ЦСКА – Локомотив. Хто виявиться сильнішим на столичному льоду?

Кубкова серія ЦСКА – Локомотив переїжджає до Москви на два матчі. 4 березня на льоду столичної Арени ЦСКА відбудеться третій матч першого раунду плей-офф Кубка Гагаріна. Наразі рахунок у серії 1-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Локомотив».

ЦСКА

Армійський клуб ЦСКА є чинним володарем Кубка Гагаріна, виграючи почесний титул два сезони поспіль. Однак результати регулярного сезону армійці навряд чи можуть вважати успішними. Команда Сергія Федорова вилетіла з групи лідерів уже на старті регулярного чемпіонату, весь сезон балансуючи на межі вильоту з кубкової вісімки. У підсумку ЦСКА посів шосте місце в турнірній таблиці Західної конференції, відставши від московського "Динамо", яке фінішувало першим, на 22 очки.

Першим суперником армійців у кубку став ярославський «Локомотив», з яким доля звела столичний клуб у четвертому плей-офф поспіль. При цьому армійці вперше почали серію на виїзді, зігравши два стартових матчі в Ярославлі. Незважаючи на гостьовий статус, армійці відмінно розпочали чергову кубкову кампанію, обігравши господарів у першій грі з чистим рахунком 4:0. Голами за армійців відзначилися Григоренко, Слєпишев, Нестеров і Абрамов. За схожим сценарієм розвивався другий матч, у першому періоді якого зусиллями Даррена Дітца армійці вийшли вперед. Однак цього разу не вдалося розвинути успіх; наприкінці другого періоду армійці пропустили два голи протягом трьох хвилин, у підсумку програвши другий матч серії з рахунком 1-2.

«Локомотив»

«Локомотив», на відміну від армійців, «Локомотив» відмінно провів регулярний сезон, до останнього претендував на перше місце на Заході. У підсумку залізничники фінішували третіми, поступившись пітерському СКА і московському «Динамо». Наставник «Локомотива» Ігор Нікітін залишився вірним собі, ярославський клуб продовжує будувати ігрові плани з упором на захисні дії, пропустивши за підсумками регулярного сезону найменшу кількість голів у Лізі.

Тим більш несподіваним виглядав результат першого матчу плей-офф, який «Локомотив» грав у Ярославлі. До кінця другого періоду чотири безвідповідні шайби вразили ворота «залізничників», що багато в чому визначило підсумковий результат. «Локомотив» завдав 38 ударів по воротах армійців, але не зміг забити жодного. У другому матчі «Локомотив» знову перевершив суперника, завдавши 34 удари по воротах ЦСКА. Цього разу результативність цих кидків була набагато вищою. Єлесін і Алексєєв переломили хід невдалого матчу, дозволивши «Локомотиву» здобути вольову перемогу.

ЦСКА – Локомотив

Статистика

Доля вп’яте виводить ці команди в плей-офф. Вперше команди зіграли у другому колі сезону-2016/17, і тоді «Локомотив» єдиний раз здобув перемогу в серії. За останні три сезони армійці пішли вперед, двічі перемагаючи в семиматчевому поєдинку і ще раз вигравши серію в чотирьох матчах. Майбутня зустріч у Москві стане 9-ю в цьому сезоні; за регулярний сезон «Локомотив» здобув 4 перемоги, ЦСКА — 2, а в Кубку суперники обмінялися перемогами. Щодо матчів цих команд у Москві, то «Локомотив» двічі програв на столичному льоду, не забивши жодного гола. Обидва заб'ють - немає 4,1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора не бачить явного фаворита в майбутньому матчі, виставляючи на підсумковий результат наступні котирування: перемога ЦСКА в основний час - 2.34, перемога "Локомотива" - 2.78, нічия та овертайм - 3.6. Від протистояння ЦСКА та «Локомотива» традиційно не очікується великої кількості голів: тотал більше (4,5) – 2,1, тотал менше (4,5) – 1,67. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Таке відчуття, що у «Локомотива» вже є певний комплекс, пов’язаний з ЦСКА. Як би не виступали залізничники в регулярному сезоні, у плей-офф змагання з армійцями стає для «Локомотива» смертним вироком. Залізничники на старті цієї серії були близькі до двох домашніх поразок, але другий матч їм вдалося героїчно врятувати. Тепер легше не буде; армійці традиційно впевненіше грають на домашньому льоду, тому ЦСКА матиме більше шансів на перемогу. Наш прогноз - перемога ЦСКА в основний час з коефіцієнтом 2,34.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0