Металург - Амур. Боротьба за лідерство в серіалі триває.

П'ятий матч кубкової серії "Металург" - "Амур" знову пройде в Магнітогорську. Гра відбудеться 9 березня на льоду магнітогорської арени "Металург". Після чотирьох зіграних матчів у серії рівність – 2:2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Металург" - "Амур".

«Металург»

Серйозна кадрова реструктуризація, розпочата магнітогорським клубом минулого міжсезоння, пройшла для «Металурга» напрочуд безболісно. Андрій Разін, який також очолював команду минулого літа, не став радикально руйнувати минулі напрацювання, обмежившись точковими змінами. Першу частину сезону, а саме регулярний чемпіонат, слід визнати успішною. «Металург» став найкращою командою Східної конференції, і завоював цей титул в останній ігровий день, обігравши в очному поєдинку прямого конкурента омський «Авангард».

Водночас ця перемога цілком може стати пірровою. Перше місце на Сході відправило «Металург» на рандеву в першому раунді плей-офф з «Амуром», а це спочатку означало як мінімум один переліт до Хабаровська. На цьому місці вже стало зрозуміло, що одним візитом на Далекий Схід справа не закінчиться; команди точно зіграють не менше шести матчів. «Металург» не зміг повною мірою скористатися перевагою домашнього льоду, зумівши виграти лише один з перших двох матчів серії. В якійсь мірі історія повторилася в Хабаровську. Перший матч на виїзді "Металург" виграв з рахунком 3:2, але не зміг розвинути успіх. Після двох таймів «Металург» програвав з рахунком 2:4, у третьому мав величезну перевагу, у підсумку тренерський штаб замінив голкіпера на шостого польового гравця, але це призвело лише до ще одного пропущеного м’яча. Поразка 2-5 і серія повертається в Магнітогорськ з рівним рахунком.

«Амур»

Хабаровський клуб має небагату кубкову історію, до цього сезону лише двічі виходячи в плей-офф. Востаннє таке було в сезоні-2017/18, коли «Амур» вилетів після першого кола, програвши в п'яти матчах казанському «Ак Барсу». Цікаво, що в тому сезоні «Амур» очолив Андрій Мартем'янов, який через п'ять років знову повернувся на тренерську лаву клубу. Повернення слід вважати успішним; Після невиразної гри в першій частині чемпіонату «Амур» після Нового року серйозно підвищився, зумівши фінішувати на восьмому місці, завоювавши тим самим путівку в плей-офф.

Незважаючи на рівень суперника, а «Металург» фінішував першим на Сході, хабаровська команда ні в чому не поступається фавориту чемпіонату. Програвши першу гру в Магнітогорську з рахунком 1:2, «Амур» у наступному матчі взяв реванш з рахунком 3:2. Певною мірою історія повторилася в Хабаровську: першу партію «Амур» програв з рахунком 2:3, але в наступному матчі буквально приголомшив суперника стартовим пресингом, повівши до середини першого періоду з рахунком 2:0. Надалі перевага була розширена, підсумкова перемога «Амура» – 5-2.

Металург - Амур

Статистика

Незважаючи на сприйняття «Амура» як суто оборонної команди, у цій серії хабаровчани спростували це твердження. Лише в першій грі «Амур» забив один гол, а в наступних трьох «Амур» забивав не менше двох голів за гру. Індивідуальний тотал 2 понад (1,5) 1,74. При цьому статистика особистих зустрічей на магнітогорському льоду явно не на користь хабаровчан, з останніх 10 матчів «Металург» виграв вісім, а у «Амура» лише дві перемоги. У нинішній кубковій серії у кожної команди поки що дві перемоги, «Металург» був сильнішим вдома 2-1 і на виїзді 3-2, «Амур» переміг на виїзді 3-2 і вдома 5-2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на рівну серію, експерти 1xbet у майбутньому матчі повністю на боці господарів, поставивши коефіцієнт 1,57 на перемогу «Металурга» в основний час. Коефіцієнт на перемогу «Амура» — 4,6, а на нічию в кінці основного часу — 4,5. Щодо загального результату команд, то цього разу букмекер пропонує такі коефіцієнти: тотал більше (4,5) – 1,76, тотал менше (4,5) – 2,0. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Металург" продовжує залишатися фаворитом серії, незважаючи на дві поразки. Невдалий початок четвертої гри, коли «Металург» до 13-ї хвилини забив дві шайби, вирішив долю матчу. «Амур» очікувано замкнувся, змусивши «Металург» зламати ешелоновану оборону хабаровчан. Андрій Назаров навряд чи знову наступить на ті ж граблі, і в п'ятій грі варто очікувати, що «Металург» зі старту заграє більш агресивно в атаці. Наш прогноз - Індивідуальний Тотал Металурга більше 3,5 з коефіцієнтом 2,47.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0