УНІКС – Локомотив-Кубань. Кінець найкращої серії турніру

22 травня УНІКС прийме в Казані «Локомотив-Кубань» у вирішальному матчі серії кращих чотирьох півфіналів Єдиної ліги ВТБ 2023/24. Бій відбудеться під куполом спортивного центру «Баскет Холл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Локомотив-Кубань

УНІКС

Клуб є чинним чемпіоном турніру. Він провів потужний сезон і дуже впевнено дійшов до півфіналу Ліги ВТБ, але потім почалися труднощі. Казанці двічі лідирували в цій серії, але їм просто не вдається зломити бойовий дух дуже сильних духом краснодарців.

В останньому матчі серії команда програла 30 очок. Це сумно, і це все було по справі. Казанці намагалися, але не змогли. Нічого в нападі команда не показала. Вона забагато разів втрачала м’яч. Мабуть, все це розлютило баскетболістів УНІКСу, які почали грати брудно і часто фолити. Суперник скористався своїм шансом і радо покарав хлопців з Татарстану за всі помилки.

Якщо шукати щось хороше в діях казанської команди в цьому матчі, то обов'язково варто відзначити наступних баскетболістів: Дмитро Кулагін (18 очок в атаці), Ненад Дімітрієвіч (12 очок, сім підбирань і п'ять передач), Джален Рейнольдс (11 очок вперед і п'ять зібраних м'ячів на щиті).

«Локомотив-Кубань»

У команди характер. Ми всі це знали давно. Крім того, «Локо» все довело на практиці в поточній серії. Ці хлопці вірять у себе і готові йти на дистанцію до кінця. Крім того, варто нагадати, що «залізничники» є кращими на турнірі за камбеками. Вони витягують найсмертоносніші сірники і роблять це не раз, а постійно. Подорож до Казані не буде легкою прогулянкою. «Паровози» це знають, але їх це зовсім не бентежить.

В останньому матчі серії краснодарці під сирену принесли своїм суперникам 30 очок. Було круто. Ідеальний захист і результативна атака. У тому бою відмінно впоралися ДеВон Акун-Перселл (24 очки), Патрік Міллер (16 очок у кошику суперника) і Джейлен Берфорд (десять очок в атаці).

«Локомотив» намагається багато забити в цій серії проти УНІКСа. Не завжди це виходить, але таке бажання помітне і є підстави вважати, що ця тенденція збережеться і 22 травня.

УНІКС – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

Рахунок серії – 3:3. Тут все почалося з домашньої перемоги казанської команди (78:75). Тоді «Локо» виграв на виїзді (84:71). Тоді «залізничники» були сильнішими вдома (89:83). Пізніше УНІКС переміг у Краснодарі (85:68). Тоді хлопці з Татарстану добилися позитивного результату на своїй території (81:78). В останньому матчі серії «Локомотив» був кращим у Краснодарі (98:68). До цього клуби чотири рази зустрічалися в основних раундах Єдиної ліги ВТБ 2023/24. У цих боях вони мали показник успіху 2:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать у фіналі Казань. Компанія 1xbet платить 1,53 за перемогу господарів поля. Позитивний успіх гостей тут оцінюють у 2,5. Коефіцієнт на Тотал менше (158,5) становить 1,9. Подолання цієї планки очок також помножить ваші гроші на 1,9. Ціна фори 1 (-5,5) становить 1,96. гандикап 2 (-1,5) коштує 2,8. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дімітрієвич є лідером казанців, і дуже скоро він покине клуб. Хлопець справді проніс команду весь сезон, але зараз думає про своє майбутнє. Це впливає на його гру. Ненад все ще сильний, але за його власними стандартами він зазнав поразки. Сміливі гості разом зможуть його перевершити та сенсаційно пробитися до фіналу. Ставимо на фору 2 (-1,5) за 2,8.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0