Витязь проти СКА. Пітерський клуб в гостях у аутсайдера чемпіонату

У середу, 10 січня, в ігровому розкладі регулярного чемпіонату КХЛ заплановано три матчі. Один з них пройде в Балашихі, де місцевий «Витязь» прийматиме гостей з Санкт-Петербурга – хокейний клуб СКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вітязь» – СКА

«Витязь»

Підмосковний клуб в літнє міжсезоння здивував усіх, не продовживши контракт з В’ячеславом Буцаєвим, з яким «Витязь» нарешті пробився в плей-офф і навіть здобув там першу перемогу. Ще дивовижніше виглядала фігура нового головного тренера. 53-річний Олександр Зав'ялов не мав досвіду самостійної роботи, зазвичай задовольнявся роллю помічника. У 13 матчах під керівництвом Зав'ялова «Витязь» набрав лише п'ять очок, одразу опустившись на дно турнірної таблиці. Відставка тренера була питанням часу, тому вже в жовтні команду очолив Дмитро Рябикін, який рік тому провалив «Авангард».

Зміна тренера дала хокеїстам певний емоційний сплеск і «Витязь» потихеньку почав вилазити з нижньої частини турнірної таблиці. Однак у грудні підмосков'я знову потрапило у функціональну яму, програвши шість матчів поспіль. Початок 2024 року у виконанні «Витязя» теж залишає бажати кращого. У трьох зіграних матчах команда зазнала трьох поразок (від СКА 1-6, «Северсталі» 3-4 і «Нафтохіміка» 2-4), звівши свої шанси на вихід у плей-офф до мінімуму. Зараз «Витязь» із 36 очками йде дев’ятим на Заході, але від омріяного восьмого місця команду відокремлює 9 очок, що, враховуючи нинішню ігрову форму команди, виглядає справжньою прірвою.

СКА

Пітерський клуб також не найкращим чином стартував у чемпіонаті, в якийсь момент навіть вилетів із вісімки кубкових команд Західної конференції. Проте вже в листопаді армійці почали поступальний рух у турнірній таблиці, маючи наразі чудові шанси завершити регулярний сезон на першому місці. Зараз СКА займає четверте місце на Заході, але відставання від лідируючого «Локомотива» становить лише чотири очки, тож найближчим часом все може кардинально змінитися.

Пітерці дещо знизили обороти в перших січневих матчах, несподівано двічі програвши вдома. Обидва програні матчі завершилися з однаковим рахунком 1:2, але якщо у випадку з ярославським «Локомотивом» все закінчилося в основний час, то петербурзька команда поступилася магнітогорському «Металургу» в овертаймі, завершивши основний час матчу внічию. з 1-1.

Витязь проти СКА

Статистика

В останніх чотирьох матчах між цими суперниками, що проходили на домашній арені «Витязя», гра тричі йшла в овертайм, завершившись нічиєю після основної 60-хвилинки. Понаднормова робота – Так 4.4. Цього сезону суперники вже зустрічалися в Балашихі; той матч не виявив переможця в основний час і завершився внічию 2-2. Овертайм закінчився без забитих м'ячів, а післяматчева серія принесла перемогу пітерцям. Всього суперники провели 44 очних зустрічі на рівні КХЛ, причому помітна перевага за перемогами на боці пітерського клубу. Армійці були сильнішими в 39 матчах, залишивши «Витязь» лише в 5 перемогах. Звертає на себе увагу велика кількість розіграшів; 11 матчів, тобто кожна четверта зустріч цих суперників, завершилися поза основним часом.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора практично не сумнівається в перемозі гостей, встановивши на перемогу СКА в основний час коефіцієнт 1,57. Шанси хокеїстів «Витязя» на перемогу оцінюються в 4,6, аналогічний коефіцієнт на нічию наприкінці основного часу — 4,8. Судячи з цитат 1xbet, велика ймовірність побачити в майбутньому матчі багато голів: тотал більше (4,5) – 1,56, тотал менше (4,5) – 2,33. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рівень суперників наразі непорівнянний. Якщо «Витязь» найближчим часом ризикує втратити навіть теоретичні шанси на потрапляння в плей-офф, то хокеїсти СКА практично обігнали лідерів конференції і тепер фактично претендують на підсумкове перше місце в регулярці. Невдачі пітерців у двох останніх матчах не повинні вводити в оману, і в грі з «Локомотивом», і в матчі з «Металургом» армійці мали помітну перевагу, яку не змогли перетворити на забиті голи. Тепер суперником виступає «Витязь», захист якого далекий від ідеалу, тому пітерці мають усі шанси реабілітуватися за останні невдачі. Наш прогноз: індивідуальний тотал СКА понад 3,5 з коефіцієнтом 2,22.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0