Авангард проти Автомобіліста. Що покаже уральський клуб в гостях у лідера Східної конференції?

Центральний матч наступного ігрового дня регулярного чемпіонату КХЛ відбудеться в Омську. У вівторок, 20 лютого, на лід G-Drive Arena вийдуть хокеїсти місцевого «Авангарду» та єкатеринбурзького «Автомобіліста».

Наші експертні прогнози та аналіз проти Авангарду проти Автомобіліста

Авангард

Омський клуб вперше за довгий час очолив турнірну таблицю Східної конференції, обійшовши магнітогорський Металург на одне очко. Це стало можливим завдяки домашній перемозі «Авангарду» над «Металургом», яку омський клуб здобув минулої суботи. «Авангард» відмінно зіграв у захисті, дозволивши Павлу Хомченку вперше в цьому сезоні провести чистий гол. Голами за омський клуб відзначилися Жафяров, Ніколішин і Чмихов. Крім "Металурга", в боротьбу за чемпіонство на Сході може втрутитися уфимський "Салават Юлаєв", який зараз відстає від "Авангарда" на три очки.

Варто відзначити, що гра з «Металургом» дещо вибивається із загальної картини лютневих матчів «Авангарду». У шести попередніх матчах омська команда забила багато, 26 голів, і пропустила стільки ж - ті ж 26 голів. У лютому були яскраві перемоги 9-5 над СКА і 7-2 над Сибіром і не менш болючі поразки 2-7 від Салавата Юлаєва і 3-5 вдома від Спартака. Такі коливання в грі не дозволяють відносити «Авангард» до явних фаворитів чемпіонської гонки на Сході, тим більше, що завершить регулярний сезон омська команда двома виїзними матчами з «Трактором» і «Металургом».

Автомобіліст

Головне завдання уральського клубу на матчі, що залишилися регулярного чемпіонату, - спробувати зачепитися за четверте місце на Сході, яке дає певну перевагу в першому раунді плей-офф. Тепер «Автомобіліст» знаходиться за крок від цього, посідаючи п’яте місце з 76 набраними очками. У той же час, якщо дивитися об'єктивно, то зробити це буде вкрай складно. Казанський «Ак Барс», який йде четвертим, крім того, що демонструє відмінну гру на фініші чемпіонату, має чотири очки переваги над «Уралом». Крім того, у «Автомобіліста» досить складний графік залишилися матчів; команді доведеться провести два матчі на виїзді та зіграти вдома з одним із лідерів Західної конференції – ярославським «Локомотивом».

Ще одна проблема Автомобіліста - банальна відсутність стійкості. Лише в останніх матчах «Автомобілісту» вдалося чудово зіграти проти «Авангарду» 4-2 та ЦСКА 5-4, але при цьому зібрати в колекції п'ять поразок. Якщо «Автомобіліст» фінішує на п'ятому місці, є велика ймовірність отримати в суперники казанський «Ак Барс» в першому раунді, що істотно ускладнить кубкові перспективи уральського клубу.

Авангард проти Автомобіліста

Статистика

У цьому сезоні суперники зустрічалися двічі, і в обох матчах захист «Автомобіліста» був на висоті. За 120 хвилин гри зіркова атака «Авангарду» забила лише три голи, програвши обидві гри з рахунком 1:5 і 2:4. Індивідуальний тотал 1 менше (2,5) 1,97. При цьому остання виїзна перемога «Автомобіліста» датована лютим 2020 року, відтоді вже 9 матчів поспіль уральці не можуть обіграти «Авангард» на домашньому льоду. Загалом суперники провели 43 очних матчі на рівні КХЛ, причому омський клуб переміг у 25 матчах, а «Автомобіліст» здобув 18 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Цілком очікувано, на думку фахівців з 1xbet, більше шансів на успіх у майбутньому матчі мають господарі. Коефіцієнт на перемогу «Авангарду» в основний час становить 1,99, а на можливу перемогу «Автомобіліста» пропонується коефіцієнт 3,2. Остання гра цих суперників в Омську завершилася в овертаймі, можна зробити ставку на чергову нічию з коефіцієнтом 4,1. У котируваннях загальної результативності команд спостерігається серйозний ухил на користь великої кількості забитих м’ячів: тотал більше (4,5) – 1,68, тотал менше (4,5) – 2,11. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Після перемоги в останньому матчі над магнітогорським «Металургом» доля чемпіонства на Сході повністю в руках «Авангарду». Для цього потрібно виграти чотири матчі, що залишилися, не дивлячись на результати суперників. Автомобіліст цілком прохідний суперник; «Урал» — типова домашня команда, більшість очок набирає на домашньому льоду. Проти «Автомобіліста» і статистика виступів команди на омському льоду, де «Урал» не перемагав чотири роки. Наш прогноз – перемога «Авангарду» в основний час з коефіцієнтом 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0