ЦСКА – Торпедо НН. Хто виявиться сильнішим у тренерській дуелі Сергія Федорова та Ігоря Ларіонова?

Сусіди по турнірній таблиці ЦСКА і «Торпедо» зіграють стиковий матч 9 січня. Зустріч прямих конкурентів по Західній конференції відбудеться на льоду столичної «Арени ЦСКА» наступного вівторка.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Торпедо НН

ЦСКА

Армійський клуб знову починає подавати ознаки відновлення, зумівши в останніх двох матчах здобути дві перемоги поспіль. Враховуючи те, що до цього армійці встигли програти чотири матчі поспіль, це не може не радувати армійських уболівальників. Обидва виграні матчі пройшли за однаковим сценарієм і завершилися з однаковим рахунком 3-1. І в грі з «Северсталлю», і в столичному дербі зі «Спартаком» армійці першими відкрили рахунок, що згодом дозволило їм грати другим номером, зробивши ставку на контратакуючий хокей. Лідери команд починають прокидатися, по два голи в цих матчах забили Григоренко і Каменєв, по разу забили Мамін і Провольнєв, тобто ті хокеїсти, які були головними героями кубкового успіху двох останніх сезонів.

Чотири набрані очки не особливо вплинули на турнірне становище армійського клубу. Команда Сергія Федорова занадто далеко відпустила групу лідерів, тож зараз команда посідає лише шосте місце в турнірній таблиці Західної конференції. Про потрапляння в трійку лідерів поки говорити не доводиться; У ЦСКА наразі 52 очки, а у динамівців, які йдуть на третьому місці, вже 64 очки.

Торпедо НН

Нижньогородський клуб розташувався на один рядок вище армійського клубу, а його відрив від групи лідерів не такий великий. Зараз у автовиробників 59 очок і за певних обставин кілька успішних матчів цілком можуть повернути ніжинців в трійку лідерів.

У 2024 році «Торпедо» зіграло один матч, з великими труднощами обігравши вдома китайський «Куньлунь». Двічі програючи в матчі з рахунком 0-1 і 1-2, автовиробники двічі зусиллями американського форварда Денніса Яна зрівняли рахунок, дійшовши таким чином до овертайму. У додаткові п'ять хвилин відбилася більш висока індивідуальна майстерність ніжинців, а вже на другій хвилині переможну крапку в матчі поставив найкращий бомбардир Торпедо цього сезону Максим Лєтунов. Радість перемоги затьмарила важка травма молодого форварда Василя Атанасова. Головне відкриття нинішнього чемпіонату, другий бомбардир команди Атанасов отримав травму на початку першого періоду і тепер ризикує пропустити решту сезону.

ЦСКА – Торпедо НН

Статистика

Як показує статистика, останнім часом автозаводці досить впевнено виглядали на виїзді проти ЦСКА, зумівши здобути три перемоги, з них одну в овертаймі, в останніх п'яти виїзних матчах проти армійців. Х2 за 1,85. У нинішньому чемпіонаті суперники між собою ще не зустрічалися, але рік тому в чотирьох зіграних матчах кожна команда здобула по дві перемоги – ЦСКА переміг з рахунком 4:0 та 8:3, Торпедо – 4:2 та 3-1. Загальна статистика особистих зустрічей цих команд у КХЛ така: зіграно 44 матчі, армійський клуб здобув 30 перемог, у 14 матчах сильнішими виявилися автовиробники.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на те, що «Торпедо» йде вище в турнірній таблиці, букмекер вважає армійський клуб фаворитом майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу ЦСКА в основний час становить 1,82, тоді як на можливий успіх Торпедо можна оцінити 3,7. Варіант з нічиєю і подальшим овертаймом можна прийняти як 4.2. Щодо загальної результативності команд, то 1xbet пропонує наступні котирування: тотал більше (4,5) – 1,73, тотал менше (4,5) – 2,1. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Судячи з останніх матчів, армійці починають поступово налагоджуватися, зумівши впевнено, в улюбленому стилі, обіграти лідера чемпіонату «Спартак». Нижегородці з великими труднощами виграли домашній матч у одного з аутсайдерів чемпіонату китайського «Куньлуня», втративши свого ключового форварда Василя Атанасова. Враховуючи травму ще одного нападника Миколи Коваленка, тренерський штаб «Торпедо» буде змушений внести подальші зміни у склад, що помітно знизить атакувальний потенціал гостей. Наш прогноз - перемога ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0