УНІКС – Локомотив-Кубань. Тут все починається спочатку в третій раз

УНІКС у Казані поміряється силами з краснодарським "Локомотивом". Матч відбудеться 16 травня в рамках п'ятої битви команд півфіналу Єдиної ліги ВТБ. Протистояння відбудеться на паркеті спорткомплексу «Баскет Холл». Рахунок у серії на даний момент 2:2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Локомотив-Кубань

УНІКС

Хлопці з Татарстану вважалися фаворитами пари до початку нинішньої серії, яка почалася у них вдома. Перший матч вони виграли, але не надто впевнено; потім УНІКС зазнав серйозної поразки від суперників у Казані. Потім «зелені» програли в Краснодарі. Четвертий матч, який відбувся на Кубані, УНІКС зумів зарахувати собі в актив. Баланс у серії відновлено, але конкуренція з «локомотивами» стає максимально складною.

Тепер нам потрібно йти вперед у власних стінах. Зробити це складно, оскільки суперник дуже мужній. Він завжди вірить у себе і є найкращою командою Ліги ВТБ за шаленими камбеками.

У четвертому матчі серії проти «Локо», який пішов на користь УНІКСу, відмінно попрацював його склад: Ненад Дімітрієвіч (20 очок, шість передач і чотири перехоплення), Джален Рейнольдс (18 очок в атаці, шість підбирань, плюс три блок-шоти), Луїс Лабері (13 очок у ворота суперника та десять зібраних голів на табло), Маркос Найт та Ерік Грін (в обох по 11 очок).

Локомотив-Кубань

Стартовий матч серії програли в Казані, але «залізничники» в підсумку були близькі до того, щоб вирвати. Тоді «Локо» потужно перемогло в Татарстані. Суперник був позбавлений переваги свого паркету. Третя гра пари в Краснодарі залишилася за господарями. Після цього «паровози» вважалися фаворитами змагань. Що це не так УНІКС довів у четвертому матчі пари, здобувши перемогу на виїзді.

Тепер все треба починати спочатку. Локо програв останній матч проти Казані. У тому бою він показав жахливу влучність. Це був не день кубанців. Все пролітало повз, особливо з-за дуги. Чому так сталося? Невідомо, але якщо це пов'язано з нестачею сил, то це сумно, тому що ця проблема може загостритися далі, але не варто робити поспішних висновків з цього приводу.

Останній матч серії проти УНІКСа був програний, але в ньому було щось хороше для краснодарців. У цьому матчі відзначилися «локомотиви»: Джейлен Берфорд (16 очок у кошику суперника), ДеВон Акун-Перселл і Патрік Міллер (в обох по 15 очок), а також Андрій Мартюк (шість очок в атаці і 13 підбирань).

УНІКС – Локомотив-Кубань.

Історія протистояння

Після чотирьох боїв у серії була нічия (2:2). Перший матч цього суперництва казанська команда виграла вдома з рахунком 78:75. Потім поступилися на своїй території (71:84). Тоді південці були кращими в Краснодарі (89:83). Остання гра серії пройшла на користь гостевого УНІКСа (85:68). Раніше в сезоні клуби билися між собою ще чотири рази. Результати цих поєдинків – 2:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять казанчанам. За свій успіх в 1xbet вони дають 1,44. тут виграш 2 коштує 2,8. Якщо взяти тотал менше (160,5), то ваші гроші можна збільшити в 1,9 рази. загальне понад (160,5) також оцінюється в 1,9. Коефіцієнт на гандикап 1 (-5,5) становить 1,9. Ціна фори 2 (-1,5) становить 3,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

В останньому матчі серії «Локо» чисто випадково сильно просунувся, коли його приціл пішов з ладу. Це не відбувається двічі поспіль. У минулому матчі куражні гості частково відпочили, коли зрозуміли, що не врятувати. Цього разу з точки зору фізики вони будуть підготовлені краще за суперників. Вони виграють матч. Тут має сенс робити ставку на фору 2 (-1,5) за 3,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0