СКА – Ак Барс. Хто переможе в головному бою дня?

В останній день жовтня в Санкт-Петербурзі зіграють фаворити нинішнього чемпіонату пітерські СКА і казанський "Ак Барс". Зустріч відбудеться в Льодовому палаці Санкт-Петербурга 31 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА – Ак Барс

СКА

Пітерські армійці продовжують неприємно дивувати власних уболівальників, навіть близько не показуючи свого минулорічного рівня. Не виключено, що тренерський штаб армійців свідомо змінив турнірну стратегію. У минулому сезоні СКА домінував у Лізі в першій частині регулярного чемпіонату, вже до січня створивши собі значний очковий запас, але на плей-офф команді не вистачило сил, і пітерці програли одноклубникам з Москви в півфіналі. Зараз пітерці поступово вкочуються в сезон, намагаючись вбудувати в свої ігрові схеми численних новачків.

У жовтні петербурзький клуб ще рухається по турнірній дистанції з розкладом дві перемоги та поразка. Минулий ігровий тиждень не став винятком. СКА на виїзді по черзі перемагав ярославський "Локомотив" 3:2 і китайський "Куньлунь" 6:3, але несподівано оступився в Сочі, хоча двічі виходив вперед у матчі. У дебюті третього періоду Захар Бардаков зробив рахунок 4:3 на користь СКА, але потім пітерці зуміли поступитися, граючи в більшості, а потім за 30 секунд до кінця основного часу вийшли також пропустив п'ятий, вирішальний гол. Така нестабільність не дозволяє армійцям наблизитися до лідерів конференції; тепер команда Романа Ротенберга посідає лише восьме місце на Заході з 24 набраними очками.

«Ак Барс»

Що стосується «Ак Барса», то старт сезону був помітно успішнішим, ніж у пітерців. Нехай і без особливого блиску, часто завдяки високій індивідуальній майстерності власних хокеїстів, «Ак Барс» набирає свої очки. Як і пітерська команда, казанський клуб провалив останню гру чемпіонату, крупно поступившись на виїзді тольяттинській «Ладі». Атака працювала в звичному режимі, забивши три голи, але зазвичай надійний захист казанців раптово дала збій, пропустивши шість голів.

Поразка в Тольятті не дозволила «Ак Барсу» одноосібно очолити турнірну таблицю Східної конференції, залишивши команду на другому місці. Зараз у «Ак Барса» 32 очки, і на даний момент команда Білялетдінова поступається лише магнітогорському «Металургу», який також набрав 32 очки, але випереджає казанців за кількістю здобутих перемог. «Барс» їде до Петербурга без свого найкращого бомбардира Вадима Шипачова, який через травму вже пропустив гру з «Ладою».

СКА – Ак Барс

Статистика

Як показує статистика, останнім часом матчі між цими суперниками в Санкт-Петербурзі досить часто закінчуються внічию. З останніх семи матчів на домашньому льоду пітерського СКА чотири рази йшов в овертайм. Овертайм (Так) 3,75. У минулому сезоні команди зустрічалися двічі, і обидві гри виявилися надзвичайно результативними. У Казані «Барси» перемогли з рахунком 5:2, у Санкт-Петербурзі було забито 11 голів, а гра завершилася перемогою СКА з рахунком 7:4. Загалом історія зустрічей між цими командами в КХЛ налічує 35 матчів, 19 з яких виграв пітерський клуб, а в 16 виграв «Ак Барс».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора дає невелику перевагу господарям поля, пропонуючи на перемогу СКА в основний час коефіцієнт 2,31. Варіант з виграшем «Ак Барса» можна прийняти за 2.8. Якщо проаналізувати статистику особистих зустрічей, то можна помітити велику кількість нічиїх – 12, тобто кожна третя гра цих суперників завершується внічию. Ви можете зробити ставку на інший мирний результат з коефіцієнтом 4,1. Що стосується очікуваної ефективності, то фахівці 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) - 1,46, тотал менше (4,5) - 1,99. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на не найкращі результати на старті сезону, петербуржці вміють готуватися до ігор з великими командами, вже обігравши за сезон «Локомотив», ЦСКА і московське «Динамо». Наставник СКА Роман Ротенберг є відмінним мотиватором, і вже зараз зрозуміло, що петербуржці чекатимуть домашній матч проти одного з головних претендентів на Кубок Гагаріна у найкращому настрої. У «Ак Барса» в останніх матчах є певні проблеми в захисті, чим легко можуть скористатися хокеїсти СКА. Наш прогноз – перемога СКА з урахуванням овертайму та булліту з коефіцієнтом 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0