Нафтохімік - Лада. Хто переможе в Нижньокамську цього разу?

За волею календаря, вдруге за останні три дні між собою зіграють «Нафтохімік» і «Лада». Гра знову пройде в Нижньокамську 30 січня на льоду місцевої «Нафтохім Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нафтохімік» проти «Лади».

Нафтохімік

Олега Леонтьєва відчайдушно тримається за восьме місце в турнірній таблиці Східної конференції, яке дозволить продовжити сезон у кубковій стадії чемпіонату. По суті, плей-офф для «Нафтохіміка» вже розпочався. На Сході вакантною залишилася лише одна кубкова путівка, за яку поряд з Нафтохіміком претендують також хабаровський Амур і новосибірська Сибір. Нафтохімік зараз у більш вигідній позиції, маючи чотири очки відриву від переслідувачів, що залишає команді поле для помилок.

Ще одним аргументом на користь нижньокамчан є поточна форма команди. Якщо останнім часом «Амур» і «Сибір» помітно частіше програвали, то «Нафтохімік» у січні досить стабільно набирав очки. Навіть програвши вдома челябінському «Трактору» і ніжинському «Торпедо» минулого тижня, «Нафтохімік» зумів взяти в цих матчах одне очко, оскільки основний час цих зустрічей завершився внічию. Зараз у "Нафтохіміка" 57 очок і чотири очки переваги перед дев'ятим "Сибіром".

Лада

Тольяттінський клуб яскраво стартував у чемпіонаті, ставши справжнім відкриттям першої частини турніру. Був час, коли Лада навіть лідирувала на Сході, випереджаючи фаворитів конференції. Певний спад стався в грудні, коли команду охопила епідемія травматизму. Однак ігрова криза тривала недовго, з поверненням травмованих хокеїстів «Лада» знову заграла у звичному стилі, регулярно набираючи очки.

Команда Олега Браташа розпочала січень з трьох поразок поспіль, але потім зібралася і зуміла здобути чотири перемоги в наступних шести матчах. Певною мірою тольяттинцям пощастило з календарем; більшість матчів проводилися проти суперників із нижньої половини турнірної таблиці. З фаворитів обіграли «Автомобіліст», а на виїзді це зробила «Лада», розгромивши «Урал» з рахунком 4-3. На даний момент «Лада» досить комфортно займає п’яте місце в турнірній таблиці, практично гарантуючи собі вихід у плей-офф.

Нафтохімік - Лада

Статистика

У нинішньому сезоні суперники зіграли між собою вже чотири рази, зігравши по два матчі в Тольятті та Нижнєкамську. У Тольятті «Нафтохімік» впевнено виграв перший матч з рахунком 4:0, але вже в другій грі «Лада» виявилася сильнішою, вигравши з рахунком 3:0. У Нижньокамську обидва матчі пройшли в більш напруженій боротьбі. Перший матч «Нафтохімік» виграв з рахунком 4:3, забивши вирішальний гол в овертаймі. Буквально кілька днів тому команди знову грали в Нижньокамську і цього разу успіх був на боці хокеїстів «Лади», яким для перемоги вистачило лише двох голів, а «Нафтохімік» не зміг жодного разу вразити ворота гостей. Таким чином, у трьох стикових матчах цього сезону одна з команд залишала лід без забитих голів. Обидва заб’ють – Ні на 5,2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На результат майбутнього матчу 1xbet виставив такі котирування: перемога «Нафтохіміка» в основний час – 2.19, можливий успіх «Лади» – 2.9. Букмекер пропонує нічию в основний час матчу з подальшим овертаймом з коефіцієнтом 3,85. Незважаючи на те, що три з чотирьох очних матчів були «низькими», букмекерська контора схиляється до результативного результату матчу: тотал більше (4,5) – 1,73, тотал менше (4,5) – 2,03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Лада» фактично завершує регулярний сезон, вирішивши питання про вихід у плей-офф задовго до фінішу турніру. У Нафтохіміку ситуація набагато складніша; У нинішній ситуації для команди Олега Леонтьєва кожне набране очко стає золотим. Попереду у команди досить складні виїзні матчі, тому «Нафтохімік» просто зобов’язаний взяти два очки в найближчій домашній грі. Наш прогноз - перемога "Нафтохіміка" в основний час з коефіцієнтом 2,19.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0