СКА – Торпедо НН. Чи зможуть автовиробники поборотися з лідером чемпіонату?

Матчем у Санкт-Петербурзі завершиться наступний ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ. У неділю, 18 лютого, на лід новітньої СКА Арени вийдуть хокеїсти місцевого СКА та ніжинського «Торпедо».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА – Торпедо НН

СКА

Залишивши позаду початкові невдачі, пітерський клуб за підсумками регулярного чемпіонату мчить повним ходом до чемпіонства. Саме пітерський клуб зараз в ігровому плані виглядає помітно переважніше своїх основних конкурентів, про що красномовно свідчать останні результати команди. В останніх десяти матчах команда Романа Ротенберга набрала 18 очок із 20 можливих, а лідер Східної конференції магнітогорський «Металург» за цей же проміжок часу зумів набрати лише 13 очок. Таким чином, на даний момент СКА одноосібно лідирує в підсумковій турнірній таблиці КХЛ, набравши 91 очко, маючи три очки переваги перед столичним "Динамо" і чотири - перед "Металургом".

Розклад фінальних матчів чемпіонату грає на руку хокеїстам СКА. Три матчі проведуть вдома, а єдина поїздка армійців - до Мінська, де традиційно успішно грає пітерський клуб. У своїх останніх іграх СКА майже ідеально тримався в обороні, пропустивши по одному разу від ХК «Сочі» та «Лади» та зумів залишити нуль у матчі з «Салаватом Юлаєвим». Повноправним першим номером став Микита Серебряков, який по ходу сезону прийшов з «Адмірала». В активі голкіпера вже 6 чистих матчів, що не може не радувати пітерських уболівальників напередодні старту плей-офф.

Торпедо НН

Якщо пітерський клуб у другій половині чемпіонату виступає помітно сильніше, то автовиробники, навпаки, серйозно знизили темпи після Нового року. Проте головне завдання ніжинський клуб вирішив, впевнено вийшовши в кубковий етап чемпіонату. Зараз автовиробники балансують між п'ятим і сьомим місцем на Заході, займаючи наразі шосте місце в турнірній таблиці. У "Торпедо" 74 очки, "Северсталь" на два очки більше, а столичні армійці - на три очки менше.

Відсутність турнірної мотивації позначається на результатах «Торпедо». У лютому команда Ігоря Ларіонова провела шість матчів, зумівши в них здобути лише дві перемоги. При цьому рівень суперників був цілком прохідним, за винятком московського «Динамо», якому автозаводці вдома поступилися з рахунком 1:2, решта команд були з другої половини турнірної таблиці. Певною мірою підкосила команду травма Василя Атанасова. Молодий форвард став головним відкриттям сезону в КХЛ, але не грав з початку січня, отримавши серйозну травму в грі проти «Куньлуня».

СКА – Торпедо НН

Статистика

В останніх чотирьох матчах між цими командами, включаючи три в цьому сезоні, ніжинський клуб стабільно забивав СКА не менше трьох голів за гру. Індивідуальний тотал 2 понад (2,5) 2,8. Дві гри нинішнього чемпіонату завершилися з рахунком 4:3: на початку вересня «Торпедо» виграло вдома, а «Петербуржці» взяли реванш на домашньому льоду в листопаді. Ще в одній домашній грі «Нижній Новгород» переміг з рахунком 3:1. Загальна статистика очних зустрічей між цими командами в КХЛ така: зіграно 46 ігор, 29 перемог СКА, 17 Торпедо. Різниця шайб 157 - 116 на користь пітерського клубу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерських котируваннях на майбутній матч безсумнівним фаворитом є СКА з коефіцієнтом 1,61 на перемогу господарів в основний час. Любителі ризикувати можуть звернути увагу на перемогу «Торпедо», коефіцієнт на такий результат 4,4. Аналогічний коефіцієнт на нічию після основного часу - 4,8. Якщо розглядати очікувану результативність команд, то 1xbet пропонує такі котирування: тотал більше (4,5) - 1,6, тотал менше (4,5) - 2,09. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Автовиробники фактично завершують чемпіонат, граючи в ігри без максимального ефекту з початку лютого. Команда ментально вже в плей-офф, без особливої мотивації на чотири матчі, що залишилися. Натомість у пітерських армійців на кону Континентальний кубок, у боротьбі за який важливе кожне очко в кінці сезону. Крім того, СКА на новій арені ще не програвав, впевнено вигравши всі три зіграні матчі. Наш прогноз: СКА переможе з гандикапом (-1,5) з коефіцієнтом 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0