Локомотив-Кубань - Зеніт. Краснодарці закінчили?

«Локомотив-Кубань» 30 травня прийме «Зеніт» у рамках боротьби за бронзові медалі Єдиної ліги ВТБ сезону-2023/24. Це третя зустріч пари в серії кращих із трьох. Два стартових протистояння суперництва пішли пітерцям на користь. Поєдинок пройде під куполом арени Баскет Холл у Краснодарі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив-Кубань» – «Зеніт».

«Локомотив-Кубань»

«Залізничники» стали фіналістами минулої Єдиної Ліги ВТБ. Цього сезону планували виступити не гірше. У півфіналі вони витягнули чинного чемпіона (УНІКС) на сьомий матч, але не вийшло. Далі потрібно було коригувати плани. Жителям півдня зараз потрібна бронза. Початок серії провалився в Санкт-Петербурзі (дві поразки в двох матчах). Серія, яка триває до трьох позитивних результатів, переміщається в Краснодар, але «паровози» вже не мають права на помилку.

Чому «Локо» вилітає в серії з «Зенітом»? Багато сил було віддано суперництву з УНІКСом; можливо, там залишилася майже вся енергія. Крім того, нинішні баталії з "Петербургом" інтригують до фінального свистка. Можливо, тут навіть просто не пощастило. Вдома має бути трохи легше. Тут і публіка, і прицільні кільця, і усвідомлення того, що чергова поразка зруйнує всі плани команди.

У другому матчі серії проти Санкт-Петербурга в складі краснодарців варто відзначити Патріка Міллера (22 очки і 7 передач), Дмитра Узінського (15 очок в атаці і 6 підбирань), Джейлена Берфорда (15 очок). в атаці і чотири перехоплення), Андрій Мартюк і Кирило Елатонцев (обидва мали по 12 очок, плюс другий додав п'ять зібраних м'ячів на табло), а також ДеВон Акун-Перселл (вісім очок у кошику суперника, шість підбирань і три перехоплення). ).

Зеніт

У минулій Лізі ВТБ пітерці залишилися без медалей. У цьому сезоні хотіли стати чемпіонами, але в півфіналі кращим виявився ЦСКА (4:2). Потім «Зеніт» почав боротьбу за бронзові медалі, і серія проти «залізничників» почалася просто чудово. Ми виграли два з двох матчів вдома. Тут все було тонко, і часом везло, але всі запам’ятають лише результати.

Склад петербуржців не викликає жодних питань, хоча у суперника схожа історія. З іншого боку, «синьо-біло-блакитні» за крок від перемоги в серії, можливо, це означає, що вони хоча б трішки перевершують суперників, адже кому щастить, той щастить.

За підсумками останнього матчу серії варто виділити команду з берегів Неви: Томас Ертел (23 очки і 7 передач), Трент Фрейзер (20/6), Вінс Хантер (18 очок в атаці і 5 підбирань) , Сергій Карасьов (16 очок в атаці) і Сергій Торопов (десять очок).

Локомотив-Кубань - Зеніт

Історія протистояння

Рахунок у поточній серії – 2:0 на користь «синьо-біло-синіх». Тут вони були вдвічі кращими, ніж вдома (79:77 і 99:96). До цього команди чотири рази зустрічалися в основних раундах поточної Єдиної Ліги ВТБ. У цих поєдинках була зафіксована рівність сил (2:2 у перемогах).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не поспішають списувати південців з рахунків. 1xbet вважає «залізничників» фаворитами майбутньої битви. За перемогу 1 тут дають 1,77. Win 2 коштує 2,05. Якщо взяти Total (168,5), то ваші гроші можна помножити на 1,88. Разом менше (168,5) оцінюється в 1,82. Коефіцієнт для фори 1 (-2,5) становить 1,95. Ціна фори 2 (-2,5) становить 2,5. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Не факт, що «Локомотив» виграє цю серію, але точно покращить рахунок у ній. У майбутньому матчі краснодарці викладуться на повну і здобудуть позитивний результат, уникнувши дуже гарячої кінцівки. З невеликою підстраховкою ми беремо тут гандикап 1 (-2,5) за 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0