Локомотив – Спартак. Боротьба за лідерство на Заході

У понеділок, 12 лютого, в календарі регулярного чемпіонату КХЛ запланований один матч. На лід Ярославль Арени - 2000 Локомотив вийдуть хокеїсти місцевого "Локомотива" і столичного "Спартака".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Спартак».

«Локомотив»

Залізничники цілком могли підійти до очного поєдинку зі «Спартаком» як одноосібний лідер Західної конференції, але незрозумілим чином примудрилися поступитися вдома аутсайдеру чемпіонату. Домашній матч проти «Адмірала» спочатку не виглядав складним; далекосхідці щільно влаштувалися в кінці турнірної таблиці, втративши всі шанси на потрапляння в плей-офф. Знову ярославський клуб підвів погана гра; із 42 ударів у ворота «Адмірала» лише результативний удар Рафікова був результативним, а ось гості продемонстрували значно кращу результативність, перетворивши 17 ударів у два забиті голи.

Незважаючи на цю поразку, ігрова форма залізничників знаходиться на належному рівні. В останніх п'яти матчах "Локомотив" здобув чотири перемоги, в тому числі на виїзді над столичними "Динамо" і "Спартаком", прямими конкурентами за місце в трійці лідерів на Заході. Ці три клуби плюс СКА будуть боротися за перше місце в кінці регулярного сезону. Пітерський клуб і "Локомотив" у більш вигідній позиції, маючи 85 і 84 очки відповідно. Регулярний сезон «залізничники» завершать трьома виїзними матчами, тому останні домашні ігри важливо провести якомога успішніше.

«Спартак»

Червоно-білі подолали серйозний ігровий спад, у який команда потрапила в січні. Не в останню чергу цьому сприяла велика кількість травмованих хокеїстів; в якийсь момент «Спартак» залишився без профільних центрфорвардів, що серйозно вплинуло на гру команди. Тепер до строю повернулися Морозов, Мальцев, Порядін і атака червоно-білих знову заграла, як і в першій частині сезону. Знову зібралося перше тріо Голдобін – Морозов – Порядін, яке було головною зброєю столичного клубу в атаці.

Останні три матчі «Спартак» виграв, забивши в цих іграх 12 голів. На домашньому льоду «Спартак» обіграв «Автомобіліст» з рахунком 3:0, а потім взяв чотири очки на виїзді, зумівши обіграти одного з лідерів Східної конференції омський «Авангард». У ворота омської команди було забито п'ять м'ячів, але "Авангард" зумів відповісти лише трьома своїми. Тоді «Спартак» впевнено розібрався з «Барисом» 4:1, піднявшись на третє місце. Відставання від СКА на першому місці становить три очки, тому у Спартака ще є шанси втрутитися в боротьбу за чемпіонство на Заході.

Локомотив – Спартак

Статистика

Найпоширеніший рахунок у протиборстві «Локомотив» — «Спартак» — 2:1 на користь ярославського клубу. В останніх п'яти матчах "Локомотив" тричі перемагав столичного суперника саме з таким рахунком. Точний рахунок 2-1 на 13,0. У нинішньому сезоні суперники провели три стикових матчі і в кожній з цих ігор «Локомотив» був сильнішим, двічі перемігши з рахунком 2:1 і один раз з рахунком 4:2. Майбутній матч буде 44 для суперника за час існування КХЛ, майже дворазова перевага у перемогах на стороні «Локомотива», 28 перемог у залізничників проти 15 перемог у «Спартака».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом майбутнього матчу, на думку букмекера, є "Локомотив", шанси якого на успіх в основний час оцінюються в 1,95. На перемогу «Спартака» можна поставити з коефіцієнтом 3,4, а на нічию такий же коефіцієнт – 3,9. Що стосується результатів команд, то тут фахівці 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) – 1,8, тотал менше (4,5) – 1,95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Спартак знову все більше нагадує себе в першій частині чемпіонату, коли команда відбивалася відмінною грою в атаці. Червоно-білі продовжують залишатися найрезультативнішою командою чемпіонату, єдині перетнувши позначку у 200 м’ячів. Травмований повернувся до ладу, тож «Спартаку» цілком під силу забити кілька голів у Ярославлі. Наш прогноз: особистий тотал «Спартака» більше 2,5 з коефіцієнтом 2,6.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0