Спартак – Ак Барс. Чи візьмуть червоно-білі реванш за недавню поразку в Казані?

17 лютого на столичній «Мегаспорт Арені» відбудеться черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ між «Спартаком» і казанським «Ак Барсом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Ак Барс».

«Спартак»

Столичний клуб «Спартак», незважаючи на серйозні побоювання деяких експертів, досить безболісно подолав власну ігрову кризу, зберігши місце в квартеті найкращих команд Західної конференції. У січні до ігрових проблем червоно-білих додалася епідемія травм, яка відразу знищила всіх профільних центрфорвардів. Зараз постраждалі повертаються до строю, що відразу позитивно позначилося на результатах команди.

На початку лютого «Спартак» провів переможну серію матчів, здобувши чотири яскраві перемоги поспіль. Атака червоно-білих знову спалахнула; у цих чотирьох матчах «Спартак» забив 17 голів, незважаючи на те, що рівень суперника був досить високий. По черзі вони обіграли «Автомобіліст» 3:0, «Авангард» 5:3, «Барис» 4:1, «Локомотив» 5:1. На жаль, у грі з «Локомотивом» травмувався основний гравець першої лінії Іван Морозов. Без Морозова «Спартак» перервав переможну серію, поступившись у Череповці місцевій «Северсталі» з рахунком 2:4. Однак червоно-білі вже не опустяться нижче четвертого місця за підсумками регулярного чемпіонату, яке гарантує команді вихід у плей-офф на домашньому льоду.

Ак Барс

Барси, як і «Спартак», зараз займають четверте місце у своїй конференції. Але якщо цей результат є справжнім проривом для червоно-білих, то виступ «Ак Барса» в поточній регулярці викликає багато питань. Маючи один із найзірковіших складів за іменами, казанська команда в ході регулярного чемпіонату виглядала настільки тьмяно, що в якийсь момент навіть ризикувала залишитися без плей-офф. Проте клас гравців позначився, в потрібний момент «Барса» активізувала гру і до середини лютого офіційно гарантувала собі вихід у кубковий етап чемпіонату.

Атакова гра «Ак Барса» викликає багато питань. З такими яскравими зірками, як Радулов, Шіпачов, Кагарлицький, казанці посідають лише 13 місце в Лізі за кількістю забитих м'ячів. Захист приходить на допомогу; за кількістю пропущених м'ячів "Барса" входить до трійки лідерів чемпіонату. У лютому «Ак Барс» здобув три перемоги (над «Трактором» 4:1 і 2:1, а також над «Нафтохіміком» 3:0), при двох поразках (від «Сибіру» 1:4 і «Салавата Юлаєва» 1:2). Вище четвертого місця на Сході команда не підніметься, тому головним завданням на матчі, що залишилися, є збереження поточної позиції, яка дозволить стартувати в плей-офф домашніми поєдинками.

Спартак – Ак Барс

Статистика

Останні три сезони «Спартак» програвав «Ак Барсу» вдома, двічі з рахунком 0:3 і 0:1, і один раз лише в один гол, поступившись з рахунком 1,4. Індивідуальний тотал 1 менше (1,5) 2,85. Єдина зустріч між цими командами в цьому сезоні, яка відбулася 21 січня в Казані, виявилася на рідкість драматичною. Команди по черзі виходили вперед, але в підсумку для визначення переможця знадобилася перестрілка, серія якої тривала до 26 ударів. Більше пощастило хокеїстам «Ак Барсу», перемогу яким приніс влучний удар Вадима Шипачова.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Судячи з котирувань букмекера, явного фаворита в майбутньому матчі немає; шанси на перемогу команд оцінюються приблизно рівними коефіцієнтами: перемога «Спартака» в основний час – 2,42, перемога «Ак Барса» – 2,55. Місяць тому суперники вже встигли зіграти внічию; Ви можете зробити ставку на повторення січневих подій з коефіцієнтом 3,9. Також є відносна рівність у передматчевих котируваннях очікуваної гри команд: тотал більше (4,5) – 1,86, тотал менше (4,5) – 1,88. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останню виїзну серію «Спартак» зіграв майже ідеально, спіткнувшись лише у фінальному матчі проти «Северсталі». Тепер команда отримає триденний відпочинок, на відміну від «Ак Барса», який 15 лютого проведе дуже складний матч проти магнітогорського «Металурга», а буквально через 36 годин буде змушений вийти на столичний лід. Старшим гравцям «Ак Барса» важко підтримувати такий темп, тож недавній «Спартак» цілком може цим скористатися. Наш прогноз – перемога «Спартака» з урахуванням овертайму та булліту з коефіцієнтом 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0