Автомобіліст проти СКА. Урал готовий подарувати чергову сенсацію?

Четвертий матч другого раунду Кубка Гагаріна між «Автомобілістом» і СКА відбудеться 23 березня. Матч відбудеться на єкатеринбурзькій «Уралець Арені». Наразі рахунок у серії 3:0 на користь «Автомобіліста».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автомобіліст» проти СКА

Автомобіліст

Як би не закінчилася нинішня серія «Автомобіліста» проти пітерського СКА, цей сезон вже став найуспішнішим в історії уральського клубу. Єдиний раз «Автомобіліст» дійшов до чвертьфіналу Кубка Гагаріна в сезоні 2018/19, але там програв уфимському «Салавату Юлаєву» в п’яти матчах, зумівши здобути лише одну перемогу. Зараз «Автомобіліст» має вже три перемоги і знаходиться за крок від виходу в півфінал Кубка Гагаріна.

«Автомобіліст» вже залишив без роботи одного фаворита чемпіонату, досить впевнено розібравшись у першому колі з казанським «Ак Барсом». Якщо не згадати провальний четвертий матч, в якому «Автомобіліст» крупно програв з рахунком 0:5, то в інших матчах «Урал» був майже бездоганним у захисті, про що красномовно свідчать результати матчів, виграних 2:1, 4- 0, 3-1 і знову 2 -1. Ще більше команда Миколи Заварухіна здивувала на старті чвертьфінальної серії, зумівши двічі перемогти в Санкт-Петербурзі. Ще одна чудова гра в захисті, яка дозволила «Автомобілісту» здобути дві виїзні перемоги поспіль 3-1 та 3-2. За схожим сценарієм пройшов перший матч у Єкатеринбурзі. «Автомобіліст» зусиллями Голишева відкрив рахунок, пітерці в третьому періоді зрівняли рахунок, але в овертаймі Кертіс Волк знову покарав армійців за помилку в своїй зоні, тим самим принісши уральцям третю перемогу в матчі. серії.

СКА

Після вильоту столичного ЦСКА і казанського "Ак Барса" з Кубка багато експертів називали СКА головним фаворитом у боротьбі за Кубок Гагаріна. Пітерський клуб був кращим за набраними очками в другій половині регулярного чемпіонату, за всіма сценаріями він повинен був виграти Континентальний кубок, але незрозуміла домашня поразка в останньому матчі від Куньлуня залишила СКА на заключній секунді місце. Плей-офф армійці почали з домашньої поразки від ніжинського «Торпедо» з рахунком 2:5, але в підсумку ця невдача виявилася єдиною для СКА в першому турі. Чотири перемоги поспіль лише підкреслили різницю в класі між командами, і пітерці впевнено вийшли до другого раунду.

Друге коло петербуржці розпочали за схожим сценарієм. Цього разу СКА програв два домашні матчі поспіль, давши уральцям відмінну фору на старті серії. Армійці були близькі до третьої поразки поспіль, але за 9 хвилин до кінця основного часу Арсеній Грицюк зумів зрівняти рахунок, тим самим перевівши гру в овертайм. Овертайм пройшов із помітною перевагою хокеїстів СКА, але монструозний удар Федотова з рушниці дозволив «Автомобілісту» завершити гру на свою користь.

Автомобіліст проти СКА

Статистика

Потужна атака пітерського клубу поки не може знайти ключ до оборони «Автомобіліста». Чотири забиті м'ячі в трьох іграх (один раз два голи, два рази по одному голу за гру) - це не показник, з яким можна розраховувати на вихід до півфіналу. Індивідуальний тотал 2 менше (2,5) 1,88. У нинішньому сезоні суперники зіграли п’ять очних матчів, чотири з них здобув «Автомобіліст» (3-2 у регулярному чемпіонаті, 3-2, 3-1 і 2-1 у плей-офф), причому лише петербуржці перемога на домашньому льоду в грудні 4-0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на три перемоги «Автомобіліста» поспіль, букмекерська контора продовжує вважати армійців фаворитом майбутнього матчу. Перемога СКА в основний час – 1,92, а коефіцієнт на перемогу “Автомобіліста” – 3,35. Останні два матчі між цими суперниками в Єкатеринбурзі закінчилися в овертаймі; ви можете зробити ставку на іншу нічию з коефіцієнтом 4,2. Що стосується загального результату команд, то тут фахівці 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) – 1,85, тотал менше (4,5) – 1,92. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Поки що всі бої в серії проходять за схожим сценарієм. Хокеїсти СКА мають велику територіальну перевагу, але перевести це в забиті голи дуже складно (4 голи в трьох зіграних матчах). Автомобіліст свідомо грає другим номером, ідеально почуваючись у контратакуючому хокеї. Навряд чи в майбутній грі щось кардинально зміниться. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0