СКА проти Лади. Чи зробить пітерський клуб ще один крок до чемпіонства?

Найновіша СКА Арена прийме наступний матч регулярного чемпіонату КХЛ 13 лютого. Пітерський СКА, який претендує на чемпіонство, зіграє на домашньому льоду з новачком Ліги тольяттінською «Ладою».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА проти Лади

СКА.

Пітерський клуб має відмінні шанси повторити досягнення минулого сезону, коли команда стала кращою в регулярному чемпіонаті, вигравши третій у своїй історії Континентальний кубок. Досить посередньо провівши першу половину чемпіонату, в якийсь момент петербурзький клуб навіть вийшов за межі кубкової вісімки, армійці в листопаді серйозно поправилися, легко усунувши фору за очками з лідируючої групи. Повернулися до строю травмовані хокеїсти, новачки вписалися в командну гру і на даний момент саме пітерський клуб виглядає головним фаворитом у боротьбі за чемпіонство.

Про чудову ігрову форму пітерського клубу красномовно свідчить той факт, що в останніх десяти матчах команда Романа Ротенберга програла лише двічі. Болючим було фіаско в Омську, де суперником був «Авангард», один з головних конкурентів пітерського клубу в боротьбі за Континентальний кубок. Суперники зіграли у відкритий хокей, віддавши вболівальникам 14 голів. У цій результативній серії сильнішими виявилися омські, які перемогли з рахунком 9-5. Зараз у СКА 85 очок, що дозволяє команді лідирувати на Заході. У підсумковій турнірній таблиці КХЛ петербуржці поки що йдуть третіми, поступившись одним очком двом найкращим командам Східної конференції – «Металургу» та «Авангарду».

«Лада»

Тольяттінська команда вже може скористатися цим сезоном, забезпечивши собі путівку в плей-офф задовго до закінчення регулярного сезону. Після шестирічної відсутності в еліті вітчизняного хокею «Лада» без вагань взялася за справу, здобувши вже на старті сезону низку значних перемог. У якийсь момент тольяттинці навіть вийшли в лідери на Сході, випередивши таких грандів, як «Металург», «Авангард» і «Ак Барс».

Вирішивши питання про потрапляння в кубковий етап, Лада дещо знизила темп, останнім часом частіше програючи, ніж набираючи очки. Останні чотири матчі в чемпіонаті тольяттинці програли, взявши лише одне очко в гостях проти «Нафтохіміка», якому в підсумку поступилися в овертаймі. Нижче сьомого місця Lada навряд чи впаде; Відставання від восьмого «Нафтохіміка» становить десять очок, але тольяттінці ще можуть піднятися вище. Від четвертого місця «Ладу» відокремлюють лише два очки, тож у матчах, що залишилися, ще є за що боротися.

СКА проти Лади

Статистика

Жодного разу в КХЛ тольяттінський клуб не забивав більше одного м'яча у ворота СКА на пітерському льоду. Індивідуальний тотал 2 менше (1,5) 2,07. У двох останніх очних матчах «Лада» покинула лід без голів, програючи 0:5 і 0:3. Статистика очних зустрічей виглядає жахливо для вболівальників «Лади», адже тольяттінський клуб програв усі 12 очних матчів, а найбільше, що домігся – це два овертайми. Відповідно, різниця шайб також на користь пітерського клубу – 39 на 10.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У котируваннях на підсумковий результат матчу не обійшлося без сюрпризів - пітерський клуб є явним фаворитом майбутнього матчу, коефіцієнт на перемогу господарів в основний час становить 1,55. Варіант з перемогою Лади можна прийняти за 4,9, аналогічний коефіцієнт на нічию в основний час – 4,7. Що стосується очікуваної результативності, помітний ухил на користь великої кількості забитих м’ячів: тотал більше (4,5) – 1,67, тотал менше (4,5) – 2,12. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Судячи з результатів останніх матчів, «Лада» вже завершує регулярний сезон, почавши цілеспрямовано готуватися до плей-офф. В армійців ситуація інша, команда всерйоз розраховує знову виграти Континентальний кубок, а для цього необхідно не допустити втрати очок. Домашня гра на новій арені – це чудова можливість не тільки перемогти, але й зробити це досить переконливо. Наш прогноз – перемога СКА + тотал більше 5,5 з коефіцієнтом 3,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0