Спартак – СКА. Хто переможе в центральному бою дня?

Столична «Мегаспорт Арена» 12 січня стане місцем проведення головного матчу наступного ігрового дня в КХЛ. Нещодавній лідер Західної конференції московський "Спартак" на домашньому льоду прийме набраний пітерський СКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – СКА

«Спартак»

Першу частину чемпіонату червоно-білі пройшли відмінно, в якийсь момент навіть вийшли в лідери на Заході. Першим тривожним дзвіночком стала важка травма центрального форварда першого ряду Івана Морозова, яку він отримав ще в середині листопада. Без Морозова ударне тріо червоно-білих, до якого, крім Івана, увійшли Павло Порядін і Микола Голдобін, розпалося. «Спартак» продовжує залишатися найрезультативнішою командою Ліги, але зараз підопічні Олексія Жамнова забивають помітно менше. Якщо середня результативність за сезон для «Спартака» коливається в районі чотирьох голів за матч, то в січневих іграх цей показник знизився до 1,5 гола за гру.

Місце Морозова в першому рядку зайняв екстрено підписаний Михайло Мальцев, який почав сезон в АХЛ. Хоча заміна не виглядає рівноцінною, але в січні «Спартак» програв усі три зіграні матчі, забивши лише чотири голи. Після фіаско в Мінську, де «Спартак» поступився місцевому «Динамо» з рахунком 1:3, столична команда відступила на третє місце в турнірній таблиці з 67 набраними очками, поступившись одним очком одразу двом командам – землякам з Динамо та ярославський Локомотив.

СКА

Пітерський клуб також не найкращим чином почав січень, зумівши двічі поступитися на домашньому льоду. Результат досить несподіваний, оскільки за підсумками листопада-грудня саме СКА став найкращою командою Ліги з відчутним відривом від найближчих конкурентів. Певним виправданням для пітерських хокеїстів є рівень суперників; їм довелося зіграти з лідером Східної конференції магнітогорським «Металургом» і ярославським «Локомотивом», який входив до трійки на Заході.

Обидві гри пройшли за схожим сценарієм і завершилися з однаковим рахунком 1-2 на користь гостей. Обидва рази пітерці відкривали рахунок, у грі із залізничниками це зробив Бардаков, у матчі з «Металургом» Зінченко, але надалі пітерці не зуміли розвинути свій успіх. В основний час СКА поступився «Локомотиву», а в овертаймі — «Металургу», пропустивши вирішальний гол після явної суддівської помилки. Незважаючи на дві поразки поспіль, петербуржці можуть спокійно розраховувати на перше місце в Західній конференції. Зараз армійці посідають четверте місце, але від лідируючого дуету «Динамо» та «Локомотив» команду Романа Ротенберга відділяють лише чотири очки.

Спартак – СКА

Статистика

В останніх десяти матчах між цими клубами Спартаку лише тричі вдалося забити більше двох голів за гру. Індивідуальний тотал 1 менше (2,5) 1,83. Це буде четверта очна зустріч між "Спартаком" і СКА в цьому сезоні. Червоно-білі здобули дві перемоги - 3:0 на виїзді та 3:2 вдома, на що пітерці відповіли єдиною домашньою перемогою на льоду. свої, 3-2. Це буде 99-та зустріч "Спартака" і СКА в КХЛ, при цьому петербуржці мають перевагу в три м'ячі в перемогах - 66 проти 22.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі явного фаворита немає, букмекер оцінює шанси на перемогу у кожної команди приблизно рівними коефіцієнтами: перемога Спартака в основний час - 2,55, перемога СКА - 2,44. В останніх восьми матчах між цими командами не було жодної нічиєї. Ви можете зробити ставку на таку рідкісну подію для цього суперництва з коефіцієнтом 3,9. Що стосується сумарних результатів команд, то все цілком прогнозовано, експерти 1xbet пропонують такі котирування на рубіжний тотал КХЛ 4,5: тотал більше (4,5) – 1,55, тотал менше (4,5) – 2,35. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Результативність «Спартака» в останніх іграх впала, в першу чергу в атаці. Команда перестала забивати, що, враховуючи постійні проблеми червоно-білих у обороні, серйозно вдарило по результатам команди. СКА, попри дві домашні поразки, не виглядає приреченим; в якійсь мірі команді просто не щастило в тих іграх. Наш прогноз - перемога СКА з овертаймом і буллітами з коефіцієнтом 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0