Австрія проти Швейцарії. Що покаже збірна Швейцарії в грі з аутсайдером групи?

Учасники групи А, збірні Австрії та Швейцарії, проведуть стиковий матч 12 травня. Зустріч відбудеться в Празі, на льоду місцевої O2 Arena.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Австрія проти Швейцарії

Австрія

Збірна Австрії проводить вже третій чемпіонат світу в елітному дивізіоні, що є унікальним досягненням для цієї команди. Протягом останніх 20 років збірна Австрії регулярно кваліфікувалася до елітного дивізіону, але не змогла протриматися там довше сезону. Рік тому на чемпіонаті світу, який проходив у Латвії та Фінляндії, збірна Австрії з великими труднощами зберегла прописку в елітному дивізіоні. Австрійці програли шість із семи матчів групового етапу, але з єдиною перемогою зуміли залишити останнє місце. Перемогу над безпосереднім конкурентом, збірною Угорщини, здобули лише в серії післяматчевих буллітів.

Тепер у боротьбі за виживання головними конкурентами австрійців будуть збірні Великої Британії та Норвегії. Очікувати якісного прориву від австрійців не доводиться; склад національної збірної багато в чому не змінився минулорічного. Головною зіркою австрійської команди є двадцятидворічний форвард Марко Россі, який набрав 40 очок (21+19) в іграх за Міннесоту минулого сезону. Перед початком чемпіонату австрійці провели 9 контрольних матчів, зумівши виграти лише один з них; команда Німеччини була обіграна з рахунком 2-1.

Швейцарія

На відміну від суперника, збірна Швейцарії є однією з найпрогресивніших у світовому хокеї, займаючи на даний момент 7 місце в рейтингу IIHF. За останні десять років швейцарці двічі виходили у фінал Чемпіонату світу і обидва рази програвали в боротьбі за золоті медалі, і в обох випадках суперником у фіналі була збірна Швеції. Рік тому збірна Швейцарії відмінно пройшла груповий етап, посівши перше місце з 19 очками. Тим більш несподіваним став результат чвертьфінального матчу проти збірної Німеччини, в якому швейцарці сенсаційно поступилися з рахунком 1-3.

Зараз тренерський штаб національної збірної на чолі з Патріком Фішером привіз до Чехії досить вікову групу, де традиційно виділяються представники НХЛ. Цього разу десант із-за океану включає шість хокеїстів, де окремо стоїть постать Романа Йосі. Захисник «Нешвілла» провів відмінний сезон в НХЛ, потрапивши в число номінантів на звання найкращого захисника Ліги за підсумками регулярного сезону. На початку травня збірна Швейцарії взяла участь в Чеських хокейних іграх, де в трьох матчах здобула одну перемогу над збірною Чехії з рахунком 2:1 і двічі поступилася - 1:3 фінам і 1:2 шведам.

Австрія проти Швейцарії

Статистика

Цікавий факт: в останніх п'яти матчах між цими командами на чемпіонаті світу чотири рази основний час завершувався внічию. Нічия в основний час – 7,0. Востаннє ці суперники грали між собою на чемпіонаті світу-2019, який проходив у Словаччині. Швейцарці впевнено перемогли з рахунком 4:0, а голи забили Йосі, Курашев, Андрігетто, які повинні вийти на лід у найближчому матчі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Безсумнівним фаворитом майбутнього матчу є збірна Швейцарії; можна поставити на перемогу «хрестоносців» в основний час з коефіцієнтом 1,24. Варіант з перемогою австрійців пропонується букмекером з коефіцієнтом 10,0; нічию в основний час можна взяти з коефіцієнтом 7,0. Щодо загального результату команд, то букмекерська контора 1xbet пропонує такі котирування: Тотал більше (5,5) – 1,93, Тотал менше (5,5) – 1,87. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Особливих сумнівів у перемозі швейцарців у цьому матчі немає. Австрійська команда поступається своїм суперникам у всіх ігрових лініях, тому очікувати сенсації в цій грі навряд чи варто. Різниця в класі хокеїстів надто велика, тому питання лише в тому, чи вдасться австрійцям уникнути серйозної поразки. Наш прогноз – перемога збірної Швейцарії з гандикапом (-2,5) з коефіцієнтом 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0