Торпедо НН – Металург. У гостях у ніжинського клубу перебуває лідер чемпіонату.

Магнітогорський Металург продовжить виїзну серію виїзним матчем у Нижньому Новгороді. Зустріч із місцевим «Торпедо» відбудеться 16 січня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо НН – Металург

Торпедо НН

Щось зламалося в грі автовиробників у першій половині січня. Після відмінної гри в першій частині чемпіонату «Торпедо» опинилося в серйозній ігровій кризі, програючи матч за матчем. З самого початку було зрозуміло, що той вид хокею, в який грає Ігор Ларіонов, вимагає від своїх підопічних практично ідеальної фізичної форми. Будь-яке зниження фізичної форми негайно позначається на грі «Торпедо», яке традиційно грає в енергоємний хокей. Ще однією проблемою ніжинського клубу стала велика кількість травмованих хокеїстів. Навіть на даний момент тренерський штаб не може розраховувати на Атанасова і Коваленка, ключових гравців атакувальних формувань «Торпедо».

У січні автовиробники набрали чотири очки, зумівши вдома обіграти «Куньлунь» з рахунком 3:2 і «Динамо» Мінськ на виїзді з рахунком 3:0. Було три поразки, але вони виявилися набагато болючішими. Вдома 2:5 від Динамо Мінськ, на виїзді 2:7 від ЦСКА та 2:6 від Динамо Москва. Захист виглядає не найкращим чином, якщо до Нового року команда пропускала в середньому близько 2,5 голів за матч, то в січневих матчах цей показник сягав чотирьох голів. У турнірній таблиці Західної конференції автовиробники опустилися вже на п'яте місце, набравши 61 очко, відстаючи від лідируючого московського "Динамо" вже на 11 очок.

«Металург»

Магнітогорськ «Металург» наразі є найстабільнішим клубом Ліги, який впевнено лідирує не лише на Сході, а й у підсумковій турнірній таблиці всього регулярного сезону. Окремі провали настільки спорадичні, що абсолютно не впливають на загальну картину виступів «Металурга» цього сезону. Вже зараз можна сказати, що керівництво клубу в міжсезоння зробило правильний вибір, запросивши на тренерський міст Андрія Разіна.

В останніх десяти матчах «Металург» має лише дві невдачі, а «Магнітка» програла «Нафтохіміку» вже поза основним часом матчу, взявши в цьому матчі одне очко. Чиста поразка сталася в гостях у Тольятті, де «Урал» поступився місцевій «Ладі» з рахунком 1:5. Перед візитом до Нижнього Новгорода «Металург» успішно долетів до Москви, перемігши нещодавнього лідера Західної конференції з рахунком 6:2. Спартак не зміг нічого протиставити силі уральського клубу, протримавшись на рівних лише перший період. У другому та третьому періодах Магнітка повністю домінувала, забивши по три голи в кожному з цих періодів. Таким чином, "Металург" тепер має 74 очки і одноосібне лідерство в чемпіонаті.

Торпедо НН – Металург

Статистика

Останні шість сезонів «Металург» досить результативно грав у Нижньому Новгороді, забиваючи не менше трьох голів у кожній грі. Індивідуальний тотал 2 понад (2,5) 1,71. За цей час команди провели шість ігор на домашньому льоду «Торпедо» і в кожній грі «Металург» перемагав, і завжди це відбувалося в основний час. Остання домашня перемога «Торпедо» датована сезоном-18/19. Але єдина очна зустріч цих команд у поточному сезоні, що відбулася в Магнітогорську, залишилася за хокеїстами «Торпедо», автозаводці перемогли на виїзді з рахунком 3:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекерів, явного фаворита в майбутньому матчі немає. Шанси Торпедо на успіх в основний час оцінюються в 2,65, а на перемогу Металурга можна поставити 2,31. За останні шість матчів у цьому суперництві не було нічиїх; варіант з можливим овертаймом можна взяти за 3,95. Також, за словами спеціалістів 1xbet, результативний результат матчу практично не викликає сумнівів: тотал більше (4,5) – 1,45, тотал менше (4,5) – 2,65. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

До стикового поєдинку команди підходять у діаметрально протилежних настроях. «Металург» чудово зіграв у Москві, впевнено перемігши «Спартак», а автозаводці, які також грають у Москві, пропустили від «Динамо» шість голів. Крім того, не варто забувати про кадрові проблеми автозаводців, які будуть змушені грати без двох провідних нападників. У таких ситуаціях найбільше шансів на успіх мають гості. Наш прогноз – перемога «Металурга» в основний час з коефіцієнтом 2,31.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0