Локомотив - Динамо Москва. Хто виявиться сильнішим на ярославському льоду?

Ярославський "Локомотив" завершить календарний рік домашнім матчем проти столичного "Динамо". Гра відбудеться 30 грудня на льоду Арени 2000 "Локомотив".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Динамо» Москва

«Локомотив»

У ярославських залізничників є всі шанси відправитися в коротку новорічну відпустку, посівши місце в трійці кращих команд Західної конференції. Прагматичний хокей, який грає для своїх гравців Ігор Нікітін, дав свої плоди в ЦСКА і продовжує досить ефективно працювати в Ярославлі. «Локомотив» знову зберігає за собою неофіційне звання команди з найменшою кількістю пропущених м’ячів, в середньому менше двох пропущених голів за матч. Зараз «Локомотив» посідає третє місце на Заході, маючи за певних обставин шанс у решту днів року, що минає, або піднятися на одну сходинку, або опуститися на четверте місце.

Після грудневої перерви в чемпіонаті, викликаної іграми збірних, «Локомотив» провів чотири матчі, набравши в цих іграх шість очок із восьми можливих. Єдина поразка виявилася досить несподіваною; Домашній матч проти «Северсталі» спочатку не обіцяв труднощів, але в підсумку завершився сухою поразкою з рахунком 0:1. Уже в наступних іграх «Локомотив» повністю реабілітувався перед своїми вболівальниками, здобувши дві домашні перемоги – над «Вітязем» 5:2 і ЦСКА 2:1. Потім у своєму звичному стилі «Локомотив» на виїзді обіграв «Куньлунь» з рахунком 2:1.

Московське «Динамо»

Біло-блакитні разом із земляками зі «Спартака» є прямими конкурентами «Локомотива» у боротьбі за чемпіонство на Заході. На відміну від ярославської команди, Динамо грає в більш атакувальному стилі, забивши наразі на 30 голів більше залізничників. Водночас оборона столичної команди менш ефективна, в середньому за матч пропущено 2,5 м’яча.

Динамо так само ефективно, як і Локомотив, скористалося паузою в чемпіонаті, взявши після перерви 6 очок із 8 можливих. Команда Олексія Кудашева впевнено перемогла вдома ЦСКА з рахунком 4:1, потім потіснила челябінський «Трактор» (4:3 в серії буллітів) і «Нафтохімік» (3:2) в овертаймі. Єдина невдача сталася в домашньому поєдинку з пітерським СКА, де на два голи «Динамо» гості відповіли трьома своїми. Ця поразка не дозволила синьо-білим одноосібно очолити турнірну таблицю Заходу; У "Динамо" зараз 62 очки і відставання від лідера "Спартака" на одне очко.


Статистика

Цікавий факт: в останніх трьох матчах цих суперників у Ярославлі голи забила лише одна команда – двічі це було «Динамо», вигравши з рахунком 3:0 і 2:0, одна суха перемога з рахунком 3:0 забив «Локомотив». Обидва заб’ють – Ні, 4,8. Цього сезону суперники двічі зустрічалися між собою протягом регулярного чемпіонату і в обох випадках перемогли гості. На початку жовтня "Локомотив" несподівано обіграв "Динамо" в Москві з рахунком 5:2, на що синьо-білі відповіли власною виїзною перемогою з рахунком 3:0. Майбутній матч стане 75-ою перемогою команди за час існування КХЛ, 40 перемога «Локомотива», 34 — столичного «Динамо».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом цього матчу є «Локомотив», на перемогу якого в основний час експерти 1xbet ставлять коефіцієнт 2,26. На перемогу «Динамо» можна поставити з коефіцієнтом 2,7, а варіант на нічию в основний час — 4,0. Від матчів за участю «Локомотива» традиційно не чекають високої результативності: тотал більше (4,5) – 1,88, тотал менше (4,5) – 1,86. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рівень команд порівнянний, але якщо «Локомотив» більше покладається на оборону, то «синьо-білі» – на атакувальний потенціал. І тут «Локомотив» опиняється у більш вигідній позиції, майже ідеальній у руйнуванні, але традиційно небезпечній у контратакуючому хокеї. Ще один вагомий аргумент на користь «Локомотива» — підтримка рідних трибун; Листопадовий провал у домашній грі з «Динамо» ще не забутий, тож тепер є чудовий шанс реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Наш прогноз – перемога «Локомотива» в основний час з коефіцієнтом 2,26.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0