Прогноз на бій Євген Гончаров – Адам Богатирьов

16 серпня в Москві відбудеться наймасштабніша подія року серед вітчизняних ліг ММА – фінал Гран-прі ACA Heavyweight Grand Prix. Турнір ACA 178 очолить відомі важковаговики: чемпіон Євген Гончаров і Адам Богатирьов. Незважаючи на шанси та інші речі, Адам, як суперважковаговик, має один удар, який може покласти край всьому, тому варто глибше оцінити шанси обох на перемогу, щоб зрозуміти ситуацію. 

Євген Гончаров проти Адама Богатирьова

Євген Гончаров

Євген Вікторович є дворазовим чемпіоном ACA та WFCA, чемпіоном Південного федерального округу з вільної боротьби та рукопашного бою, переможцем ряду регіональних змагань з боксу, кікбоксингу та SBE MMA. Гончаров перебуває у великій переможній серії, і на даний момент знаходиться на порозі завоювання статусу самого титулованого суперважковаговика промоушена. 

Сильні сторони

Гончарову важко боротися з більшими за нього агресивними борцями. Він вміє захищатися на партері, але йому важко впевнено і постійно контратакувати. Приблизно така ж ситуація і в положенні стоячи. 

Слабкі сторони

Міхал 6 разів програв сабмішеном, і йому не вдається хоч якось змінити ситуацію своєю майстерністю на партері. Захист від тейкдауна посередній, і, окрім того, що в’язує супротивника в перші моменти, нічого ефективного не дає. 

Поточна форма і готовність бійця

Євгену вже 38 років, на його рахунку 6 перемог поспіль, серед яких такі імена, як Антон В'язигін, Аліхан Вахаєв, Мухумат Вахаєв і Тоні Джонсон. Незважаючи на свій вік, ростовчанин знаходиться в хорошій формі, демонструючи чи не найкращі умови за всю свою кар'єру, і при цьому має великий досвід поєдинків з елітними бійцями своєї категорії. Але не забувайте, що вік завжди дає про себе знати, особливо в сутичках з молодою гвардією. 

Євген Гончаров – Адам Богатирьов

Адам Богатирьов

Цей хлопець родом з бойового самбо, де двічі ставав чемпіоном світу і, відповідно, MSIC. До цього він також двічі займав перше місце в Росії, а також срібло на Кубку Росії зі змішаних єдиноборств. У 2017 році він виграв Гран-прі ФК «Тех-Креп», після чого у нього почався серйозний спад у кар'єрі, але потім вирівнявся. 

Сильні сторони

Адам — першокласний нападаючий, з хорошою базою ударів, чудовою антропометрією та здатністю діяти з дальньої дистанції. На землі він ефективний лише як атакуюча ланка. В іншому випадку він просто багато рухається, швидко наближається до удару і відходить назад, систематично зупиняючи суперників своїми ударами. 

Слабкі сторони

Основна проблема Богатирьова – робота на землі ззаду. Той же Мусаєв показав, що управляти Адамом можна без отримання колосальних збитків і на постійній основі. Більш того, на дистанції 5 раундів його ніхто не перевіряв. 

Поточна форма і готовність бійця

Спортсмену 29 років, і його переможна серія складається з 4 боїв: Даніель Омельянчук, Жеронімо Дос Сантос, Рафаель Пессоа та Кирило Корнілов пройшли його досить впевнено. Адам у відмінній формі, у нього було достатньо часу для відновлення після останнього бою, а головне - він вперше вийшов з 3-х раундів, коли бився з Корніловим. Ймовірно, минулі проблеми з партнером повинні підштовхнути Богатирьова до фіналу Гран-прі накачати захист від тейкдауна. 

Порівняльний аналіз

Олексійчук поступається своєму побратиму в зрості, але трохи випереджає в розмаху – всього на 2,5 см. Знову свати постаралися і звели двох нападників, тож поєдинок обіцяє бути інтригуючим, адже в обох найвищі показники дострокових перемог. Звичайно, технічно Шарабутдін виглядає набагато цікавіше, особливо завдяки роботі ніг.

Він наносить більш акцентовані удари, але має менш якісний захист, що дозволить зарядженому поляку наздоганяти його своїми кувалдами, створюючи небезпечні ситуації (3,69). Але в плані гри на випередження Магомедов може його випередити, і тут будуть саме ті моменти, коли Міхал просто не зможе обробити ту кількість інформації, яка «летить» в нього, у вигляді комбо. ударів ногами та боками (1,30).

Якщо «Гузар» вирішить тиснути на слабкі сторони «Буллет Боллз», він може тримати його біля воріт і намагатися втомити, не виходячи на дистанцію. Але в цьому аспекті він недостатньо хороший, щоб виграти цілий бій. Набагато ймовірніше, що ми побачимо серію сутичок на середньо-ближній дистанції, і тут нокаутуючий удар з будь-якої сторони може завершити бій (менше (2,5) для завершених раундів – 1,60). 

Євген Гончаров – Адам Богатирьов Прогноз

Якщо брати технічний арсенал бійців в цілому, то тут фаворит Гончаров, і з цим важко сперечатися. Можна скільки завгодно сподіватися, що Адам виявиться для нього занадто великим і сильним, і в результаті він його переможе і переможе, але бої складаються за стилями, і в цьому компоненті Євген не тільки більш різноманітний, але також більш досвідчений. І це дає нам право брати гроші за його перемогу, або вибрати такий варіант, як тотал раундів, адже швидкого результату тут чекати не варто. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал овер (2,5) за раундами/Перемога Євгена Гончарова

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0