Спартак – Металург. Чи чекати закінчення серії на столичному льоду?

Чвертьфінальне протистояння «Спартак» – «Металург» знову повертається до Москви. У суботу, 30 березня, команди вийдуть на лід столичної арени «Мегаспорт». Наразі рахунок у серії 3-2 на користь «Металурга».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Металург».

Спартак

Після повністю провального сезону 2022/23, коли Спартак опинився за межами кубкової вісімки, нинішній чемпіонат вже слід вважати успішним для червоно-білих. Четверте місце в регулярці на Заході, вихід до чвертьфіналу Кубка Гагаріна з хорошими шансами продовжити кубкову боротьбу - тренерський штаб на чолі з Олексієм Жамновим повністю виправдовує покладені на нього надії.

У першому турі «Спартак» досить впевнено розібрався з череповецькою «Северсталлю», вийшовши після п’яти матчів у чвертьфінал. Атака червоно-білих знову проявила себе яскраво, забивши 21 м'яч у п'яти матчах. Здавалося б, чвертьфінальна серія проти «Металурга» мала пройти під знаком атакуючого хокею, але поки що оптимістичні прогнози не справдилися. Перші дві гри серії, що пройшли в Магнітогорську, «Спартак» програв начисто, поступившись 0:4 і 0:1. Набагато впевненіше червоно-білі провели домашні матчі, двічі вигравши на столичному льоду з рахунком 5:2 та 1:0. У п'ятому матчі столичні хокеїсти провалили першу половину гри, програючи до середини другого періоду з рахунком 0:4. Зусиллями Мальцева, Рубцова та Порядіна червоно-білі скоротили відставання до мінімуму, але в підсумку знову поступилися, програвши в підсумку 3-5.

«Металург»

«Металург», як і «Спартак», минулого літа у «Металурга» змінився головний тренер, і вже можна сказати, що «Урал» прийняв правильне рішення, запросивши Андрія Разіна. Харизматичний тренер, який прославився за роки роботи в «Северсталі», відразу приступив до роботи з новим клубом, уже в першому сезоні зробивши «Металург» найкращою командою Східної конференції. У першому раунді плей-офф «Металургу» дістався хабаровський «Амур», з яким «Уралу» довелося чимало помучитися. «Металург» навів крапку в суперника в шести матчах, при цьому в жодній з ігор далекосхідні ворота не вразив більше трьох разів.

Гольовий прорив стався в першому чвертьфінальному матчі, який «Металург» грав вдома. Спартак забив чотири м'ячі без відповіді, а через день "Металург" знову не пропустив, здобувши більш скромну перемогу з рахунком 1:0. У Москві обидва матчі пройшли за схожим сценарієм, але на користь «Спартака». Столична команда спочатку перемогла з рахунком 5:2, а потім у другому матчі повторила результат «Металурга», також вигравши з мінімальним рахунком 1:0. Традиція домашніх перемог була продовжена і в п'ятій грі серії, коли «Металург» здобув розгромну перемогу з рахунком 5:3, тим самим знову вивівши лідерство в серії.

Спартак – Металург

Статистика

Вже тричі під час нинішньої серії одна з команд покидала лід, не забивши. Обидві команди заб’ють – Ні на 6,6. У цьому сезоні команди зіграли між собою вже 7 разів, в регулярному чемпіонаті «Металург» виграв обидва матчі 3-1 і 6-2, в поточному чвертьфіналі «Металург» здобув три домашні перемоги 4-0, 1-0 і 5-3, Наразі «Спартак» перемагав лише вдома з рахунком 5:2 та 1:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на поразку в Магнітогорську, букмекерська контора продовжує вірити в "Спартак", встановивши на перемогу столичної команди коефіцієнт 2,2. Для порівняння, коефіцієнт на перемогу «Металурга» в основний час становить 2,75. У останніх 15 матчах між цими командами переможець визначався за підсумками основного часу; Ви можете зробити ставку на таку рідкісну нічию з коефіцієнтом 4,1. Що стосується очікуваної ефективності, фахівці 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) – 1,5, тотал менше (4,5) – 2,55. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Фактор домашнього льоду досі мав вирішальне значення в цій серії; команда господарів незмінно перемагала в кожному з п'яти зіграних матчів. Зараз «Спартаку» немає сенсу займати вичікувальну позицію; червоно-білі будуть змушені грати лише на перемогу, певною мірою на шкоду захисним діям. Це виглядає як хороший шанс для гостей; «Металург» чудово почувається в контратакуючому хокеї, що він показав уже під час п’ятої гри. Наш прогноз: Тотал понад 5,5 з коефіцієнтом 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0