Северсталь проти Авангарда. Хто з суперників буде сильнішим у наступній грі?

23 січня череповецький льодовий палац прийме черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. Місцева «Северсталь» на домашньому льоду прийматиме одного з лідерів Східної конференції омський «Авангард».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Северсталь» проти «Авангарду».

Северсталь

Команда «Северсталі» Андрія Козирєва завершила 2023 рік виїзною поразкою від ЦСКА з рахунком 1:3, тим самим нібито виключивши себе з подальшої боротьби за потрапляння в топ-6 Західної конференції за підсумками регулярного сезону. Положення команди ускладнювалося травмами двох основних голкіперів Костянтина Шостака та Дмитра Шугаєва, за відсутності яких до основної команди був залучений Олександр Самойлов, який починав сезон у клубі МХЛ «Буран». Для 26-річного голкіпера дебют у КХЛ виявився відмінним; у шести зіграних іграх він пропустив лише шість м'ячів, при цьому тричі зберігаючи свої ворота.

Чудову гру голкіпера підтримали його одноклубники; У січні «Северсталь» не програла жодного матчу, здобувши сім перемог поспіль. Череповцям певною мірою допоміг календар; чотири суперники були з підвалу турнірної таблиці, яких клуб, що прагнув потрапити в плей-офф, мав перемагати вдома. При цьому «Северсталь» також зуміла вдома обіграти пітерський СКА з рахунком 3:2, а потім на виїзді двічі перемогла «Трактор» і «Автомобіліст» з чистим рахунком 1:0 і 3:0. Таким чином, "Северсталь" вже шоста на Заході, маючи в активі 61 очко, відстаючи від п'ятого ніжинського "Торпедо" лише на два очки. У схожому стилі проводить січневі матчі і омський клуб

«Авангард»

Правда, на відміну від хокеїстів «Северсталі», «Авангард» вже має одну поразку в 2024 році; 3 січня омська команда поступилася вдома з рахунком 2:4 уфімському «Салавату Юлаєву». Потім команда, як і «Северсталь», здивувала наднадійною грою в обороні, вийшла на серію з семи перемог. У січні «Авангард» пропустив лише 14 голів у 8 матчах, причому 7 з них у двох матчах проти «Салавата Юлаєва» та «Лади».

Омський клуб не збентежила травма провідного форварда Володимира Ткачова, який буде змушений пропустити близько двох тижнів. Без Ткачова омська команда впевнено перемогла ЦСКА вдома з рахунком 4:1, а потім на виїзді обіграла інший столичний клуб «Спартак», здобувши перемогу з рахунком 3:1. Зараз «Авангард» продовжує боротьбу за чемпіонство на Сході, набравши 75 очок, поступаючись лише магнітогорському «Металургу». Різниця між командами всього в одне очко, але омські зіграли на дві гри менше, тому «Авангард» зараз потенційно є лідером Східної конференції.

Северсталь проти Авангарда

Статистика

Домашній лід мало допомагає «Северсталі» проти «Авангарду». З сезону 2017/18 Череповці вже в семи іграх поспіль не забивають більше двох голів у ворота «Авангарда», програвши в шести домашніх іграх. Індивідуальний тотал 1 менше (2,5) 1,73. Минулого сезону обидва матчі між цими суперниками пройшли в напруженій боротьбі, завершившись перемогою «Авангарду» з найменшою перевагою — 4:3 в Омську та 2:1 у Череповці. Єдина зустріч цього сезону відбулася 14 листопада в Омську, завершившись перемогою «Авангарду» з рахунком 5:4, а переможний гол Спунера був забитий у овертаймі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Судячи з котирувань букмекерів, явного фаворита в майбутньому матчі немає: на перемогу «Северсталі» в основний час пропонується коефіцієнт 2,9, а на перемогу «Авангарда» можна поставити з коефіцієнтом 2,19. Судячи зі статистики, нічия в основний час – не рідкість у цьому суперництві. З 29 зіграних матчів 9 завершилися таким чином, і ви можете поставити на ще одну нічию з коефіцієнтом 3,85. Що стосується очікуваної продуктивності, то 1xbet пропонує наступні котирування: тотал більше (4.5) - 1.54, тотал менше (4.5) - 2.38. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Северсталь» і «Авангард» – найкращі команди Ліги за набраними очками в січні. Причому, насамперед, це стало можливим завдяки чудовій грі обох клубів у обороні. У січні «Северсталь» пропускала в середньому 1,1 м’яча за матч, а «Авангард» — 1,7 м’яча. Навряд чи щось кардинально зміниться в очному поєдинку; суперники намагатимуться максимально використати свої переваги. Наш прогноз: Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0