Авангард проти Лади. Чи вдасться омичам розвинути свій успіх?

3 березня на омській G-Drive Arena відбудеться другий матч кубкового протистояння між місцевим «Авангардом» і тольяттинською «Ладою». Наразі рахунок у серії 1-0 на користь «Авангарду».

Наші експертні прогнози та аналіз на Avangard vs Lada

«Авангард»

Омська команда непогано подолала велику дистанцію регулярного сезону, до останнього претендуючи на підсумкове перше місце на Сході. У підсумку «Авангард» став другим у своїй конференції, поступившись трьома очками магнітогорському «Металургу». За останніми матчами здавалося, що омська команда не прагнула до першого місця, щоб уникнути важкого перельоту в Хабаровськ на гостини до Амура в першому раунді плей-офф. Варто відзначити відмінну роботу керівництва омського клубу, яке вже в ході сезону здійснило ряд цілеспрямованих придбань, які серйозно підсилили команду. Перш за все, це нападники Жафяров, Юрчо та Прохоркін, з яких утворилася друга атакувальна трійка.

Підсумкове друге місце відправило «Авангард» на рандеву з «Ладою» в першому раунді плей-офф. Уже в першому матчі омська команда повністю підтвердила свій статус фаворита цього протистояння. Уже в першому періоді зусиллями Бойкова та Прохоркіна «Авангард» отримав комфортну перевагу у два голи. У другому періоді омська команда також забила два голи, цього разу відзначилися Буше та Ігумнов. Гостям вдалося відіграти один гол, але переломним це не стало. Остаточну крапку в матчі поставив 18-річний Михайло Гуляєв, який оформив перемогу господарів у першому матчі з рахунком 5:1.

Lada

Незважаючи на провальний фініш регулярного чемпіонату, Lada цілком може зарахувати цей сезон в актив. Після тривалої відсутності в еліті вітчизняного хокею тольяттинському клубу пророкували роль аутсайдера, але в якийсь момент «Лада» навіть лідирувала на Сході, випереджаючи більш багаті і титуловані клуби. Сил відверто не вистачило на всю дистанцію чемпіонату, позначилася коротка лава запасних, тому невдачі у другій частині чемпіонату були певною мірою очікуваними. Однак до лютого стало зрозуміло, що «Лада» вийде в плей-офф, уникнувши нервової кінцівки чемпіонату.

За підсумками регулярного сезону «Лада» стала сьомою на Сході, що визначило суперником у першому колі омський «Авангард». Спочатку було зрозуміло, що шанси Lada на остаточний успіх мінімальні. Перший матч певною мірою це підтвердив. Рівність у першому матчі зберігалася лише на вісім хвилин, потім у ворота Владислава Подяпольського влетіли шайби, яких у підсумку було п'ять. «Лада» зуміла відповісти лише одним точним ударом, гол забив Георгій Солянніков.

Авангард проти Лади

Статистика

Протягом регулярного сезону команди грали між собою чотири рази. І варто відзначити, що Лада досить впевнено виглядала проти більш титулованого суперника. Тольяттінці перемогли вдома з рахунком 5:3, а потім відсвяткували успіх в Омську, обігравши «Авангард» з рахунком 3:2. Також «Авангард» здобув дві перемоги – 2:1 на виїзді та 5:3 вдома. Варто відзначити, що в останніх шести матчах між цими командами в Омську хокеїсти "Авангарда" п'ять разів забили "Ладі" не менше чотирьох м'ячів. Індивідуальний тотал 1 більше (3,5) 2,15. Загалом у КХЛ ці команди провели 18 очних ігор, наразі у «Авангарду» 11 перемог проти 7 перемог у «Лади».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Котирування букмекерів на другу гру серії цілком очікувані – перемога «Авангарду» в основний час пропонується з коефіцієнтом 1,5, а на перемогу «Лади» можна поставити з коефіцієнтом 5,5. За всю історію цього суперництва команди лише двічі зіграли внічию, а варіант із можливим овертаймом можна прийняти за 5,0. Також, судячи з коефіцієнтів 1xbet, майбутня гра має бути результативною: тотал більше (4,5) – 1,62, тотал менше (4,5) – 2,25. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Переконлива перемога в першій грі лише підтвердила «Авангард» як однозначного фаворита, тому в цій парі все очікувано. «Авангард» переграв суперника більш ніж удвічі – 47 проти 23, тому результат 5:1 цілком логічний. Навряд чи «Лада» за два дні зможе щось кардинально змінити у своїй грі, тому знову варто очікувати серйозного домінування омської команди. Наш прогноз – перемога «Авангарду» з гандикапом (-1,5) з коефіцієнтом 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0