Автомобіліст проти ЦСКА. Що покаже в Єкатеринбурзі чинний володар Кубка Гагаріна?

15 січня єкатеринбурзька «Уралець Арена» прийматиме учасників чергового матчу регулярного чемпіонату КХЛ. Місцевий «Автомобіліст» зіграє зі столичним ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автомобіліст» – ЦСКА

Автомобіліст

Уральський клуб проходить довгу дистанцію регулярного сезону у звичному стилі. Традиційної невдачі, цього разу вона припала на листопад, команда не уникла, але вчасно зібралась і тепер практично гарантувала собі вихід у кубковий етап чемпіонату. З початком зими Урал планомірно почав додавати, виграючи помітно частіше, ніж програючи.

У січні команда Миколи Заварухіна здобула три перемоги в чотирьох матчах, єдина осічка сталася в гостях у Казані, де «Автомобіліст» поступився місцевому «Ак Барсу» з мінімальним рахунком 1:2. У тому матчі команда погано зіграла в атаці; один забитий гол за матч – нехарактерний показник для нинішнього «Автомобіліста». Так, у трьох виграних січневих матчах уральці незмінно забили чотири голи, обігравши вдома «Трактор» з рахунком 4:3, а на виїзді — «Сочі» та тольяттинську «Ладу» з однаковим рахунком 4:1. Ці перемоги дозволили «Автомобілісту» піднятися на п'яте місце в турнірній таблиці, а четвертий челябінський «Трактор» має таку ж кількість очок, але випереджає своїх географічних сусідів за додатковими показниками.

ЦСКА

Армійці продовжують залишати неоднозначне враження від своєї гри в поточному чемпіонаті. Столичний клуб практично не зазнав змін у порівнянні з минулорічним тріумфом, але поки що гра команди далека від чемпіонських стандартів. Проблема армійців у відсутності стабільності результатів, якою зазвичай славиться столичний клуб в останні сезони. Підопічні Сергія Федорова періодично видають серію видатних матчів, але потім слідує незрозумілий провал.

Сталося це після новорічних свят. Три яскраві перемоги поспіль, у тому числі над головним суперником зі «Спартака» 3:2 і поразка від зухвалого ніжинського «Торпедо» 7:2, здавалося б, армійці виходили з кризи. Але столичне дербі з земляками «Динамо» армійці знову провалили, програвши синьо-білим за всіма статтями. Вже на початку другого періоду «Динамо» повело в рахунку 3:0, практично закривши питання про переможця матчу. Армійці зусиллями Вільямса та Слєпишева відновили інтригу, але врятувати гру не змогли. Намагаючись зрівняти рахунок, армійці прибрали голкіпера, але в підсумку лише пропустили шайбу у порожні ворота. Таким чином, армійці поки шості на Заході, ризикуючи потрапити в 1-му раунді плей-оф від пітерського СКА.

Автомобіліст проти ЦСКА

Статистика

У нинішньому сезоні це буде перший очний матч між цими суперниками, але рік тому команди грали між собою двічі. Обидва матчі завершилися на користь господарів, армійці перемогли в Москві з рахунком 4:1, на що «Автомобіліст» відповів власною перемогою в Єкатеринбурзі 4:2. Як показує статистика, домашній лід не особливо допомагає «Автомобілісту» в матчах проти ЦСКА. Таким чином, в останніх 10 домашніх матчах уральцям вдалося обіграти армійців лише тричі, маючи катастрофічно низьку середню кількість забитих м'ячів за гру - 1,7. Індивідуальний тотал 1 менше (2,5) 1,61.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Домашній лід не робить «Автомобіліст» фаворитом матчу навіть серед фахівців 1xbet. Варіант з перемогою ЦСКА в основний час можна прийняти за 2,29, тоді як на можливу перемогу «Автомобіліста» пропонується коефіцієнт 2,8. В останніх десяти очних матчах команди тричі йшли в овертайми; ви можете зробити ставку на іншу нічию з коефіцієнтом 3,75. Що стосується очікуваної ефективності, букмекер пропонує наступні котирування: тотал більше (4,5) – 1,74, тотал менше (4,5) – 2,02. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди добре розпочали 2024 рік, здобувши низку вражаючих перемог. При цьому ні «Автомобіліст», ні ЦСКА не стабільні. Регулярний сезон виходить на завершальну межу, ціна набраних очок помітно зростає, тому навряд чи хтось із суперників буде ризикувати, втягуючись у відкритий хокей. Нас чекає важка боротьба з мінімальною кількістю забитих м'ячів. Наш прогноз - Тотал менше 5 з коефіцієнтом 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0