ЦСКА проти Динамо Москва. Ще одне столичне дербі на льоду Арени ЦСКА.

У четвер, 11 січня, на домашній арені армійців зійдуться два столичні клуби - ЦСКА і "Динамо".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Динамо Москва

ЦСКА

2023 рік армійці закінчили жахливо, зумівши програти п'ять матчів поспіль. Це своєрідний «рекорд» для колективу; Такої затяжної серії у ЦСКА не було більше десяти років. Збір, який армійці провели 30 грудня, дещо згладив враження. Череповецька «Северсталь» вдома була обіграна з рахунком 3:1, тож формально на новорічні свята армійці пішли переможцями. При цьому було зрозуміло, що першу частину регулярного сезону команда Сергія Федорова навряд чи зможе зарахувати собі в актив. Місце в середині турнірної таблиці з величезним відривом від лідерів - абсолютно не той результат, на який варто розраховувати чинному володареві Кубка Гагаріна.

Перемога над «Северсталлю» додала команді необхідного імпульсу, і січень армійці почали з двох перемог. І якщо успіх у матчі з китайським «Куньлунем» був цілком передбачуваним, то наступного принципового протистояння з земляками зі «Спартака» чимало армійців чекали з певною тривогою. Побоювання виявилися марними, армійці впевнено контролювали матч, здобувши перемогу з рахунком 3-1. Незважаючи на три перемоги поспіль, армійці поки що посідають лише шосте місце на Заході з 54 набраними очками, відстаючи від лідируючого ярославського «Локомотива» на 14 очок.

«Динамо» Москва

Однією з команд, яка в турнірній таблиці Західної конференції стоїть вище армійського клубу, є столичне «Динамо». Олексію Кудашеву нарешті вдалося досягти бажаного симбіозу молодості та досвіду, тож тепер синьо-білі є цілком виправдано серйозними претендентами на Кубок Гагаріна. Ще одна сильна сторона нинішнього «Динамо» — чудове тріо іноземних форвардів у складі Еріка О'Делла, Седріка Пакетта та Джордана Велла, на рахунку яких уже 112 результативних дій, з яких 49 голів.

Саме О'Делл і Пакетт стали головними героями останнього матчу синьо-білих, який команда провела проти земляків зі Спартака. Вже протягом нинішнього чемпіонату «Динамо» двічі програло червоно-білим в овертаймі і було близьке до того, щоб повторити це втретє. Основний час матчу знову завершився внічию, цього разу з рахунком 2-2, але на третій хвилині овертайму Седрік Пакетт скористався помилкою голкіпера «Спартака», поставивши тим самим переможну крапку в цьому матчі. . Ця перемога вивела «Динамо» на третє місце в турнірній таблиці, а відставання від лідируючого «Локомотива» мінімальне і становить два очки.

ЦСКА проти Динамо Москва

Статистика

У трьох останніх очних зустрічах між цими командами «Динамо» стабільно забиває армійцям чотири голи. Індивідуальний тотал 2 понад (3,5) 3,65. У нинішньому чемпіонаті обидва матчі «Динамо» виграло з однаковим рахунком 4:1. Загалом у КХЛ суперництво між ЦСКА та «Динамо» перевалило за сотню зіграних матчів, наразі у ЦСКА 54 перемоги, у «Динамо» — 48. Різниця шайб також на користь армійців — 252 проти 224.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на дві перемоги "Динамо" в ході нинішнього чемпіонату, армійський клуб є фаворитом майбутнього матчу: перемога ЦСКА в основний час - 2.28, нічия - 4.1, перемога "Динамо" в основний час - 2.65. Що стосується очікуваної продуктивності, то цього разу експерти 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) - 1,64, тотал менше (4,5) - 2,17. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Армійці помітно поправилися в останніх матчах, знову повернувшись до звичного прагматичного хокею з акцентом на захист. Про це красномовно говорить матч проти «Спартака», де найкраща атака Ліги лише раз змогла вразити ворота армійців. «Динамо» нестабільне, воно цілком здатне дати низку яскравих матчів, але так само здатне провалитися в одній грі. Наш прогноз - перемога ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 2,28.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0