Амур - Металург. Чи зможе Магнітогорець поставити переможну крапку в цій серії?

Кубкове протистояння між Амуром і Металургом дійшло до шостого матчу. Цього разу команди зіграють 11 березня в Хабаровську, на льоду місцевої Platinum Arena. Наразі рахунок у серії 3-2 на користь «Металурга».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Амур» проти «Металурга».

Амур

Як би не закінчилася нинішня серія, вже зараз варто відзначити, що Амур показав свій найкращий результат у плей-офф за весь час існування КХЛ. До цього хабаровська команда двічі вилітала в першому раунді, поступившись омському «Авангарду» з рахунком 0:4 в сезоні 2011/12 і 1:4 казанському «Ак Барсу» в сезоні 2017/18. Зараз хабаровська команда вже двічі змогла обіграти найкращу команду Східної конференції, і серія триває, тож «Амур» ще може претендувати на більше.

Поки це протистояння відбувається за одним сценарієм, «Металург» лідирує, «Амур» — у ролі наздоганяючого. Це було зроблено двічі, і одна з перемог була здобута в Магнітогорську. Розпочавши серію з виїзної поразки 1:2, «Амур» у наступному матчі виявився сильнішим, перемігши «Металург» з рахунком 3:2. Історія повторилася в Хабаровську, де «Амур» знову спочатку програвав з рахунком 2:3, але потім зіграв чудовий матч, який завершився впевненою перемогою з рахунком 5:2. Тепер у хабаровської команди немає права на помилку; поразка з рахунком 1:3 у п’ятому матчі поставила «Амур» на межу вибуття з кубка, тож їм потрібно перемагати вдома.

«Металург»

Відмінна гра команди Андрія Разіна в регулярному чемпіонаті автоматично вивела «Металург» в число головних претендентів на перемогу в Кубку Гагаріна. Підсумкове перше місце на Сході відправило уральський клуб на рандеву з «Амуром», що гарантувало «Металургу» як мінімум один рейс до Хабаровська. Враховуючи щільний графік ігор плей-офф, і командам доводиться грати через день, такий виліт команді явно не на користь.

Як показав хід цієї серії, одним візитом до Хабаровська справа не обмежилася. «Металург» розпочав перше коло з домашньої перемоги з рахунком 2:1, але не зміг розвинути успіх. У другому матчі «Амур» виявився сильнішим, обігравши «Магнітку» з рахунком 3:2. У Хабаровську суперники знову обмінялися перемогами, продовживши серію як мінімум до шести матчів. Певною мірою ключовим став шостий матч серії, який пройшов у Магнітогорську. «Металург» остаточно підтвердив статус фаворита, визначивши результат матчу до середини другого періоду. Три голи Гераскіна, Канцерова та Юрова дозволили «Металургу» спокійно завершити матч. Наприкінці матчу «Амур» забив один гол, але цей гол не вплинув на загальне враження від впевненої гри «Металурга».

Амур - Металург

Статистика

«Металург» під керівництвом Разіна суттєво змінив філософію гри, почавши грати в більш атакуючій манері. Це стосується і виїзних ігор, в останніх 10 виїзних іграх хокеїсти «Металурга» забили 30 разів, забивши в середньому по три голи за гру. Індивідуальний тотал 2 понад (2,5) 1,84. У Хабаровську "Металург" традиційно грає досить успішно, в останніх 10 іграх зумів здобути 6 перемог. Історія протистояння «Амура» і «Металурга» в КХЛ налічує 40 ігор. У «Металурга» 30 перемог у цих матчах, а «Амур» був сильнішим у 10 зустрічах. Різниця шайб 139 - 73 на користь "Металурга".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на виїзний статус гри, «Металург» розглядає цю гру як явний фаворит із коефіцієнтом на перемогу 2,1. Для порівняння, коефіцієнт на перемогу «Амура» в основний час становить 3,3. Судячи зі статистики, нічия в цьому суперництві буває вкрай рідко (чотири рази за сорок зіграних партій). Ви можете зробити ставку на нічию і подальший овертайм з коефіцієнтом 3,7. Що стосується очікуваної ефективності, експерти 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) - 1,76, тотал менше (4,5) - 2,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на більш високий клас хокеїстів «Металурга», команді Андрія Разіна в Хабаровську буде нелегко. Навіть програвши в останньому матчі з різницею в два м'ячі, «Амур» не поступився в грі «Металургу», перегравши «Урал» за ударами по воротах 35:27. Хабаровській команді втрачати нічого, потреба перемагати буде рухати. команда вперед, тому гра буде відкритою, з голами в обидва боки. Наш прогноз: Тотал понад 4,5 з коефіцієнтом 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0