ЦСКА проти Лади. Чинний чемпіон проти зухвалого новачка

У неділю, 5 листопада, столичні армійці на домашній Арені ЦСКА зустрічатимуть гостей із Тольятті – хокейний клуб “Лада”.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Лада

ЦСКА

Судячи з результатів останніх матчів, армійська машина потихеньку заводиться і все більше нагадує власну чемпіонську модель минулого сезону. Млявий старт чемпіонату позаду, провідні хокеїсти армійців вже близькі до оптимальних кондицій, тож найближчим часом варто очікувати виходу ЦСКА в групу лідерів Західної конференції. В першу чергу варто звернути увагу на позитивні зміни в оборонних діях. Іван Федотов, який пропустив минулий сезон, нарешті закріпився за воротами, зігравши в цьому сезоні вже три гри на нуль.

Особливо показовим у цьому плані виглядав останній матч проти земляків зі Спартака. Червоно-білі наразі найрезультативніші в чемпіонаті, але пробити Федотова не змогли. На рахунку голкіпера 44 відбитих удари, а в атаці армійців вдалося забити три голи. Перемога в дербі з рахунком 3:0 стала третьою поспіль для армійців; до цього на виїзді обіграли «Амур» 3-2 і «Сибір» 6-3. Зараз армійці вже п'яті на Заході з 30 набраними очками, відстаючи від лідируючого московського "Динамо" на сім очок.

Лада

Але Лада продовжує дивувати, залишившись після двох місяців чемпіонату головним відкриттям турніру. Навіть керівництво клубу перед початком чемпіонату досить обережно озвучувало плани на сезон, після тривалої відсутності в КХЛ присвятивши перший сезон адаптації. Результати Волги дивують ще більше тим, що навіть на рівні ВХЛ команда не блищала, не вигравши жодного титулу за 6 років. Грамотна селекційна робота вкупі з тренерськими здібностями Олега Браташа дозволяють «Ладі» не тільки бути конкурентоспроможною на тлі команд КХЛ, але навіть бути лідером конференції.

Це стало можливим після яскравого жовтневого періоду чемпіонату, під час якого у восьми зіграних матчах «Лада» набрала 13 очок із 16 можливих. Більш того, в цьому турнірному сегменті тольяттинці змогли обіграти «Металург», «Ак Барс», «Авангард», тобто ті команди, які значно перевершують «Ладу» як за фінансами, так і за складом. Тепер «Лада» продовжує утримувати перше місце на Сході, набравши 35 очок, випереджаючи на одне очко «Металург» і «Ак Барс».

ЦСКА проти Лади

Статистика

Як згадувалося вище, армійці нещодавно покращили свій захист. Особливо це помітно в домашніх іграх, де в останніх п'яти іграх команда тричі зіграла на нуль, а в одній грі пропустила лише один гол. Індивідуальний тотал 2 менше (1,5) 1,79. У цьому сезоні «Лада» — типова домашня команда, левову частку очок набирає в Тольятті. Таким чином, в останніх п'яти виїзних іграх "Лада" має лише одну перемогу та чотири поразки. Суперники зустрілися у вересні в Тольятті, і в тій грі господарі поля досить сенсаційно здобули перемогу над армійцями з рахунком 3:1. У КХЛ суперники зустрічалися 17 разів, 13 разів перемагав армійський клуб, 4 — «Лада».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Явним фаворитом майбутнього матчу є армійці, на перемогу яких в основний час 1xbet дає коефіцієнт 1,43. Для порівняння, можливий успіх Лади вважається сенсацією, про що красномовно свідчать котирування на перемогу гостей – 6,2. У цій грі також не дуже великі шанси побачити овертайм; пропонується нічия в основний час з коефіцієнтом 5,2. З точки зору очікуваної продуктивності все цілком передбачувано: тотал більше (4,5) – 1,8, тотал менше (4,5) – 1,98. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Армійці йдуть на висоті, про що свідчить надійна перемога над «Спартаком», найрезультативнішою командою чемпіонату на старті. Їхня майже ідеальна гра в захисті не залишає суперникам жодного шансу, а їх зіркова атака обов’язково забиває кілька голів. Прагматичний хокей армійців знову принесе успіх, тож зараз можна лише поспівчувати атаці «Лади». Наш прогноз - перемога ЦСКА + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0