Автомобіліст проти Ак Барса. Чи візьме «Урал» реванш за недавню поразку в Казані?

Прямі конкуренти по Східній конференції «Автомобіліст» і «Ак Барс» проведуть очний поєдинок в Єкатеринбурзі 24 січня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автомобіліст» проти «Ак Барса».

Автомобіліст

Велику дистанцію регулярного чемпіонату Уральський клуб долає у звичному ритмі, стабільно чергуючи перемоги і поразки. Цього цілком достатньо, щоб спокійно потрапити в плей-офф, але «Автомобіліст» поки не може націлитися на лідерство в турнірній таблиці Східної конференції. На даний момент команда Миколи Заварухіна йде четвертою на Сході, відстаючи від третього місця на чотири очки. При цьому від сьомого місця «Автомобіліст» відділяють лише два очки, тому пара невдалих матчів цілком може відкинути уральську команду на кілька сходинок вниз.

Те, що «Автомобіліст» — команда розмахуюча, ще раз доводять результати останніх матчів. Уже в січні «Урал» досить впевнено обіграв столичних армійців, але потім вдома примудрився поступитися череповецькій «Северсталі» з рахунком 0:3. Також у січні «Автомобіліст» на виїзді впевнено переміг тольяттинську «Ладу» з рахунком 4:1, але через три дні поступився цьому ж супернику вдома з рахунком 3:4. Така ігрова нестабільність не дозволяє уральцям претендувати на більше, задовольняючись роллю сильного середняка.

«Ак Барс»

Груднева невдача в чемпіонаті, коли «Барс» програв у п'яти з восьми зіграних матчів, практично розвіяла всі надії казанського клубу на боротьбу за чемпіонство в Східній конференції. Перша половина січня також пройшла з перемінним успіхом, «Барси» програли в Челябінську з рахунком 1:3, а потім з таким же рахунком поступилися на виїзді «Сочі», одній з найслабших на даний момент команд Ліги.

У домашній серії «Ак Барса» минулого тижня відбулися певні позитивні зміни. Спочатку казанський клуб на домашньому льоду впевнено розібрався з тольяттинською «Ладою», розгромивши новачка Ліги з рахунком 5:1. Тоді в гості до «Барса» приїхав столичний «Спартак», матч проти якого перетворився на справжній трилер. Суперники по черзі вели в рахунку, але незмінно втрачали перевагу. Нічия 3-3 залишилася після овертайму; для визначення переможця командам необхідно було провести 13 перестрілок; переможний удар за «Ак Барс» виконав Вадим Шипачов. Зараз казанський клуб йде шостим на Сході, відстаючи від «Автомобіліста» всього на два очки, тому в разі перемоги в найближчій грі команди поміняються місцями в турнірній таблиці.

Автомобіліст проти Ак Барса

Статистика

В останніх п’яти матчах між цими суперниками хокеїсти «Автомобіліста» здобули три перемоги, і всі ці перемоги були здобуті з однаковим рахунком 2:1. Точний рахунок 2-1 на 13,0. У нинішньому сезоні суперники провели вже три стикових матчі і в кожному незмінно перемагали господарі. Дві гри в Казані принесли «Ак Барсу» перемогу – 3:2 і 2:1, на що «Автомобіліст» відповів власною перемогою в Єкатеринбурзі з фаворитним рахунком 2:1. Всього історія протистояння «Автомобіліста» і «Ак Барса» в КХЛ налічує 54 матчі, «Урал» був сильнішим в 19 матчах, а в активі казанського клубу 35 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Досить несподівано букмекер вважає, що більше шансів на перемогу в майбутньому матчі у господарів – перемога «Автомобіліста» в основний час пропонується з коефіцієнтом 2,35, а на перемогу «Ак Барса» — 2,75. Не можна виключати нічию в кінці основного часу матчу; такий розвиток подій можна прийняти з коефіцієнтом 3,65. Що стосується очікуваної продуктивності, то цього разу пропонується базовий тотал 4,5 із такими котируваннями: тотал більше (4,5) – 1,99, тотал менше (4,5) – 1,76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди останнім часом були досить непередбачуваними з точки зору очікуваних результатів, здатні як на видатну гру, так і на повний провал. Виходячи з цього, пропонуємо звернути увагу на виступи команд. Незважаючи на глибоко вкорінену думку, що і «Автомобіліст», і «Ак Барс» — типово «низові» команди, в останніх матчах команда спростовує це твердження. Чотири з останніх п'яти матчів «Автомобіліст» завершив із сумою понад 4,5 забитих м'яча; У двох останніх матчах атака «Ак Барса» забила 8 голів. Виходячи з цього, наш прогноз на наступну гру – Тотал більше 4,5 з коефіцієнтом 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0