Торпедо НН проти ХК Сочі. Що покажуть автовиробники у грі проти аутсайдера?

Нижньогородське «Торпедо» 9 лютого зіграє домашній матч проти ХК «Сочі». Зустріч відбудеться на льоду ніжинського КРК «Нагорний».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо НН проти ХК Сочі

Торпедо НН

Не найкращим чином провели чемпіонський період на рубежі кінця січня - початку лютого автовиробники, зумівши встановити власний антирекорд поточного сезону, зібравши серію з п'яти поразок. Варто відзначити, що в кожному з програних матчів перевага суперника становила лише один гол, тому говорити про серйозну ігрову кризу ніжинського клубу не доводиться.

Серія поразок перервалася 6 лютого, коли торпедівці вдома приймали челябінський Трактор. Гра не рясніла гольовими моментами, тому глядачі побачили лише чотири забиті голи. Захист «Нижнього Новгорода» на чолі зі словацьким голкіпером Адамом Гускою був майже бездоганним, пропустивши лише один гол. В атаці «Торпедо» забило три голи (Виноградов, Белевич, Воронін), а останній був закинутий у вже порожні ворота гостей. Незважаючи на досить скромні результати останнього часу, «Торпедо» продовжує утримувати п’яте місце в турнірній таблиці, практично не маючи шансів піднятися вище. Зараз у команди Ігоря Ларіонова 71 очко; четверте місце Спартак випереджає вже на 7 очок.

ХК «Сочі»

Команда «Сочі» продовжує демонструвати дивовижну стабільність зі знаком «мінус», програючи п'ятий сезон поспіль. Змінюється керівництво, тренерський штаб, хокеїсти, але результат той же - сочинський хокейний клуб знову опиняється без плей-офф, завершивши сезон у лютому. При цьому сочинська команда досить боєздатна, що підтвердили підсумки початкового періоду чемпіонату, за підсумками якого свого часу команда була навіть серед лідерів Західної конференції. До середини жовтня все нормалізувалося і південці почали свій традиційний шлях у глибину турнірної таблиці.

На фініші чемпіонату команда Дмитра Кокарєва значно покращилася, почала набирати очки, але кардинально змінити своє становище не зможе. В останніх десяти матчах сочинці здобули шість перемог, включаючи домашню перемогу в грі з казанським "Ак Барсом" 3:1 і виїзну перемогу над ярославським "Локомотивом" 2:1. Такий ривок дозволив команді покинути останній рядок турнірної таблиці, відправивши туди підмосковний «Витязь». Зараз ХК "Сочі" має 47 очок і йде на десятому місці. Найближчий орієнтир, китайський Куньлунь, випереджає південців лише на один бал, тому сочинці мають шанс піднятися на сходинку вище.

Торпедо НН проти ХК Сочі

Статистика

У семи з останніх десяти ігор, проведених у Нижньому Новгороді, ХК «Сочі» стабільно забивав один гол у ворота господарів. індивідуальний тотал 2 менше (1,5) 2,4. При цьому єдина зустріч цих суперників у нинішньому чемпіонаті, яка відбулася в Нижньому Новгороді, завершилася сенсаційною перемогою сочинців з рахунком 5:2. Майбутній матч стане 32-м очним матчем у КХЛ. Поки відчутну перевагу мають хокеїсти «Торпедо», маючи на рахунку 19 перемог. В активі сочинського клубу 12 перемог. Вісім матчів, тобто кожна четверта гра, завершилися поза основним часом, і для визначення переможця знадобився або овертайм, або серія буллітів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Лінія котирувань на результат майбутнього матчу не містить сюрпризів. Торпедо є явним фаворитом матчу, коефіцієнт на перемогу господарів в основний час становить 1,43, а ХК Сочі може поставити на перемогу з коефіцієнтом 5,6. Нічия не виключається; 1xbet пропонує аналогічний розвиток подій з коефіцієнтом 5,4. Також букмекер практично не сумнівається в результативному результаті матчу: тотал більше (4,5) – 1,35, тотал менше (4,5) – 3,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Здавалося б, автовиробники є явним фаворитом і не повинні відчувати особливих проблем у грі з аутсайдером на домашньому льоду. Але тут потрібно враховувати поточну форму команд. «Торпедо» має серйозні проблеми в створенні в останніх матчах; Середня результативність команди після Нового року перевищує два голи за матч, а сочинці помітно покращили на фініші, здобувши низку значних перемог. Незважаючи на різницю в класі, автовиробникам буде непросто; Сочинська команда цілком здатна дати бій господарям у матчі. Наш прогноз - перемога ХК "Сочі" з гандикапом (+1,5) з коефіцієнтом 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0