Спартак – Металург. Чи зможуть червоно-білі зрівняти рахунок у серії?

У вівторок, 26 березня, на льоду столичної арени "Мегаспорт" відбудеться четвертий матч другого раунду плей-офф Кубка Гагаріна між "Спартаком" і "Металургом". Наразі рахунок у серії 2-1 на користь «Металурга».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Металург».

«Спартак»

«Червоно-білі» неприємно здивували своїх уболівальників на старті чвертьфінальної серії, не тільки програвши перші два матчі, але й не забивши в цих матчах проти «Металурга» жодного голу. Така сумна статистика дивує подвійно, адже саме «Спартак» став найрезультативнішою командою за підсумками регулярного сезону, забиваючи в середньому по три з половиною голи за матч. У першому раунді плей-офф, у матчах проти «Северсталі», атака «Спартака» знову відпрацювала справно, забивши 20 голів у п'яти матчах.

Безгольова серія в іграх з магнітогорським «Металургом» тривала 125 хвилин, і Максим Циплаков своїм точним кидком перервав її. Форвард «Спартака» відзначився вже на початку першого періоду третього матчу серії, тим самим поклавши початок першій перемозі команди Олексія Жамнова. У цьому матчі знову варто відзначити гру першого складу червоно-білих, які забили чотири голи. По одному відзначилися Іван Морозов і Павло Порядін, дубль оформив Микола Голдобін. У підсумку «Спартак» впевнено переміг з рахунком 5-2, скоротивши тим самим розрив у серії до мінімуму.

«Металург»

Якщо «Спартак» пройшов перше коло після п’яти матчів, то «Металургу» довелося неабияк помучитися з «Амуром», двічі прилетівши до Хабаровська. Уральці постійно вели в рахунку, але «Амуру» двічі вдалося наздогнати «Металург». Зрештою, позначився вищий клас хокеїстів «Металурга», п'ятий і шостий матчі «Урал» виграв з рахунком 3:1 і 3:2 відповідно, вийшовши до чвертьфіналу після шести матчів.

Певні побоювання, що хокеїсти "Металурга" не встигнуть відновитися до першого чвертьфінального матчу після перельоту з Хабаровська, виявилися марними. Перший матч проти «Спартака» «Металург» провів відмінно, здобувши впевнену перемогу з рахунком 4:0. У другому матчі «Металург» знову відмінно зіграв у захисті, багато в чому завдяки чудовій грі Іллі Набокова, який відбив усі 33 удари по своїх воротах. Ще одним героєм другого матчу став Єгор Коробкін, гол якого став єдиним у цьому матчі. «Металург» не зміг здобути третю перемогу поспіль; у Москві гра пройшла з помітною перевагою господарів, завершившись перемогою «Спартака» з рахунком 5-2.

Спартак – Металург

Статистика

В останніх трьох виїзних іграх нинішнього плей-офф «Металург» стабільно забивав рівно по два голи за гру в основний час. Індивідуальний тотал 2 менше (2,5) 1,72. Якщо розглядати стосунки цих команд на столичному льоду, то тут ігри проходять зі змінним успіхом. З останніх 10 ігор, зіграних у Москві, у кожної команди по п'ять перемог. У нинішньому сезоні «Спартак» і «Металург» провели п'ять очних матчів. У регулярному чемпіонаті «Металург» був двічі сильнішим – 3:1 вдома та 6:2 на виїзді; у плей-офф «Металург» також має дві перемоги, 4-0 і 1-0, проти «Спартака» 5-2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Свій останній домашній матч хокеїсти «Спартака» провели впевнено, тож тепер фаворитами букмекерська контора вважає «червоно-білих»: на перемогу «Спартака» в основний час — 2,19, а на перемогу «Металурга» можна поставити з коефіцієнтом 2,8. Остання нічия між цими командами була зіграна у вересні 2022 року, і ви можете поставити на таку рідкісну подію з коефіцієнтом 4,1. Незважаючи на те, що перші дві гри серії завершилися нічиєю, цього разу експерти 1xbet очікують, що команди зіграють добре: тотал більше (4,5) – 1,57, тотал менше (4,5) – 2,36. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак» переломив хід невдалої серії, здобувши надзвичайно важливу перемогу в третій грі. Повернувся до роботи перший рядок, який був основною ударною силою в регулярному сезоні, але не особливо вражав у плей-офф перед цим матчем. Зараз «Спартак» на підйомі і цілком здатний здобути ще одну перемогу перед власними вболівальниками, тим самим зрівнявши рахунок у серії. Наш прогноз – перемога «Спартака» з урахуванням овертайму з коефіцієнтом 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0