УНІКС – ЦСКА. Початок головного баскетбольного протистояння в Лізі ВТБ.

УНІКС 26 травня прийме в Казані столичний ЦСКА. Це перша зустріч основної серії Єдиної ліги ВТБ сезону-2023/24. Бій відбудеться на паркеті спортивно-розважального центру «Баскет Холл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – ЦСКА

Команда УНІКС

виграла золоті медалі минулої Ліги ВТБ. Тепер він хоче повторити свій тріумф. У цьому сезоні команда вперше в історії вийшла в плей-офф з першого місця. Треба визнати, що УНІКС має шанси на титул.

Протистояння з ЦСКА обіцяє бути дуже захоплюючим. Суперник вправний і досвідчений. «Армійці» - найтитулованіший клуб Росії. Класний знак, але потрібно розуміти, що проект, який наробив шуму в Євролізі, і нинішні «червоно-сині» – це дві абсолютно різні команди. Водночас УНІКС, який став чемпіоном Єдиної ліги ВТБ у сезоні 2022/23, за своїм складом особливо не змінився.

Згадаймо сьомий матч півфіналу проти «Локо». У ньому перемогу казанцям принесли: Ненад Дімітрієвіч (31 очко, шість підбирань і шість передач), Ерік Грін (17 очок у кошик суперника) і Маркос Найт (12 очок в атаці і сім зібраних голів на табло) .

Пізніше Ненад Дімітрієвіч потрапив до символічної п'ятірки півфіналу турніру. У серії проти «Локо» він набирав у середньому майже 19 очок, більше чотирьох підбирань, близько семи з половиною передач і показав близько 23 очок ефективності на паркеті. Компанію йому тут склав Джален Рейнольдс (15 очок в атаці, понад шість з половиною зібраних м'ячів на табло, майже півтори передачі та 18,5 очок корисності дії).

ЦСКА

У Лізі ВТБ минулого скликання столичні баскетболісти повісили на шию бронзові медалі. Начебто нормально, але амбіції команди такі, що це майже провал. Влітку армійці зробили підсумки. Зараз вони вже у фіналі, тобто однозначно працюватимуть над тим, щоб покращити свій виступ у цьому сезоні.

Як би там не було, москвичі - еліта російського баскетболу. Цей момент і надихає команду, і тисне на неї морально. Зараз усі розуміють, що нинішній ЦСКА – не та команда, яка може боротися за великі цілі в Євролізі. Сьогоднішні «армійці» скрипно вийшли у фінал Єдиної ліги ВТБ і тут вони, об'єктивно, не фаворити.

У вирішальному сьомому півфінальному матчі проти пітерського «Зеніту» ЦСКА відзначився: Каспер Варе (31 очко в рингу суперника), Амат М'Бай (16 очок в атаці), Антон Астапкович (12, плюс шість передач). Після серії з «синьо-біло-блакитними» Мело Трімбл отримав місце в команді раунду. Тут він набирав у середньому 12 очок за гру, збирав майже чотири підбирання, роздавав три передачі і показував близько 15 очок за ефективність на майданчику.

УНІКС – ЦСКА

Історія протистояння

На рахунку клубів чотири зустрічі з поточної Ліги ВТБ. У цих матчах - 3:1 за позитивним результатом на користь казанської команди. Тут УНІКС був кращим один раз на своїй території (88:78) і двічі засмутив суперника на виїзді (84:78 і 83:73). У ЦСКА тут одна виїзна перемога (79:66). У десяти останніх битвах команд спостерігається рівність сил (5:5 за перемогами).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять казанчанам. В 1xbet платять лише 1,48 за успіх власників сайту. Ставки на перемогу гостей множаться на 2,65. Коефіцієнт на Тотал мінус (163,5) дорівнює 1,82 Ціна на Тотал більше (163,5) становить 1,88. За гандикап 1 (-5,5) дають 1,95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Казанська команда розпочне серію з впевненої перемоги, але це зовсім не означає, що ми побачимо лише чотири матчі у фіналі. Тут ми беремо фору 1 (-5,5) за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0