ЦСКА – Зеніт. Чи доведуть армійці серію до завершення?

12 травня ЦСКА прийме в Москві "Зеніт". Це четвертий матч команд у півфінальній серії Єдиної ліги ВТБ. Після трьох зустрічей тут рахунок 2:1 на користь армійців. Майбутній матч відбудеться на арені «Крилатське».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Зеніт

ЦСКА

Перший матч серії армійці ЦСКА взяли на виїзді з рахунком 82:67. Команда чудово попрацювала попереду та чудово прибрала позаду. У тому матчі команда досягла абсолютно всього. Ніщо не віщувало біди, але в другому бою «Зеніт» взяв реванш на своїй території з рахунком 93:81. Захист ЦСКА не впорався зі своїм завданням. У будь-якому випадку, суперник на старті серії був позбавлений переваги свого паркету, а значить, завдання-мінімум про поїздку до Петербурга можна назвати виконаним.

Перша гра пари в Москві була на користь армійців. Рахунок – 75:61. Знову оборона москвичів на висоті і знову суперник зазнає потужної поразки. Чи можна сказати, що зараз між подружжям помітна різниця в класі? Можливо, так. Хоча це не зовсім клас, це скоріше інший стан. Петербуржців не вистачило, щоб протриматися весь сезон. Хлопці з берегів Неви вже виснажені, а москвичі користуються цією ситуацією і щось нам підказує, що столиця продовжить це робити тут і надалі. Клуб

Зеніт

Розпочав півфінальну серію вдома. Для нього це великий плюс, але цю перевагу втратив у першій грі з ЦСКА. Зеніт тут поступився з рахунком 67:82. Захист петербуржців у цьому матчі не назвеш провальним, хоча до цього є питання. Основна проблема цієї осічки полягала в слабкій атаці. Далі була відповідна робота над помилками. Другий матч «Зеніт» провів просто добре, якщо говорити про атаку. Він виграв його з рахунком 93:81. Баланс у серії відновлено.

Перша вилазка на Москву не додала щастя. Тут сталася поразка з рахунком 61:75. Знову жах в атаці і знову суперник із задоволенням користується цим моментом. Чому так сталося? У Зеніта вже немає сил. Все гранично просто або навіть банально. Чи означає це, що пітерці пожвавляться до четвертого матчу? Швидше за все ні.

ЦСКА – Зеніт

Історія протистояння

Рахунок серії – 2:1. Москвичі поки що лідирують. До цього в нинішньому сезоні команди двічі обігравали один одного в Єдиній Лізі ВТБ. Також нагадаємо, що в минулому чемпіонаті ЦСКА виграв серію за третє місце проти "Зеніта" в п'яти матчах (4:1).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери від 1xbet платять за успіх «армійців» 1,44. Перемога петербуржців тут оцінюється в 2,8. Букмекерська контора готова збільшити ставки на тотал під (160,5) в 1,9 рази. Порушення цього обмеження продуктивності примножує гроші на 1,9. Коефіцієнт на фору 1 (-5,5) становить 1,9. Ціна фори 2 (-1,5) становить 3,05.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Зеніт» в цій серії не можна назвати безнадійним, тому що місцями він непоганий. Проблема тільки в тому, що петербуржці виконують круті ривки в моменти, коли вдається зібратися з залишками сил, яких у них стає все менше. У гостей не вистачить сил, щоб у майбутньому матчі зламати суперника, який у багато разів перевершує їх за цим параметром. За фізикою ЦСКА впевнено виграє цей матч. Ставимо на фору 1(-5,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0