ЦСКА – УНІКС. Казанці в шоці?

31 травня в Москві відбудеться третій матч фінальної серії Єдиної ліги ВТБ 2023/24 між клубами ЦСКА і УНІКС. Зустріч відбудеться на баскетбольному майданчику спорткомплексу «Крилатське».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – УНІКС

ЦСКА

В останній Єдиній лізі ВТБ команда не стала чемпіоном, взявши лише бронзу турніру, і це стало чимось шоком для всієї російської баскетбольної громадськості. Важливо зрозуміти причини того, що сталося. Клуб змінювався. У нього вже немає Євроліги. Він був змушений таким чином розвантажити свою зарплатню. Мені довелося відпустити свої великі зірки. Весь цей процес потребував часу, щоб адаптуватися. На даний момент ЦСКА оновлений на папері, а також наповнений силами на паркеті і на 100% готовий до великих звершень. Клуб має намір знову стати головною баскетбольною силою країни.

Нинішня фінальна серія проти казанського УНІКСа розпочалася на території суперника. Столичні армійці показали тут ідеальний баскетбол і зуміли виграти два матчі з двох (96:95 і 94:83). Причому, якщо в першому бою тут ми побачили вперту боротьбу, то в другому протистоянні все виглядало так, ніби це типова перемога москалів на класі. Якщо це виявиться правдою, то дуже-дуже скоро «червоно-сині» повернуться на баскетбольний трон Росії, ставши чемпіонами Ліги ВТБ 2023/24.

УНІКС

Команда виграла останню Єдину Лігу ВТБ. Це класне досягнення, але зараз виглядає так, що в сезоні 2022/23 найбільше пощастило УНІКСу, коли столичний ЦСКА мав певні труднощі.

Зараз казанська команда вилітає в поточній серії проти москвичів з рахунком 0:2. Тут супернику на своїй території віддали два бої. Те, що сталося, слід вважати найболючішим ударом. Можливо, ви не зможете оговтатися від цього цього сезону.

Чому ми це бачимо? ЦСКА мав проблеми в минулому сезоні. Тепер вони позаду. Москвичі, мабуть, просто на порядок крутіше казанців. Крім того, на їхньому боці є досвід. Якщо все це виявиться правдою, то нинішня серія може виявитися максимально короткою. УНІКС намагатиметься нав'язати тут конкуренцію столиці, але тепер уже не факт, що все це йому вдасться.

ЦСКА – УНІКС

Історія протистояння

Рахунок серії 2:0. Лідирують москвичі, які виграли тут дві стартові зустрічі на виїзді (96:95 і 94:83). До цього команди провели ще чотири матчі в Єдиній Лізі ВТБ 2023/24. Вони показали позитивний результат 3:1 на користь казанської команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у ЦСКА. В 1xbet на перемогу «армійців» дають 1,53. Успіх казанської команди тут оцінюється в 2,5 рази. Ставки на тотал менше (169,5) множаться на 1,9. Подолання цієї планки продуктивності також збільшить ваші гроші в 1,9 рази. Коефіцієнт для фори 1 (-8,5) становить 2,37. Ціна фори 2 (-1,5) становить 2,8. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баскетболістам ЦСКА наразі потрібно збивати суперників. Фінальна серія, яка триває до чотирьох перемог, має бути на межі завершення на користь столичних. Перспектив у суперника тут бути не повинно. Армійці покажуть себе з усіх сил і переможуть потужно на своїй території. Тут ми беремо гандикап 1 (-8,5) за 2,37.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0