Салават Юлаєв – Ак Барс. Легендарне «Зелене дербі» на уфімському льоду.

У столиці Башкирії пройде шоста в цьому році очна зустріч «Салавата Юлаєва» і «Ак Барса». У суботу, 10 лютого, головні суперники вийдуть на лід «Уфа-Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Салават Юлаєв» – «Ак Барс».

Салават Юлаєв

Уфімський клуб другий сезон поспіль досить впевнено проходить дистанцію регулярного чемпіонату, маючи чудові шанси завершити чемпіонат у трійці найсильніших команд Східної конференції. Рік тому це не особливо допомагало команді; вже в першому раунді плей-офф башкирський клуб сенсаційно поступився «Адміралу», зумівши здобути лише дві перемоги над представником Далекого Сходу. Тепер Салават Юлаєв, швидше за все, фінішує на третьому місці, що знову дозволить йому стартувати в плей-офф з домашніх матчів.

У деяких ситуаціях уфимський клуб може націлитися на вищі місця, відставання від другого омського «Авангарду» становить 3 очки, від лідируючого «Металурга» — 5. При цьому не варто забувати і про кадрові проблеми команди. У списку травмованих наразі Кузьмін, Василевський, Кулемін, а двоє останніх є основними хокеїстами ігрового складу Віктора Козлова. Що стосується нинішньої ігрової форми команди, то тут все непогано. У п'яти останніх іграх уфимці набрали сім очок з десяти можливих, поступившись в основний час лише пітерському СКА.

«Ак Барс»

Незважаючи на досить посередню гру в регулярному чемпіонаті, «Ак Барс» продовжує залишатися одним із головних фаворитів у боротьбі за Кубок Гагаріна. Досвідчений Зінетула Білялетдінов цілком міг свідомо пожертвувати чемпіонством, виводячи своїх підопічних на пік форми для початку кубкових баталій. На щастя, команда Bars підходить своєму тренеру; Воїнов, Кагарлицький, Шипачов і Радулов мають великий кубковий досвід. Інший ключовий хокеїст нинішнього «Ак Барса» чеський форвард Дмитро Яшкін продовжує відновлюватися після операції на плечі і, за останньою інформацією, повинен повернутися в стрій до першого раунду плей-офф.

Результати останніх матчів казанського клубу схожі на результати Салавата Юлаєва. «Барс» також має три перемоги в останніх п’яти матчах при двох поразках. Особливо образливо виглядає осічка в домашній грі проти новосибірської «Сибірі», коли «Ак Барс» несподівано поступився з рахунком 1:4. Наразі «Барс» займає п’яте місце в турнірній таблиці Східної конференції, поступившись останньому квартету найсильнішого «Автомобіліста» лише одним балом. «Трактор» і «Лада» дихають їм у спину, тож «Ак Барс» найближчим часом може піднятися або на четверте місце, або опуститися на сьоме.

Салават Юлаєв – Ак Барс

Статистика

У поточному сезоні команди двічі зіграли на уфімському льоду, і в обох матчах господарі, хокеїсти «Салавата Юлаєва», забили по три шайби. Індивідуальний тотал 1 більше (2,5) 2,15. Цього вистачило для перемоги, у вересні гра закінчилася з рахунком 3:2, у листопаді — 3:1. «Уфі» вдалося виграти в одній грі на виїзді, обігравши «Ак Барс» у Казані з рахунком 1:0. «Барс» здобув дві перемоги в Грін Дербі цього сезону – 4-2 і 3-2, причому «Ак Барс» виграв обидві вдома. Історія протистояння цих двох клубів налічує 96 матчів, уфімці були сильнішими в 45 матчах, а «Барс» здобув 51 перемогу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора не дає явної переваги жодній з команд, встановлюючи однакові коефіцієнти на перемогу в основний час: перемога Салавата Юлаєва – 2,38, перемога Ак Барса – 2,6. Можна розглянути варіант нічиєї в основний час; 1xbet пропонує аналогічний розвиток подій з коефіцієнтом 3,75. Що стосується очікуваного сумарного результату команд, то букмекер пропонує такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,89, тотал менше (4,5) – 1,85. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Традиційно справжньою подією для вболівальників стає протистояння хокейних команд «Уфа» та «Казань» у КХЛ. У кожної команди є свої козирі, які вони спробують реалізувати в майбутньому матчі. Пропонуємо звернути увагу на атаку «Салавата», яка в останніх матчах була досить результативною. Після Нового року середня результативність уфімців знаходиться на рівні трьох голів за матч, а на домашньому льоду цей показник ще вище. Наш прогноз: індивідуальний загальний результат Салавата Юлаєва більше 2,5 з коефіцієнтом 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0