Автомобіліст проти Металурга. Кому з суперників пощастить у Єкатеринбурзі?

Кубкове протистояння між «Автомобілістом» і «Металургом» переміщується в Єкатеринбург. Продовження півфінальної серії чекає на вболівальників 7 квітня, коли команди вийдуть на лід на арені «Уралець». На даний момент рахунок серії 1-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автомобіліст» проти «Металурга».

Автомобіліст

Для «Автомобіліста» нинішній вихід у плей-офф став дев'ятим в історії клубу, і команда вперше так далеко піднялася в сітку кубка. До цього сезону найкращим результатом «Автомобіліста» в плей-офф став чвертьфінал сезону 2018/19, де «Урал» програв уфимському «Салавату Юлаєву» в серії з п’яти матчів. У нинішньому плей-офф «Автомобіліст» пройшов перші два раунди за схожим сценарієм, у п'яти матчах вибивши з кубкового змагання казанський «Ак Барс» і пітерський СКА.

У півфіналі суперниками «Автомобіліста» були сусіди з Магнітогорська, і тут команда Миколи Заварухіна вперше розпочала серію з поразки. У першій грі, що проходила в Магнітогорську, атака «Автомобіліста» загрузла в оборонних складах господарів, зумівши реалізувати лише один удар із 32 ударів Іллі Набокова в створ воріт. Цього виявилося замало, на той момент «Автомобіліст» уже програвав з рахунком 0:2, тож шайба Романцева не вплинула на результат матчу. У другому матчі «Автомобіліст» помітно менше загрожував обороні «Металурга», завдавши лише 21 удар у ворота господарів, але ефективність була помітно вищою. Да Коста двічі, Голишев і Романцев по одному забили по чотири голи, на що хокеїсти "Металурга" змогли відповісти лише двічі.

«Металург»

«Металург» має багатшу кубкову історію, ніж його суперник у півфіналі. Магнітогорська команда жодного разу не пропускала плей-офф, двічі вигравши Кубок Гагаріна і двічі програвши у фіналі. Останній кубковий тріумф «Металурга» відноситься до сезону 2015/16, коли команда під керівництвом Іллі Воробйова здобула почесний трофей, обігравши у фіналі столичний ЦСКА. Головною зіркою того «Металурга» був Сергій Мозякін, який зараз працює в тренерському штабі команди.

Суперниками «Металурга» в стартових раундах плей-офф стали хабаровський «Амур» і московський «Спартак». Обидва протистояння "Металург" зумів завершити в шести матчах, а чвертьфінальна серія проти "Спартака" запам'яталася відмінною грою молодого голкіпера Іллі Набокова, який зіграв три матчі на нуль. У першій грі проти «Автомобіліста» Набоков був близький до того, щоб забити на нуль, але пропустив єдиний гол за 42 секунди до фінального свистка. У другій грі «Металург» постійно був у ролі наздоганяючого. Силантьєв у третьому періоді скоротив відставання до мінімуму, зробивши рахунок 2-3, але «Металург» не зміг зрівняти рахунок. Поразка 2-4 і серія переходить до Єкатеринбурга з рівним рахунком 1-1.

Автомобіліст проти Металурга

Статистика

Під час плей-офф «Автомобіліст» досить скромний у домашніх матчах за кількістю забитих м’ячів, зумівши забити лише шість разів у чотирьох матчах на домашньому льоду. Індивідуальний тотал 1 менше (2,5) 1,72. Цього сезону команди зустрічалися між собою шість разів. У регулярному чемпіонаті «Металург» здобув три перемоги (4-2, 2-1 і 4-0); Один раз сильнішим був «Автомобіліст» — 3:2. У перших двох матчах півфінальної серії команди обмінялися перемогами, «Металург» переміг з рахунком 2:1. На що «Автомобіліст» відповів власною перемогою 4-2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі явного фаворита немає. У хокеї досить рідко буває, коли букмекер оцінює шанси кожної команди на перемогу з однаковими коефіцієнтами. Цього разу можна поставити як на «Автомобіліст», так і на «Металург» з коефіцієнтом 2,47. Можлива нічия з наступним овертаймом може бути прийнята як 4.1. З точки зору очікуваної ефективності, 1xbet пропонує наступні котирування: тотал більше (4,5) – 1,73, тотал менше (4,5) – 2,12. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Тренерський штаб «Автомобіліста» попрацював над помилками, і в другому матчі підопічні Миколи Заварухіна зуміли розбити оборону «Металурга». Хокеїсти «Автомобіліста» виглядали свіжішими, дещо перевершуючи своїх суперників у фізичній підготовленості. Тепер «Автомобіліст» має підтримку і на рідних трибунах, які можуть стати ключовим фактором в іграх такого рівня. Наш прогноз – перемога «Автомобіліста» з урахуванням овертайму з коефіцієнтом 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0