ЦСКА – Трактор. Хто виявиться сильнішим на столичному льоду?

7 листопада столичні армійці зіграють домашній матч проти челябінського «Трактора» на однойменній арені.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Трактор

ЦСКА

Дивовижна нестабільність переслідує чинного володаря Кубка Гагаріна на старті нинішнього чемпіонату. Поки що армійці не можуть виграти більше трьох матчів поспіль, що, відверто кажучи, не вражаючий результат для чинного чемпіона. Причому не вперше трапляється провал саме в той момент, коли починає здаватися, що армійці нарешті знайшли свою гру і готові погнатися за лідерами.

Так було на початку жовтня, коли після трьох впевнених перемог над ХК «Сочі» 7:1, «Витязь» 9:1 і «Барис» 4:0 послідували дві поразки від СКА та «Спартака». У середині жовтня ця історія повторилася знову – знову серія з трьох перемог, яка була перервана в Казані поразкою від місцевого «Ак Барса» з рахунком 1:4. І, нарешті, найсвіжіший приклад. Дві виїзні перемоги над «Амуром» і «Сибіром», відмінна гра в Москві проти «Спартака», але гучний четвертий матч знову стає фатальним для хокеїстів ЦСКА. Здавалося б, вдома армійці мали б без проблем розібратися з «Ладою», але до середини другого періоду рахунок був 4:0 на користь тольяттінців. Героїчними зусиллями армійці скоротили рахунок до мінімуму, але не змогли набрати хоча б одного очка. Поразка – 3:4, а армійці з 30 очками залишилися п’ятими на Заході.

«Трактор»

Головна новина останніх днів зі стану челябінського клубу — офіційний вступ Олексія Заварухіна на посаду головного тренера команди. Рівно місяць виконувачем обов'язків головного тренера був Заварухін, який змінив Анвара Гатіятуліна, який провалив старт сезону. За цей місяць Трактор і його новий наставник серйозно додали, що стало вагомим аргументом для керівництва клубу на користь призначення Заварухіна.

Після відставки Гатіятуліна «Трактор» провів 12 матчів, вигравши з них вісім. Особливо вражаючим був останній відрізок гри у виконанні челябінців, під час якого «Трактору» вдалося здобути п’ять перемог поспіль. Трактору певною мірою на руку зіграв календар; серед серйозних суперників челябінці двічі обіграли «Металург», «Куньлунь» і «Адмірал» – нині аутсайдерів чемпіонату. Така переможна серія дозволила «Трактору» закріпитися у вісімці кращих Східної конференції. З 32 очками челябінчани зараз сьомі, але від четвертого місця команду відокремлює лише одне очко.

ЦСКА – Трактор

Статистика

Перш за все, успішні результати «Трактора» завдячують чудовій грі в обороні. За останні сім ігор челябінці не пропускали більше двох голів. Індивідуальний тотал 1 менше (2,5) 2,06. У минулому сезоні команди зустрічалися двічі, і обидві гри дісталися армійцям. ЦСКА здобув першу перемогу в Москві з рахунком 5:2, а потім здобув два очки в Челябінську, цього разу здобувши перемогу з рахунком 2:1. Ще одна цікава деталь цього суперництва – в останніх 8 іграх у Москві «Трактор» 5 разів залишав лід, не забивши. Обидва голи забиті (Ні) 4,2. Всього в КХЛ суперники зустрічалися між собою 30 разів, незначна перевага в перемогах на стороні ЦСКА - 18, проти 12 челябінського клубу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку фахівців 1xbet, у челябінської команди дуже мало шансів на перемогу в майбутньому матчі. Коефіцієнт на перемогу ЦСКА в основний час становить 1,65, а на можливий успіх Трактора букмекерська контора пропонує 4,7. Варіант із нічиєю та подальшим овертаймом можна прийняти як 4.3. Що стосується очікуваної ефективності, то букмекер виставив такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,9, тотал менше (4,5) – 1,87. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Поразку армійців в останньому домашньому матчі від «Лади» важко назвати закономірною. ЦСКА ледь не подвоїв суперника, але банальна недооцінка суперника призвела до 0-4 у середині другого періоду. Згодом армійці повністю домінували на льоду, але зуміли відіграти лише три голи. Навряд чи Сергій Федоров дозволить своїм гравцям вдруге поспіль необережно почати гру, знову наступивши на ті ж граблі. Наш прогноз - перемога ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0