Ак Барс проти Трактора. Хто виявиться сильнішим на казанському льоду?

Столиця Татарстану 8 лютого прийме черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. Казанський «Ак Барс» на льоду місцевої «Татнефть Арени» зустріне гостей з Челябінська – хокейний клуб «Трактор».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ак Барс проти Трактора.

Ак Барс

Вже зараз, за три тижні до завершення регулярного сезону, Барс практично втратив усі шанси втрутитися в боротьбу за розподіл призових місць у турнірній таблиці Східної конференції. Відрив у 12 очок від лідируючого «Металурга» красномовно говорить про виступи «Ак Барса» в чемпіонаті, хоча перед початком турніру серед головних претендентів на перемогу називався саме казанський клуб. Головне завдання на матчі, що залишилися, – спробувати зачепитися за четверте місце, яке дозволить команді стартувати в першому раунді плей-офф домашніми матчами. Зараз «Ак Барс» продовжує займати п’яте місце з 72 набраними очками, відстаючи від четвертого «Автомобіліста» лише на одне очко.

Команда Білялетдінова вже могла легко обійти уральський клуб в турнірній таблиці, але несподівано провалилася в останній грі, крупно програвши вдома новосибірській Сибіру. Здавалося б, суперник цілком прохідний, а сибіряки поза кубковою вісімкою, але рівним виявився лише перший період, який завершився з рахунком 1:1. Згодом голи забивали лише гості, які в підсумку завершили гру сенсаційною перемогою з рахунком 4:1. Це ганебна поразка, адже до цього «Барси» здобули три перемоги поспіль на виїзді, обігравши «Барис», «Сибір» і «Трактор» із загальним рахунком 11-2.

Трактор

Одним з головних конкурентів «Ак Барса» в боротьбі за омріяне четверте місце на Сході є саме челябінський «Трактор». Зараз «Урал» займає шосту позицію, при цьому команда має рівно стільки ж очок, скільки й «Ак Барс», тому перемога в майбутньому матчі вкрай важлива для обох суперників. Ще один претендент на четверте місце – тольяттинська «Лада», тому завершення чемпіонату на Сході обіцяє бути гарячим.

За підсумками регулярного чемпіонату «Трактор» набрав чудову ігрову форму, здобувши сім перемог у останніх десяти матчах. Окремо стоять дві виїзні перемоги в Нижньокамську та Омську, яких хокеїсти «Трактора» здобули, поступаючись суперникам у рахунку. Челябінці програвали «Нафтохіміку» в матчах 1:3 і 2:4, але в кінцівці потіснили суперника в серії буллітів після нічиєї 5:5 в основний час. В Омську «Трактор» програвав 0:3 вже до десятої хвилини першого періоду, але зумів переломити хід матчу, здобувши вольову перемогу 5:4.

Ак Барс проти Трактора

Статистика

«Трактор» не перемагав у Казані з жовтня 2020 року, відтоді програвши п’ять виїздів поспіль. У кожній із цих ігор казанський клуб незмінно забивав не менше трьох голів у ворота «Трактора». Індивідуальний тотал 1 більше (2,5) 1,85. У поточному сезоні суперники встигли зіграти між собою тричі. Дві перемоги на рахунку «Барса», який спочатку вдома виграв у Казані 5-3, а потім, буквально кілька днів тому, зумів на виїзді обіграти «Трактор» з рахунком 4-1. Челябінці відповіли єдиною домашньою перемогою 12 січня, коли остаточний рахунок на табло був 3-1. Загалом історія протистояння «Ак Барса» і «Трактора» в КХЛ налічує 66 зустрічей, на рахунку казанського клубу 41 перемога, у 25 матчах сильнішими були челябінці.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекерської контори, в майбутньому матчі більше шансів на успіх у господарів, перемогу «Ак Барса» в основний час можна взяти з коефіцієнтом 2,07. Що стосується котирувань на перемогу гостей, то наразі на перемогу «Трактора» можна поставити коефіцієнт 3,05. Судячи зі статистики, кожна третя гра цих суперників закінчується поза основним часом, на чергову нічию можна поставити з коефіцієнтом 4,0. За сумарними показниками все цілком очікувано: тотал більше (4,5) – 1,72, тотал менше (4,5) – 2,04. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Несподівана осічка в останній домашній грі проти «Сибіру» має надати «Барсу» додаткового імпульсу. Дві поразки поспіль перед власними вболівальниками напередодні старту плей-офф можуть психологічно зламати команду, тому про якусь недооцінку суперника говорити не доводиться. На користь казанського клубу говорить і статистика: за останні десять років «Трактор» переміг у Казані лише двічі. Наш прогноз – перемога «Ак Барса» в основний час з коефіцієнтом 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0