СКА – Металург. Що покаже лідер Східної конференції на пітерському льоду?

Центральний матч недільного ігрового дня в КХЛ відбудеться в Санкт-Петербурзі. 7 січня в Льодовому палаці відбудеться зустріч місцевого СКА з найкращою командою Східної конференції – магнітогорським «Металургом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА – Металург

СКА

Нинішній чемпіонат для пітерської команди можна розділити на дві частини. Перші два місяці СКА абсолютно не вражав своєю грою, відчуваючи серйозні проблеми як в атаці, так і в захисті. Але вже тоді було зрозуміло, що проблеми армії тимчасові. Так і сталося в підсумку: травмовані хокеїсти повернулися до строю, зіркові новачки адаптувалися до вимог тренерського штабу, а армійці почали поступальний рух у турнірній таблиці.

У листопаді армійці вийшли на переможну серію з 11 матчів поспіль, перервавши її в Єкатеринбурзі в післяматчевій серії. Після провалу на Уралі петербуржці провели 8 поєдинків, здобувши сім перемог і одну поразку. Початок 2024 року хокеїсти СКА також відзначили великою перемогою з рахунком 6:1, обігравши вдома підмосковний «Витязь». Зараз петербуржці вже треті на Заході з 63 набраними очками, відстаючи від лідируючого «Спартака» лише на три очки. У той же час, якщо брати за часом останні 20 ігор, то пітерці однозначно найкращі в Лізі, набравши 37 очок з 40 можливих. Довгу дистанцію регулярного чемпіонату «

Металург

Металург уральський клуб проводить стабільніше, уникаючи провальних серій. Єдиний невдалий період у чемпіонаті припав на кінець жовтня, коли «Металург» програв п'ять матчів поспіль. І тут варто відзначити роботу Андрія Разіна, який зумів позбавити «Металург» від горезвісного академізму, який переслідував команду весь останній сезон. Зараз "Металург" займає третє місце за результативністю в чемпіонаті, поступаючись за кількістю забитих м'ячів лише "Спартаку" і СКА, а відставання від пітерців становить всього один гол. У команді немає одного явного лідера; на даний момент вже 9 хокеїстів мають більше 20 очок за результативність. Найрезультативнішим у складі «Металурга» на даний момент є 20-річний Даниїл Юров з 32 очками, лише 25 у зведеній таблиці бомбардирів чемпіонату.

У 2024 році «Металург» встиг зіграти один матч, успішно долетівши до Сочі на рандеву з однойменним клубом. Гра з аутсайдером чемпіонату була непростою, після першого періоду «Металург» програвав 0:2, але зусиллями Юрова та Єрьоменка вдалося перевести гру в овертайм, де переможну крапку поставив досвідчений Денис Зернов. Виїзна перемога вкупі з поразкою «Авангарду» дозволили «Металургу» зміцнити лідерство на Сході. Тепер «Магнітка» з 65 набраними очками випереджає найближчого переслідувача на чотири очки.

СКА – Металург

Статистика

З сезону-2016/17 за вісім матчів "Металург" у Санкт-Петербурзі не програвав більше ніж в один гол. Перемагає «Металург» з гандикапом (+1,5) 1,72. У минулому сезоні гра в Санкт-Петербурзі завершилася з рахунком 4:3, що ще раз говорить про принциповість цього суперництва. У нинішньому чемпіонаті суперники провели один очний матч, зігравши 3 грудня в Магнітогорську. Основний час матчу закінчився з рахунком 2-2, а в серії буллітів удача була на боці гостей.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Шалена форма пітерського клубу не залишилася поза увагою букмекерів, тому коефіцієнт 1,88 на перемогу СКА в основний час виглядає цілком виправданим. Шанси «Металурга» на успіх значно менші; коефіцієнт на перемогу гостей – 3,5. Останній матч між цими командами вийшов за межі основного часу; Ви можете зробити ставку на повторення такого сценарію з коефіцієнтом 4,1. Також, судячи з котирувань 1xbet, букмекер практично не сумнівається в результативному результаті матчу: тотал більше (4,5) – 1,68, тотал менше (4,5) – 2,44. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Армійці зараз на підйомі, і це особливо помітно в домашніх матчах. Після грудневої перерви в чемпіонаті СКА провів 4 домашні матчі, в кожному з яких переміг. Про тотальну перевагу петербуржців свідчить різниця м'ячів у цих іграх - 23 проти 5, тоді СКА не тільки переміг, але й розгромив суперника. «Металург», навпаки, з великими труднощами вирвав перемогу в Сочі в одного з аутсайдерів чемпіонату. Наш прогноз – перемога СКА в основний час з коефіцієнтом 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0