Локомотив - Авангард. Чи зможуть омичани повернутися в боротьбу?

Чвертьфінальна серія Кубка Гагаріна між "Локомотивом" і "Авангардом" переміщається на дві гри в Ярославль. Саме там, на льоду місцевої Арени-2000 «Локомотив», 20 березня відбудеться третій матч цього протистояння. Наразі рахунок у серії 2:0 на користь «Локомотива».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Авангард».

«Локомотив»

Ярославський клуб вже може зарахувати в актив нинішній плей-офф, історично зумівши нарешті кваліфікуватися в Кубок столичного ЦСКА. Останні три сезони «Локомотив» незмінно завершував свій кубковий шлях армійцями, тож у підопічних Ігоря Нікітіна вже склався певний комплекс. У першому матчі, програному 0:4, «Локомотив» виглядав приреченим, програвши армійцям за всіма параметрами. Перелом серії стався у другому матчі, коли «Локомотив», тривалий час поступаючись у рахунку, зумів здобути вольову перемогу з рахунком 2:1. Згодом лише «Локомотив» виграв серії 3-2 і 2-1 на виїзді, а потім поставив переконливу крапку вдома, розгромивши армійців з рахунком 6-3.

Підживлений успіхом «Локомотив» провів і стартові матчі чвертьфінальної серії. Перший матч в Омську тривав 90 хвилин, завершившись лише в другому овертаймі. В основний час матчу суперники обмінялися голами, а перемогу «Локомотиву» приніс влучний удар Максима Березкіна в середині другого овертайму. Той же Березкін відкрив рахунок у другому матчі, поклавши тим самим початок великої перемоги «Локомотива». У підсумку 7 безвідповідних м’ячів потрапили у ворота «Авангарду». Омський

«Авангард»

теж виграв перший тур з рахунком 4:1, але на відміну від «Локомотива», особливої драми в перемозі «Авангарду» не було. Лада повернулася в КХЛ після кількох років відсутності і за всіх обставин не могла претендувати на багато. Так і сталося, «Авангард» впевнено взяв перші три матчі, потім дозволив «Ладі» ненадовго повернутися в боротьбу, програвши в четвертому поєдинку з рахунком 4:1. Інтрига зберігалася рівно до п’ятого матчу, який «Авангард» впевнено виграв вдома з рахунком 4:0.

Тим більше несподіваним був виступ «Авангарду» у двох стартових матчах чвертьфінальної серії, які команда також провела вдома. Відкривши рахунок у першій грі, «Авангард» вирішив зіграти на утримання рахунку, за що і поплатився. «Локомотив» зрівняв рахунок, а в овертаймі скористався помилкою Богдана Киселевича, поставивши переможну крапку на 90-й хвилині матчу. Другий бій став справжнім кошмаром для «Авангарду». Відносно рівний перший період омська команда програла з рахунком 0:1, але потім стався оглушливий провал у другому, який вилився в чотири пропущені м'ячі. Фінальна поразка 0-7 і «Авангард» їде до Ярославля, програвши серію 0-2.

Локомотив - Авангард

Статистика

«Локомотив» став найкращим клубом за результатами гри в обороні за підсумками регулярного сезону, пропускаючи в середньому близько двох шайб за гру. У плей-офф цей показник зріс до 1,7 пропущених м’ячів за гру. Той же «Авангард» у двох матчах плей-оф лише раз зумів вразити ворота ярославського клубу. Індивідуальний тотал 2 менше (1,5) 2,26. Не на користь «Авангарду» і статистика матчів у Ярославлі, останній раз «Омічі» перемагав на цій виїзді в сезоні 2018/19, з тих пір було п'ять поразок поспіль, в тому числі по ходу поточного регулярного сезону з рахунком 1 -4.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Впевнена гра на старті серії робить «Локомотив» фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу залізничників у третьому матчі становить 2,15, а на успіх «Авангарду» в основний час можна поставити з коефіцієнтом 2,9. В останніх 10 очних зустрічах суперники 4 рази виявляли сильнішого поза основним часом; ви можете зробити ставку на іншу нічию з коефіцієнтом 3,95. На думку фахівців 1xbet, майбутній матч навряд чи порадує вболівальників великою кількістю забитих голів: тотал більше (4,5) – 2,14, тотал менше (4,5) – 1,69. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Результати стартових матчів серії невтішні для омської команди. «Авангард» виглядає безпорадно на тлі «Локомотива», поступаючись у всіх основних ігрових складових. Ярославці повністю нейтралізували зіркову атаку «Авангарду», дозволивши омичам забити лише один гол за 150 хвилин ігрового часу. Поки незрозуміло, як Vanguard може переломити хід серії. «Локомотив» на підйомі, до того ж їм треба грати вдома. Наш прогноз – перемога «Локомотива» в основний час з коефіцієнтом 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0