УНІКС – Самара. Прогулянка для чинного чемпіона?

23 квітня в Казані стартує чвертьфінальна серія Єдиної ліги ВТБ між клубами УНІКС і Самара. Матч відбудеться у спорткомплексі «Баскет Холл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Самара

УНІКС

Команда пройшла сезон потужно і рівно. Вперше в історії він вийшов у плей-офф з першого місця. Це дуже круте досягнення для чинних чемпіонів Ліги ВТБ, яке дозволяє їм у відмінному настрої рватися в плей-офф.

У фінальному матчі стадії переможців УНІКС обіграв ЦСКА. У тій битві відмінно виступили татарстанці: Ненад Дімітрієвіч (40 очок, шість підбирань і дев'ять передач), Джален Рейнольдс (22 очки в атаці, дві передачі, плюс п'ять знайдених підбирань м'яча від щита), Ерік Грін ( 12 очок попереду), Луї Лабері (п'ять очок і стільки ж підбирань) та Ісмаель Бако (три очки в атаці, а також дев'ять голів на табло).

Після цього матчу двоє баскетболістів УНІКСа потрапили до символічної збірної тижня Ліги ВТБ. Місця в ньому посіли: Ненад Дімітрієвіч, який встановив два особистих рекорди в матчі проти армійців (40 очок і 52 очки за результативність на паркеті), і Джален Рейнольдс. Його корисність у тому бою зупинилася на 22 очках.

Самара

Клуб вже творить історію. Раніше він ніколи не виходив у плей-офф Ліги ВТБ. «Самара» в цьому сезоні чудово попрацювала. Вона вийшла в ігри на вибування через плей-ін. Так, у першому раунді плей-офф у неї, мабуть, найгірший суперник. Так, серіал починається в дорозі. Так, у неї менше днів відпочинку. Це життя. Тут нічого не можна змінити і треба намагатися боротися, незважаючи ні на що.

У вирішальному матчі «Самара» перемогла «МБА». У тому матчі яскраво проявили себе переможці: Олександр Гудумак (25 очок і п'ять підбирань), Хейден Далтон (18/8), Джавонте Хокінс (11 очок у кошик суперника) і Нікола Ребіч (десять очок в атаці і п'ять передач). .

У цьому матчі Олександр Гудумак забив 9 кидів з гри з 16 спроб. Тут він встановив особистий рекорд результативності. Плюс у цій зустрічі він отримав 27 очок ефективності на паркеті.

УНІКС – Самара

Історія протистояння

У команд у сезоні два загальні матчі. Вони проходили в рамках регулярного чемпіонату поточної Ліги ВТБ. Спершу тут на своїй території сильнішими були самарці з рахунком 104:93. Пізніше казанська команда вдома взяла реванш (81:61). Раніше за спільну історію клуби змагалися ще чотири рази. У цих матчах рахунок був 3:1 на користь баскетболістів з Татарстану.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

1xbet вважає, що явним фаворитом пари є чинний чемпіон турніру. Коефіцієнт на Перемогу 1 становить лише 1,08. Коефіцієнт на Перемогу 2 – 6,4. Ставки на тотал менше (159,5) множаться на 1,87. Якщо взяти загальну суму більше (159,5), то можна збільшити свої гроші в 1,93 рази. Ціна фори 1(-14,5) становить 1,9. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС прогнозовано переграє «Самару» вдома. Для гостей це буде справжня трагедія, але з цим, на жаль, нічого не поробиш. У цьому випадку ви повинні зробити ставку на фору 1 (-14,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0