Авангард проти Лади. Новачок ліги в гостях у фаворита чемпіонату

У суботу, 6 січня, на омській «Джі Драйв Арені» відбудеться черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. В гості до місцевого «Авангарду» приїде сміливий новачок Ліги – тольяттинська «Лада».

Наші експертні прогнози та аналіз на Avangard vs Lada

Авангард

Омський клуб розпочав 2024 рік з поразки, програвши вдома уфимському «Салавату Юлаєву». У разі перемоги «Авангард» майже впритул наблизився б до лідера Сходу магнітогорського «Металурга», але осічка вдома в атаку залишила команду Михайла Кравця на проміжній другій позиції. Гра з «Салаватом» не склалася з самого початку, в результаті хокеїсти «Авангарду» пішли на першу перерву, програючи з рахунком 0:2. Друга 20-хвилинка виявилася найрезультативнішою в матчі; На два голи омичів гості відповіли двома своїми. Результат 2-4 залишився остаточним.

Певною мірою провал «Авангарду» можна пояснити відсутністю Володимира Ткачова. Кращий бомбардир команди, а у Ткачова вже 57 очок (15+42), отримав травму 24 грудня в домашньому матчі проти магнітогорського "Металурга". Без Ткачова розпалася ударна трійка омської атаки, в яку, крім нього самого, увійшли Спунер і Бауше. Зіркові новачки команди, а буквально в останні дні року, що минає, були підписані Прохоркін, Жафяров і Юрчо, тільки звикають до ігрових схем «Авангарду» і не можуть повноцінно замінити Ткачова.

«Лада»

Якщо «Авангард» має одну поразку в складі, то лікарня тольяттінського клубу заповнена ґрунтовніше. Четверо гравців основного складу вже тривалий час не можуть допомогти своїй команді, і всі четверо представляють лінію атаки. Це канадський форвард Скотт Космачук, а також російські хокеїсти Данила Моїсеєв, Олексій Ожгіхін, Микита Попугаєв. Незважаючи на досить серйозні кадрові втрати, «Лада» продовжує підтримувати заданий зі старту чемпіонату темп, все ще тримаючись за місце в лідируючій групі Східної конференції.

Волею календаря, перед від'їздом на новорічні свята тольяттинці провели 8 домашніх матчів поспіль. Результат слід визнати вдалим - 9 набраних очок із 16 можливих, 4 перемоги, в тому числі над лідером Східної конференції магнітогорським "Металургом" 5:1 і московським "Динамо" 4:0. Такі результати дозволяють «Ладі» бути буквально в кроці від третього місця на Сході, набравши 57 очок, відстаючи лише на два очки від уфимського «Салавата Юлаєва», який йде третім.

Авангард проти Лади

Статистика

Після втрати Ткачова атакувальний потенціал «Авангарду» помітно знизився, і за останні п'ять ігор команда не забивала більше двох голів в основний час. Індивідуальний тотал 1 менше (2,5) 2,29. Ці ж два м'ячі забили у ворота "Лади" 30 грудня, коли суперники грали в Тольятті. «Авангард» виграв цю гру з рахунком 2:1, взявши реванш за жовтневу поразку в Тольятті (5:3). Зараз історія «Авангарду» і «Лади» в КХЛ налічує 16 ігор, 10 з яких виграв омський клуб і 6 разів — «Тольятті». Варто відзначити лише один нічийний результат, у 15 матчах переможець визначався за підсумками основного часу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Омський клуб є явним фаворитом майбутнього матчу, його коефіцієнт на перемогу в основний час становить 1,54. Для порівняння, на можливу перемогу «Лади» в основний час 1xbet пропонує коефіцієнт 4,9, тоді як на нічию — аналогічний коефіцієнт 4,8. Незважаючи на певні проблеми в атаці, букмекер вважає, що майбутній матч цілком може вийти результативним: тотал більше (4,5) – 1,72, тотал менше (4,5) – 2,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на поразку від «Салавата Юлаєва», «Авангард» продовжує залишатися одним із головних претендентів на підсумкове перше місце на Сході. Найближчим часом Ткачов повернеться до ладу, новачки пройдуть процес адаптації, а атака омів засяє новими фарбами. А поки «Авангарду» потрібно обіграти «Ладу», яка на виїзді грає набагато слабше, ніж вдома. Більш висока індивідуальна майстерність хокеїстів «Авангарду» позначиться, нехай і не блискуче, але свої два очки омічани візьмуть. Наш прогноз - перемога Авангарду + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,42.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0