Ак Барс – Локомотив. Чи зможе казанський клуб продовжити переможну серію?

21 лютого казанський «Ак Барс» зіграє домашній матч проти ярославського «Локомотива» в черговому матчі регулярного чемпіонату КХЛ. Зустріч відбудеться на льоду казанської Татнефть Арени наступної середи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – «Локомотив».

Ак Барс

Казанський клуб, як і очікувалося, починає прокидатися під кінець регулярного сезону, набираючи форму перед стартом плей-офф. Невиразна продуктивність під час регулярного сезону не повинна нікого вводити в оману; За назвою «Ак Барс» є одним із головних претендентів на Кубок Гагаріна, тим паче, що клуб очолює Зінетула Білялетдінов, який уже виграв три головних трофеї КХЛ як тренер.

Гра «Ак Барса» в обороні в останніх матчах вражає. В останніх п'яти матчах "Барса" пропустила лише чотири голи, двічі зумівши зберегти свої ворота в недоторканності. У матчі з «Нафтохіміком» не забив ворота Тимур Білялов, для якого це був уже сьомий сухий матч у сезоні; у виїзному матчі проти «Спартака» на воротах чудово зіграв Амір Міфтахов. При цьому Барса не особливо блищить в атаці; 164 забитих м'ячі - це лише 13 місце в Лізі. Кращим бомбардиром команди на даний момент є Вадим Шипачов, який з 43 набраними очками посідає 30-е місце в рейтингу бомбардирів КХЛ. Першим суперником «Барса» в плей-офф, швидше за все, стане «Автомобіліст». Зараз команди посідають четверте («Ак Барс») і п'яте («Автомобіліст») місця і в кращому випадку можуть лише помінятися місцями. У «Ак Барса» наразі 80 очок, «Автомобіліст» відстає на два очки.

«Локомотив»

За певних обставин залізничники ще можуть претендувати на підсумкове перше місце на Заході, але об’єктивно це навряд чи станеться. Наразі "Локомотив" йде третім, програвши одне очко столичному "Динамо" та чотири - пітерському СКА. Решту матчів чемпіонату команда Ігоря Нікітіна проведе на виїзді; Крім візиту в Казань, залізничників чекають також виїзні матчі з «Нафтохіміком» і «Автомобілістом». У той же час ярославська команда навряд чи опуститься нижче третього місця, тому в першому раунді плей-офф команді доведеться зіграти з шостим місцем, яке зараз займає ніжинського «Торпедо».

Що стосується нинішньої форми «Локомотива», то в першій половині лютого команда пережила як злети, так і падіння. За трьома перемогами поспіль на початку місяця послідували три поразки на другому тижні лютого. «Локомотив» поставив крапку в розмовах про ігрову кризу двома домашніми матчами минулого тижня, коли вони обіграли ЦСКА (5:4) і уфимський «Салават Юлаєв» (3:0).

Ак Барс – Локомотив

Статистика

Протягом останніх чотирьох років, починаючи з сезону 2018/19, хокеїсти «Ак Барса» стабільно забивали «Локомотиву» в домашніх матчах не менше трьох шайб за гру. Індивідуальний тотал 1 більше (2,5) 2.12. Єдина очна гра нинішнього чемпіонату відбулася на початку грудня в Ярославлі і завершилася перемогою «Локомотива» з рахунком 3:1. Загалом історія протистояння цих клубів у КХЛ налічує 33 матчі. Невелика перевага за кількістю перемог на боці ярославського клубу, у Локомотива 18 перемог, а у Барси в активі 15 виграних матчів. Різниця шайб 79 – 69 на користь «залізничників».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фактор домашнього льоду робить хокеїстів «Ак Барсу» фаворитами цього матчу. Коефіцієнт на перемогу «Барса» в основний час становить 2,18, а на можливий успіх «Локомотива» пропонується коефіцієнт 2,85. За останні десять матчів суперники лише раз зіграли внічию; Ви можете зробити ставку на такий рідкісний останнім часом результат із коефіцієнтом 3,95. Букмекер не очікує результативної гри від цих команд, про що свідчать котирування загальної суми забитих м’ячів: тотал більше (4,5) – 1,96, тотал менше (4,5) – 1,78. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди входять до трійки найкращих оборонних команд Ліги, забиваючи в середньому близько двох голів за гру. Атака не найсильніша зі сторін, тому гольової феєрії від команд чекати не доводиться. Жоден із суперників ризикувати не буде, тому все може вирішити чиясь помилка. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0