це буде четверта очна зустріч «Торпедо» і «Локомотива» в поточному чемпіонаті. У Ярославлі команди обмінялися перемогами, виїзна перемога «Торпедо» з рахунком 5:2 і реванш у «Локомотива» з рахунком 1:0. Місяць тому в Нижньому Новгороді все вирішилося в овертаймі, де удача була на боці хокеїстів «Торпедо». Загальна статистика особистих зустрічей така: зіграно 51 матч, 25 перемог у «Торпедо», 26 у ярославського клубу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Враховуючи відносну рівність ігрового рівня команд, букмекерська контора віддає невелику перевагу в майбутньому матчі господарям поля, встановлюючи на перемогу «Торпедо» в основний час коефіцієнт 2,32, тоді як на можливий успіх «Локомотива» пропонується коефіцієнт 2.6. Це протистояння традиційно багате на нічиї; в середньому кожен четвертий матч закінчувався поза основним часом. Ви можете зробити ставку на іншу нічию з коефіцієнтом 4,1. Що стосується очікуваної ефективності, фахівці 1xbet пропонують такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,72, тотал менше (4,5) – 2,04. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустрічаються дві команди, стилістично абсолютно різні. Якщо «Торпедо» робить ставку на атакувальний хокей, то головні козирі «Локомотива» — захист і гра на контратаках. Ігор Ларіонов вже довів, що зі своєю командою він цілком здатний зламати ешелонований захист залізничників, двічі обігравши «Локомотив» у поточному чемпіонаті. Чому б не зробити це втретє, тим більше, що ми повинні грати вдома. Наш прогноз – перемога «Торпедо» з урахуванням овертайму та булліту з коефіцієнтом 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0